Ήχου ή βίντεο δεν ξεκινά σε μια διάσκεψη peer-to-peer ή τις σε ηλεκτρονική Lync

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2386553 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε βέβαιοι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε ήχου ή βίντεο σε peer-to-peer (P2P) ή τις διάσκεψη στο Microsoft Lync Online, μπορείτε να αντιμετωπίσετε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Η σύνδεση αποτυγχάνει.
 • Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με ένα από τα εξής:
  • Την κάμερα Web δεν έχει ρυθμιστεί ή είναι σε χρήση.
  • Η συσκευή ήχου δεν έχει ρυθμιστεί ή είναι σε χρήση.
  • Δεν είναι δυνατή η έναρξη ήχου/βίντεο, λόγω προβλημάτων δικτύου.
  • Ζητήματα δικτύου επηρεάζουν την ποιότητα του ήχου/βίντεο.
 • Ορισμένες επιλογές ήχου και βίντεο δεν είναι διαθέσιμες.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εάν η σύνδεση ήχου και βίντεο, αλλά αντιμετωπίζετε κακή ποιότητα, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  2386655 Αντιμετωπίζετε κακή ήχου ή βίντεο ποιότητας στην ηλεκτρονική Lync
 2. Ελέγξτε το Lync Online πίνακα ελέγχου ή το Κέντρο διαχείρισης Lync για να δείτε αν ήχου/βίντεο δυνατότητες είναι απενεργοποιημένες για όλο τον τομέα ή για το χρήστη ή χρήστες που αντιμετωπίζουν το ζήτημα.
 3. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική συσκευή ήχου/βίντεο στον ίδιο υπολογιστή και δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την ίδια συσκευή ήχου/βίντεο σε διαφορετικό υπολογιστή. Εάν το ζήτημα μπορεί να περιοριστεί στη συγκεκριμένη συσκευή ήχου/βίντεο, βεβαιωθείτε ότι το USB περιφερειακή συσκευή είναι πιστοποιημένη για χρήση με το Lync Online.
 4. Εκτέλεση Windows/Microsoft Update και εγκαταστήστε τις ενημερωμένες εκδόσεις (προαιρετικός ή απαραίτητος) για τις συσκευές ήχου/βίντεο.
 5. Ανοίξτε το Πίνακας ελέγχου και να εμφανίσει το Διαχείριση συσκευών. Ανατρέξτε στην ενότητα Ελεγκτές ήχου, βίντεο και παιχνιδιών για όλες τις συσκευές που υπάρχουν διενέξεις.
 6. Επαλήθευση συνδέσεων δικτύου για την καλύτερη εμπειρία. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι με άμεση ενσύρματη σύνδεση, από μια σύνδεση εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN), από μια σύνδεση Wi-Fi ή από μια άμεση σύνδεση στο Internet στο οικιακό γραφείο.
  2. Προσδιορίστε αν μία ή δύο χρήστες περιαγωγής από ένα ασύρματο σημείο πρόσβασης σε ένα άλλο σημείο ασύρματης πρόσβασης. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να παρουσιαστεί ένα σενάριο καθυστερημένη παρουσία. Σε αυτό το σενάριο, ο χρήστης μπορεί να εμφανίζονται με σύνδεση, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να είναι μεταξύ δύο σημείων ασύρματης πρόσβασης.
  3. Προσπαθήστε να αναπαραγάγετε το ζήτημα, όταν δύο χρήστες ενσύρματη σύνδεση, σε μια σύνδεση VPN, ή σε μια σύνδεση Wi-Fi.
 7. Αναπαραγάγετε το ζήτημα χρησιμοποιώντας μία επαφή ή πολλές επαφές. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Εάν το ζήτημα είναι δυνατό να αναπαραχθεί με μόνο μία επαφή, προσδιορίστε αν κάποιος άλλος να αναπαραγάγετε το ζήτημα με την ίδια επαφή.
  2. Εάν το ζήτημα παρουσιάζεται με πολλές επαφές, ελέγξτε για commonalities μεταξύ της ομάδας επαφών.
 8. ΣημαντικόΑυτό το βήμα δεν εφαρμόζεται σε σχέδια συνδρομή Office 365 αποκλειστικής διεργασίας φιλτραρίσματος. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το βήμα για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, εάν έχετε ένα αποκλειστικό σχέδιο του Office 365.

  Το εργαλείο Microsoft Office 365 μεταφορά αξιοπιστία IP Probe (TRIPP) για την ηλεκτρονική Lync μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν το δίκτυό σας να κάνετε μια αξιόπιστη σύνδεση με την ηλεκτρονική Lync. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του εργαλείου TRIPP, ανατρέξτε στην ενότητα "Τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι πληρούνται όλες οι απαιτήσεις δικτύου για ηλεκτρονική Lync" του ακόλουθου άρθρου της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  2409256 Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με την ηλεκτρονική Lync ή ορισμένες δυνατότητες δεν λειτουργούν, επειδή το τείχος προστασίας σε χώρους αποκλείει τη σύνδεση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται αν ισχύει μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής:
 • Οι δυνατότητες ήχου και βίντεο περιορίζονται για όλο τον τομέα ή για το μεμονωμένο χρήστη.
 • Συσκευή ήχου/βίντεο ενός χρήστη δεν λειτουργεί ή δεν έχει ρυθμιστεί σωστά.
 • Αποκλείονται οι θύρες 443, 50000-59999. Αποκλείεται η κυκλοφορία προς meet.lync.com ή από meet.lync.com ή και τις δύο συνθήκες είναι αληθείς.
 • Εύρος ζώνης δικτύου είναι περιορισμένη ή μειώθηκε.
 • Προγράμματα οδήγησης ήχου, προγράμματα οδήγησης οθόνης ή κάμερα Web προγράμματα οδήγησης είναι ενημερωμένα.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2386553 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 - Αναθεώρηση: 21.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office Communications Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365m o365022013 after upgrade o365062011 pre-upgrade o365p kbmt KB2386553 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2386553

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com