Outlook 2000: (IMO) foutbericht: 'Fout PCL-XL' afgedrukt wanneer een Fax

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 238473 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
OPMERKING: Deze procedures zijn alleen van toepassing als u Outlook hebt geïnstalleerd met de optie alleen Internet-e-Mail. Om het installatietype te bepalen, klikt u opInformatie over Microsoft Outlookop deHelpmenu. Als u de optie alleen Internet-e-Mail geïnstalleerd hebt, 'Alleen u Internet Mail ".

Voor informatie over de verschillen tussen de e-mailclients Microsoft Outlook Express en Microsoft Outlook, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
257824Outlook 2000: Verschillen tussen Outlook en Outlook Express


WAARSCHUWINGInformatie in dit artikel is voorlopig en is niet bevestigd of getest door Microsoft. Gebruik voorzichtig.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Na het bekijken van een fax met de snelle weergave programmeren, wanneer u probeert af te drukken op een HP 4000 laser printer, een enkele pagina afgedrukt met het volgende foutbericht:
PCL-XL-fout
Subsysteem: afbeelding
Fout: MissingData
Operator: Endimage
Positie: 76
De inhoud van de fax niet afgedrukt.

Workaround

Als de probleemoplosser voor afdrukken mislukt is bij de vaststelling van dit probleem, een printer toevoegen en een HP LaserJet 4-printer stuur programma installeren op dezelfde poort als uw printer HP 4000. Afdruk faxen gebruiken wanneer het printer stuur programma voor HP LaserJet 4 in plaats van de HP 4000. Andere oudere jet laser printer stuur programma's kunnen ook werken.

Eigenschappen

Artikel ID: 238473 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB238473 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:238473

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com