Slechte audio of video kwaliteit in Lync Online

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2386655 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.

U weet niet welke versie van Office 365 u gebruikt? Ga naar de volgende Microsoft-website:
Gebruik ik Office 365 na de upgrade van de service?
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

PROBLEEM

Wanneer u verbinding maakt met een Microsoft Lync Online vergadering of een peer-to-peer bellen, mogelijk de kwaliteit van de audio- of video schokkerig, blikkerige of vertraagd. Hierdoor wordt de vergadering of de aanroep onbruikbaar worden.

OPLOSSING

Er zijn hulpprogramma's die u gebruiken kunt om te bepalen van de oorzaak van het probleem.

U kunt in Microsoft Lync 2010 en 2013 van Microsoft Lync spraak en video kwaliteitsindicatoren gebruiken om te bepalen hoe goed u bent wordt gehoord of bekeken. Nieuwe indicatoren die worden weergegeven in het gespreksvenster laat u weten wanneer de voorwaarden aanwezig die van invloed kan zijn op de kwaliteit van de telefoon- of videogesprek zijn. Voorbeelden zijn slechte netwerkverbinding, lage bandbreedte netwerkverbindingen of slechte geluidskwaliteit van een bepaald apparaat. In gevallen waarin er slechte geluidskwaliteit, klikt u op de indicator om mogelijke redenen voor de audio-probleem weer te geven en om relevante bronnen te koppelen.

Lync 2010

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Schermafdruk van het vioce en de videokwaliteit indicator in Lync 2010


2013 Lync

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Schermafdruk van het vioce en de videokwaliteit indicator in 2013 Lync


Als een algemene richtlijn voor het oplossen van scenario's waarin u slechte audio- of videokwaliteit in Lync on line vergadering optreden als volgt te werk:
 1. In een webbrowser en Ga naar de URL voor het programma van Office 365 Lync Online Transport betrouwbaarheid IP-Probe (TRIPP) die zich het dichtst bij de fysieke locatie van de gebruiker en klik vervolgens op Test starten:
  Nadat het hulpprogramma is voltooid, controleert u de volgende grafieken en statistieken die door het hulpprogramma worden gegenereerd. Deze gegevens mogelijk verbinding of bandbreedte problemen met de Lync Online service.
  • De toegang tot Media-test
   De toegang tot Media-test wordt gecontroleerd dat de clientcomputer verbinding met de Lync Online mediaservers via poort 3478 (UDP maken kan). Als de test mislukt, controleert u routering firewallregels om ervoor te zorgen dat de poort 3478 via UDP geopend voor inkomende en uitgaande verbindingen is.

   Als deze poort is geblokkeerd, zijn problemen die zich voordoen audio/video-oproepen die geen verbinding maken, delen van het bureaublad en andere samenwerkingsfuncties die geen verbinding maken met en conferentie join fouten.

   Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
   Schermafdruk van het testresultaat voor Media access
  • De bovengrens pagina's - ondergrens en pagina's - tests

   Als de bovengrens van de pagina's - ondergrens en pagina's - tests mislukken, controleert u of 50.000 via 59,999 (UDP)-poorten geopend op de firewall van het netwerk zijn. Het hulpprogramma kan niet alle poorten in het bereik gecontroleerd. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat als de poort van de ondergrens en bovengrens poort geopend zijn, de poorten die tussen de ondergrens en bovengrens poort zijn zijn ook waarschijnlijk openen.

   Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
   Schermafdruk van het testresultaat voor de pagina's - ondergrens en pagina's - bovengrens
  • Download- en uploadsnelheden

   Download- en uploadsnelheden kan invloed hebben op de kwaliteit van de audio/video-verbinding of de functies voor samenwerking. Als de snelheid van het downloaden of uploaden minder dan 1 Mbps is, kan de kwaliteit van beeld en geluid worden aangetast. Ga naar de volgende Microsoft TechNet-website voor meer informatie over de bandbreedtevereisten voor:
   Media verkeer netwerkgebruik

   Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
   Schermafdruk van het testresultaat voor downloaden en uploaden
  • De VoIP-test

   De Voice over IP (VoIP) tekst gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de verbinding een consistente heen responstijd is en de consistentie van de Service valideert. Als de respons voor elk pakket te veel verschillen, of er te veel pakketten verloren gaan is, is de audio/video-verbinding mogelijk schokkende of stotende. Verbindingen met meer dan 5 ms-jitter of meer dan 2 procent pakketverlies kunnen slechtere kwaliteit in audio-, video- of delen van toepassingen. Als u overschakelt naar een meer consistente verbinding of vermindering van het aantal hops in de route het probleem wellicht oplossen.

   Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
   Schermafdruk van het testresultaat VOIP
  • De overzichtspagina

   De pagina samenvatting toont de resultaten van alle proeven. Als een van de statusindicatoren geel of rood, verbindingen met Lync Online kunnen worden aangetast of mislukken.


   Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
   Schermafdruk van de overzichtspagina


   De volgende testresultaten ziet u een geel statusindicator voor Consistentie van Service, en dit kan leiden tot verbroken geluids- of video-kwaliteit.

   Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
   Schermafdruk van het testresultaat met een gele statusindicator
 2. Bepalen of de computer van een bekabeld of draadloos Internet-verbinding gebruikmaakt. Een bekabelde verbinding meer bandbreedte en de stabiliteit in de meeste gevallen kan bieden en worden de aanbevolen methode om verbinding te maken als dat soort verbinding beschikbaar is. Houd ook rekening met het uitschakelen van de draadloze antennes om te voorkomen dat een verbinding via een draadloze verbinding.
 3. Controleer of het audio-/ video-apparaat dat wordt gebruikt, is goedgekeurd en is gecertificeerd voor gebruik met Lync 2010. Zie de volgende Microsoft TechNet-onderwerp voor meer informatie: USB-randapparatuur
 4. Selecteer het juiste apparaat en zorg ervoor dat het opnamevolume op het passende niveau. In de rechterbovenhoek van het venster, klikt u op het pictogram van het vistuig, klik op Extra, klikt u op Optiesen klik vervolgens op Audio-apparaat. Controleer of het juiste apparaat is geselecteerd.

  Pas deMicrofoonde schuifregelaar naar het gewenste volumeniveau. Op het niveau van uw gebruikelijke stem spreekt. De indicator mag niet hoger zijn dan het punt halverwege gaat.

MEER INFORMATIE

Dit probleem doet zich voor vele doeleinden, zoals video netwerkvertraging audiostuurprogramma configuratieproblemen of configuratieproblemen apparaat.

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2386655 - Laatste beoordeling: vrijdag 6 september 2013 - Wijziging: 24.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office Communications Online
Trefwoorden: 
o365 o365a o365e kbgraphxlink o365p o365m o365022013 after upgrade o365062011 pre-upgrade kbgraphic kbmt KB2386655 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2386655

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com