Ήχου ή βίντεο δεν ξεκινά σε μια διάσκεψη peer-to-peer ή τις στο Lync Online

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2386553 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε ήχου ή βίντεο σε peer-to-peer (P2P) ή τις διάσκεψη στο Microsoft Lync Online, αντιμετωπίζετε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Η σύνδεση αποτυγχάνει.
 • Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με ένα από τα εξής:
  • Την κάμερα Web δεν έχει ρυθμιστεί ή είναι σε χρήση.
  • Η συσκευή ήχου δεν έχει ρυθμιστεί ή είναι σε χρήση.
  • Είναι δυνατή η εκκίνηση του ήχου/βίντεο, λόγω προβλημάτων δικτύου.
  • Ζητήματα δικτύου επηρεάζουν την ποιότητα του ήχου/βίντεο.
 • Ορισμένες επιλογές ήχου και βίντεο δεν είναι διαθέσιμες.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εάν η σύνδεση ήχου και βίντεο, αλλά αντιμετωπίζετε κακή ποιότητα, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  2386655 Αντιμετωπίζετε κακή ήχου ή βίντεο ποιότητας στο Lync Online
 2. Ελέγξτε την Lync Online πίνακα ελέγχου ή το Κέντρο διαχείρισης του Lync για να δείτε αν ήχου/βίντεο δυνατότητες είναι απενεργοποιημένες για όλο τον τομέα ή για τον χρήστη ή τους χρήστες που αντιμετωπίζουν το ζήτημα.
 3. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική συσκευή ήχου/βίντεο στον ίδιο υπολογιστή και προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την ίδια συσκευή ήχου/βίντεο σε διαφορετικό υπολογιστή. Εάν το ζήτημα μπορεί να περιοριστεί στη συγκεκριμένη συσκευή ήχου/βίντεο, βεβαιωθείτε ότι το USB περιφερειακή συσκευή είναι πιστοποιημένη για χρήση με το Lync Online.
 4. Εκτέλεση Windows/Microsoft Update και εγκαταστήστε τις ενημερωμένες εκδόσεις (προαιρετικός ή απαραίτητος) για τις συσκευές ήχου/βίντεο.
 5. Ανοίξτε το Πίνακας ελέγχου και εμφανιστεί η Διαχείριση συσκευών. Ανατρέξτε στην ενότητα Ελεγκτές ήχου, βίντεο και παιχνιδιών για όλες τις συσκευές που υπάρχουν διενέξεις.
 6. Επαλήθευση συνδέσεων δικτύου για την καλύτερη εμπειρία. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι με άμεση ενσύρματη σύνδεση, από μια σύνδεση εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN), από μια σύνδεση Wi-Fi ή από μια άμεση σύνδεση στο Internet στο οικιακό γραφείο.
  2. Καθορίζει αν ένας ή και οι δύο χρήστες περιαγωγής από ένα ασύρματο σημείο πρόσβασης σε ένα άλλο σημείο ασύρματης πρόσβασης. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να παρουσιαστεί ένα σενάριο καθυστερημένη παρουσία. Σε αυτό το σενάριο, ο χρήστης μπορεί να εμφανίζονται με σύνδεση, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να είναι μεταξύ δύο σημείων ασύρματης πρόσβασης.
  3. Προσπαθήστε να αναπαραγάγετε το ζήτημα, όταν και οι δύο χρήστες ενσύρματη σύνδεση, σε μια σύνδεση VPN, ή σε μια σύνδεση Wi-Fi.
 7. Μπορείτε να αναπαραγάγετε το ζήτημα χρησιμοποιώντας μία επαφή ή πολλές επαφές. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Εάν αυτό το ζήτημα είναι δυνατό να αναπαραχθεί από μόνο μία επαφή, θα πρέπει να προσδιορίσετε αν κάποιος άλλος να αναπαραγάγετε το ζήτημα με την ίδια επαφή.
  2. Εάν το ζήτημα παρουσιάζεται με πολλές επαφές, ελέγξτε για commonalities μεταξύ της ομάδας επαφών.
 8. ΣημαντικόΑυτό το βήμα δεν εφαρμόζεται σε σχέδια συνδρομή Office 365 αποκλειστικής διεργασίας φιλτραρίσματος. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το βήμα για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, εάν έχετε ένα αποκλειστικό σχέδιο του Office 365.

  Βεβαιωθείτε ότι το δίκτυο πληροί τις απαιτήσεις για τη σύνδεση με την ηλεκτρονική Lync. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  2409256 Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με την ηλεκτρονική Lync ή ορισμένες δυνατότητες δεν λειτουργούν, επειδή το τείχος προστασίας εσωτερικής εγκατάστασης αποκλείει τη σύνδεση

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται αν ισχύει μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής:
 • Οι δυνατότητες ήχου και βίντεο περιορίζονται για όλο τον τομέα ή για το μεμονωμένο χρήστη.
 • Συσκευή ήχου/βίντεο ενός χρήστη δεν λειτουργεί ή δεν έχει ρυθμιστεί σωστά.
 • Αποκλείονται οι θύρες 443, 50000-59999. Αποκλείεται η κυκλοφορία από meet.lync.com ή meet.lync.com, ή και οι δύο συνθήκες είναι αληθείς.
 • Εύρος ζώνης δικτύου είναι περιορισμένη ή να μειωθεί.
 • Προγράμματα οδήγησης ήχου, προγράμματα οδήγησης οθόνης ή κάμερα Web προγράμματα οδήγησης είναι ενημερωμένα.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 τοποθεσία Web.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2386553 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014 - Αναθεώρηση: 23.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Lync Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365m o365022013 o365p kbmt KB2386553 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2386553

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com