Πληροφορίες σχετικά με το Windows Home Server και advanced μορφή σκληρούς δίσκους

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2385637 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Εισαγωγή

Για να βελτιώσετε την ενεργοποίηση συνεχείς χωρητικότητα κέρδη σε μονάδες σκληρού δίσκου, κατασκευαστές κυκλοφορούν σε μια νέα τεχνολογία που είναι γνωστή ως "Σύνθετη μορφή τομέα δίσκου". Η τεχνολογία αυτή απαιτεί το σκληρό δίσκο για να διαμορφωθεί και στοίχιση τομέων 4 K, αντί για τομείς παραδοσιακά 512 byte που χρησιμοποιείται από τα περισσότερα λογισμικά. Αυτό το άρθρο περιγράφει λεπτομερώς τη συμβατότητα αυτές τις μονάδες σκληρού δίσκου των Windows Home Server.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτό το άρθρο περιγράφει δύο σενάρια που μπορεί να επηρεάσει την εγκατάσταση των Windows Home Server. Ορισμένοι κατασκευαστές παρέχουν εργαλεία στοίχισης για τα προϊόντα τους. Ωστόσο, τα εργαλεία αυτά δεν είναι πάντα συμβατές με την πλατφόρμα και τεχνολογίες, στα οποία είναι ενσωματωμένη Windows Home Server, επομένως, δεν μπορούμε να προσφέρουμε υποστήριξη. Για τις προτεινόμενες λύσεις σχετικά με την προσαρμογή για προχωρημένους μορφή δίσκων με διάφορα περιβάλλοντα, ενδέχεται να συμβουλευθείτε οι κατασκευαστές σκληρών δίσκων.

Την επόμενη έκδοση του Windows Home Server θα υποστηρίζει προηγμένες διαμόρφωση δίσκου σε 512 λειτουργία εξομοίωσης από τους περισσότερους κατασκευαστές και υποστηρίζει δίσκους μεγαλύτερους από 2 terabyte ως δίσκος αποθήκευσης, ωστόσο είναι απαραίτητο για την άλλη χωρητικότητα δίσκου συστήματος 2 terabyte υπερβαίνει BIOS διασύνδεση επεκτάσιμου υλικολογισμικού θα δεν κινηθούν.

Σενάριο A: δίσκος διακομιστή
Εγκατάσταση ή αντικατάσταση του δίσκου στο διακομιστή σας σπίτι ως ένα σύνολο μέσων δίσκου ή αποθήκευσης συστήματος με ένα δίσκο τομέα σύνθετη μορφή.

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα επιδόσεων υποβάθμιση και δεδομένα αξιοπιστία κατά τη χρήση δίσκου για προχωρημένους σε σας v1 Home Server για δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας του διακομιστή, σύνολο μέσων αποθήκευσης ή δίσκο συστήματος επειδή δεν υπάρχει εγγύηση ότι λειτουργίες εισόδου/ΕΞΌΔΟΥ θα στοιχιστεί με το μέγεθος τομέα εγγενή στο δίσκο. Επιπλέον, οι δίσκοι μπορεί να διαμορφωθεί με τρόπο που δεν είναι συμβατό με τα Windows Home Server.

V1 Windows Home Server:Μην χρησιμοποιείτε μορφή Advanced δίσκους σε σας v1 Windows Home Server.

Windows Home Server 'Vail':
Προσεχείς Windows Home Server κρατήσεις 'Vail' θα υποστηρίζει μορφή Advanced δίσκους ως διακομιστή δίσκους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κρατήσεις Windows Home Server 'Vail', κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο thwe της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2510009Πληροφορίες σχετικά με την πολιτική υποστήριξης της Microsoft για μεγάλο τομέα μονάδες δίσκου των Windows

Σενάριο B: υπολογιστές-πελάτες
Αντικατάσταση ή την επαναφορά ενός υπολογιστή-πελάτη με μορφή Advanced μονάδες.

Εάν αντικαταστήσετε ή επαναφορά του σκληρού δίσκου υπολογιστή-πελάτη με μια μονάδα δίσκου για προχωρημένους μορφή, δεν θα δείτε τα θέματα με τη λειτουργία Windows Home Server, όπως η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς.

Σύσταση:Η λειτουργία Windows Home Server είναι συμβατό με υπολογιστές-πελάτες χρησιμοποιώντας σύνθετες διαμόρφωση δίσκου για Windows Home Server v1 και κρατήσεις επερχόμενες έκδοση "Vail".

Σημείωση: Ανατρέξτε στους χρήστες του προγράμματος-πελάτη Windows 7KB982018Για περισσότερες πληροφορίες.

Σύνθετη μορφή μονάδα δίσκου

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ορισμένοι κατασκευαστές σκληρό δίσκο άρσης μορφή Advanced μονάδες στο ίδιο βασικό μοντέλα ως μονάδες τομείς παραδοσιακά 512 byte. Έτσι, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η μονάδα αγοράζετε δεν είναι μια μονάδα δίσκου για προχωρημένους μορφή εάν εκτελείτε Windows Home Server v1. Πριν να αγοράσετε μια μονάδα δίσκου, μελετήστε τις προδιαγραφές του προϊόντος ή επισκεφθείτε την τοποθεσία Web του κατασκευαστή, για να βεβαιωθείτε ότι η μονάδα δίσκου είναι συμβατή με Windows Home Server. Πρέπει να γνωρίζετε ότι μορφή Advanced μονάδες δεν είναι πάντα σαφώς προσδιορισμένες επί της συσκευασίας λιανικής πώλησης.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2385637 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Home Server
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2385637 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2385637

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com