Ο Internet Explorer ζητά από το χρήστη με δύο άνοιγμα ή αποθήκευση παραθύρων διαλόγου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 238588 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Ενδέχεται να εμφανιστεί με δύοOpenήΑποθήκευση (Save)παράθυρα διαλόγου όταν χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer για να συνδεθείτε με ορισμένες ιστοσελίδες υπό τις ακόλουθες συνθήκες:
 • Ένα όνομα αρχείου και επέκταση δεν έχει καθοριστεί στο το URL Uniform Resource Locator () από τη λήψη μιας αίτησης.

  -και-

 • Ο διακομιστής απαντά με τόσο μια καταχωρημένη επικεφαλίδα "Content-Type" και το "διάταξης περιεχομένου: συνημμένο; όνομα αρχείου =" κεφαλίδα η οποία καθορίζει το όνομα του αρχείου που θέλετε.

Περισσότερες πληροφορίες

Επειδή ένα όνομα αρχείου και επέκταση δεν ορίζεται στη διεύθυνση URL για την αίτηση Get, ο Internet Explorer δεν γνωρίζει ποιον τύπο δεδομένων να αναμένουν στην απόκριση, επομένως, ο Internet Explorer ορίζει έναν προεπιλεγμένο τύπο δεδομένων ροής οκτάδας.

Αυτός ο τύπος δεδομένων έχει ως αποτέλεσμα τον Internet Explorer για να εμφανίσετε τοOpenήΑποθήκευση (Save)παράθυρο διαλόγου με τις πληροφορίες του ονόματος αρχείου που υποδεικνύει το αρχείο ενεργών σελίδων διακομιστή (ASP), Common Gateway Interface (CGI) ή PerlScript που είχε γίνει βρίσκεται στη διεύθυνση URL για την αίτηση Get.

Εάν ανοίξετε το έγγραφο, ο Internet Explorer εξετάζει τον τύπο δεδομένων που έχει οριστεί για ροή οκτάδας. Επειδή πρόκειται για έναν τύπο δεδομένων ασαφές και υπάρχει καμία πληροφορία όνομα ή την επέκταση αρχείου στη διεύθυνση URL, ο Internet Explorer αναζητά πρόσθετες κεφαλίδες και εντοπίζει το "Content-Type" και "διάταξης περιεχομένου: συνημμένο; όνομα αρχείου =" κεφαλίδες.

Επειδή το όνομα αρχείου και επέκταση καθορίζεται στο το "διάταξης περιεχομένου: συνημμένο; όνομα αρχείου =" κεφαλίδα και ο τύπος δεδομένων έχει οριστεί στην κεφαλίδα "Content-Type", με μια δεύτερηOpenήΑποθήκευση (Save)παράθυρο διαλόγου που περιέχει το σωστό αρχείο πληροφοριών ονόματος.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα στον Internet Explorer 5.5, ενημερωμένη έκδοση του Service Pack 2.

Αναφορές

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με ένα παρόμοιο θέμα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
303750Εσφαλμένο όνομα αρχείου στα παράθυρα διαλόγου "Άνοιγμα αρχείου" (File Open) ή "Αποθήκευση αρχείου" (File Save)

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 238588 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB238588 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:238588

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com