Αντιμετωπίζετε κακή ήχου ή βίντεο ποιότητας στο Lync Online

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2386655 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε σε μια διάσκεψη Lync Online ή να κάνετε μια κλήση ομοτίμων, την ποιότητα ήχου ή βίντεο ενδέχεται να παρουσιάζει διακοπές, tinny ή καθυστέρηση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σύσκεψη ή μια κλήση για να είναι δυνατή η χρήση.

ΛΎΣΗ

Υπάρχουν εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσδιορίσετε την αιτία του ζητήματος.

Σε Lync 2010 και το Lync 2013, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δείκτες ποιότητα ήχου και βίντεο για να προσδιορίσετε πόσο καλά θα να ακούσει ή να προβάλει. Νέα δείκτες που εμφανίζονται στο παράθυρο συνομιλίας σας ενημερώσει όταν οι συνθήκες είναι σήμερα που ενδέχεται να επηρεάσουν την ποιότητα του ήχου ή βίντεο κλήσης. Αυτές οι συνθήκες μπορεί να περιλαμβάνουν σύνδεση κακή δικτύου, συνδέσεις χαμηλού εύρους ζώνης δικτύου ή κακή ποιότητα ήχου από μια συγκεκριμένη συσκευή. Σε σενάρια όπου αντιμετωπίζετε κακή ποιότητα ήχου, κάντε κλικ στο δείκτη για να εμφανίσετε πιθανοί λόγοι για την έκδοση του ήχου και να συνδέσετε με τις σχετικές πηγές.

Lync 2010

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Στιγμιότυπο οθόνης της vioce και της ένδειξης ποιότητα βίντεο του Lync 2010


Lync 2013

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Στιγμιότυπο οθόνης του vioce και του δείκτη ποιότητας βίντεο στο Lync 2013


Γενικά, για να αντιμετωπίσετε σενάρια όπου αντιμετωπίζετε κακή ήχου ή βίντεο ποιότητας σε Lync ηλεκτρονική διάσκεψη, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Προσδιορίστε αν ο υπολογιστής χρησιμοποιεί ένα ενσύρματης ή ασύρματης σύνδεσης στο Internet. Ενσύρματη σύνδεση μπορεί να παρέχει περισσότερες εύρους ζώνης και τη σταθερότητα, στις περισσότερες περιπτώσεις και θα πρέπει να είναι η προτιμώμενη μέθοδος σύνδεσης εάν το είδος της σύνδεσης είναι διαθέσιμη. Επιπλέον, μπορείτε να την απενεργοποίηση κάθε ασύρματου κεραίες για να αποφύγετε τη σύνδεση μέσω ασύρματης σύνδεσης.
  2. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή ήχου/βίντεο που χρησιμοποιείται είναι εγκεκριμένο και πιστοποιημένο να λειτουργεί με Lync 2010. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο ακόλουθο θέμα του Microsoft TechNet: Περιφερειακά USB
  3. Επιλέξτε τη σωστή συσκευή και βεβαιωθείτε ότι ο τόμος εγγραφής είναι στο κατάλληλο επίπεδο. Στην επάνω δεξιά περιοχή του παραθύρου, κάντε κλικ στο εικονίδιο του πηδαλίου, κάντε κλικ στο κουμπί Εργαλεία, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογέςκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στη Συσκευή ήχου. Επιβεβαιώστε ότι έχετε επιλέξει την κατάλληλη συσκευή.

    Προσαρμογή τουΜικρόφωνορυθμιστικό για την ένταση ήχου που θέλετε. Μιλήστε το επίπεδο συνηθισμένο φωνής. Ο δείκτης θα πρέπει να μεταβείτε όχι μεγαλύτερο από το σημείο που βρίσκεται στα μισά.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

Αυτό το ζήτημα μπορεί να παρουσιαστεί για πολλούς λόγους, όπως την αδράνεια δικτύου, βίντεο ή ζητήματα ρύθμισης παραμέτρων του προγράμματος οδήγησης ήχου ή ζητήματα ρύθμισης παραμέτρων συσκευών.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 τοποθεσία Web.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2386655 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2014 - Αναθεώρηση: 29.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Lync Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e kbgraphxlink o365p o365m o365022013 kbgraphic kbmt KB2386655 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2386655

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com