Du opplever dårlig lyd- eller videokvaliteten i Lync Online

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2386655 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

PROBLEMET

Når du prøver å koble til en Microsoft Lync Online-konferanse eller ringe en node til node, vil lyd- eller videokvaliteten kan være hakkete, tinny eller forsinket. Dette fører til at møtet eller kall til å være ubrukelig.

LØSNING

Det finnes verktøy som du kan bruke til å finne kilden til problemet.

Du kan bruke tale og video kvalitet indikatorer i Microsoft Lync 2010 og Microsoft Lync 2013, til å identifisere hvor godt du bli hørt eller vist. Nye indikatorer som vises i samtalevinduet fortelle deg når betingelsene er dagens som kan påvirke kvaliteten på stemme- eller videosamtale. Disse tilstandene kan være dårlig nettverkstilkobling, nettverkstilkoblinger med lav båndbredde eller dårlig lydkvalitet fra en bestemt enhet. I situasjoner der du opplever dårlig lydkvalitet, klikker du indikatoren for å vise mulige årsaker til problemet lyd og knytte til relevante ressurser.

Lync 2010

Skjul dette bildetVis dette bildet
Skjermbilde av vioce og videokvalitet indikator i Lync 2010


Lync-2013

Skjul dette bildetVis dette bildet
Skjermbilde av vioce og videokvalitet indikator i Lync 2013


Følg denne fremgangsmåten for å feilsøke scenarier der du oppleve dårlig lyd- eller videokvaliteten i Lync Online-konferanse, som en generell retningslinje:
 1. Bla gjennom til URL-Office 365 Lync Online Transport pålitelighet IP-granske (TRIPP)-verktøyet som ligger nærmest brukerens fysisk plassering i en webleser, og klikk deretter Start Test:
  Når verktøyet er ferdig, kan du undersøke følgende grafer og statistikk som er generert av verktøyet. Disse dataene kan indikere tilkobling eller båndbredde problemer med Lync Online-tjenesten.
  • Media Access-test
   Media Access-testen kontrollerer at klienten kan koble til Lync Online media serverne via 3478-port (UDP). Hvis testen mislykkes, kontroller brannmuren rutingsregler for å være sikker på at port 3478 over UDP er åpen for både innkommende og utgående tilkoblinger.

   Hvis denne porten er blokkert, inkluderer symptomene du opplever lyd/video-samtaler som ikke koble til deling av skrivebord og andre samarbeidsfunksjoner som ikke kobler og konferanse sammenføyning feil.

   Skjul dette bildetVis dette bildet
   Skjermbilde av Media testresultatet for access
  • AudioVideo - lowerbound og AudioVideo - upperbound tester

   Hvis den AudioVideo - lowerbound og AudioVideo - upperbound tester mislykkes, må du kontrollere om 50 000 gjennom 59,999 (UDP)-porter er åpne på brannmuren i nettverket. Verktøyet kan ikke kontrollere alle portene i området. Det antas at hvis både lowerbound port og port upperbound er åpen, portene som er mellom lowerbound og upperbound porten er også sannsynlig åpne.

   Skjul dette bildetVis dette bildet
   Skjermbilde av testresultatet for AudioVideo - lowerbound og AudioVideo - upperbound
  • Last ned og laste opp hastigheter

   Last ned og laste opp hastigheter kan påvirke kvaliteten på lyd-/ videotilkobling eller samarbeidsfunksjonene. Hvis nedlasting eller opplasting hastigheten er mindre enn 1 Mbps, kan lyd/video kvaliteten reduseres. Hvis du vil ha mer informasjon om krav til båndbredde, kan du gå til følgende Microsoft TechNet-webområde:
   Media trafikk nettverksbruk

   Skjul dette bildetVis dette bildet
   Skjermbilde av testresultatet for å laste ned og opplastingshastighet
  • VoIP-test

   Voice over IP (VoIP) tekst kontrollerer om at tilkoblingen har en konsekvent tur responstid og validerer konsekvens av tjenesten. Hvis svaret satsene for hver pakke, varierer for mye, eller det er for mye pakketap, kanskje lyd-/ videotilkobling dirrende eller hakkete. Tilkoblinger som har over 5 ms Skjelving eller over 2 prosent pakketap oppleve dårligere kvalitet på lyd, video og deling av programmer. Hvis du bytter til en mer konsekvent tilkobling eller redusere antall mellomstasjoner for ruten kan løse dette problemet.

   Skjul dette bildetVis dette bildet
   Skjermbilde av testresultatet VOIP
  • Summary-siden

   Summary-siden viser resultatene fra alle tester. Hvis noen av statusindikatorene gul eller rød, tilkoblinger til Lync Online kan være dårligere kan mislykkes.


   Skjul dette bildetVis dette bildet
   Skjermbilde av sammendragssiden


   Følgende testresultatet viser for eksempel en gul statusindikator for Konsekvens av tjenesten, og dette kan føre til brutte kvalitet av lyd- eller videoenheten.

   Skjul dette bildetVis dette bildet
   Skjermbilde av testresultatet viser en gul statusindikator
 2. Fastslå om datamaskinen bruker en kablet eller trådløs Internettilkobling. En trådløs tilkobling kan gi mer båndbredde og stabilitet i de fleste tilfeller, og skal være den foretrukne metoden for å koble sammen Hvis denne typen tilkobling er tilgjengelig. I tillegg bør du vurdere å slå av alle trådløse antenner å unngå kobler til via en trådløs tilkobling.
 3. Kontroller at lyd-/ video-enheten som brukes er godkjent og sertifisert for å arbeide med Lync 2010. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se følgende Microsoft TechNet-emne: USB-enheter
 4. Velg riktig enhet, og at innspillingsvolumet er på riktig nivå. Klikk girikonet i området øverst til høyre i vinduet, klikker du Verktøy, Alternativer, og deretter Audio-enhet. Kontroller at det er merket av for den riktige enheten.

  Justere denMikrofonglidebryteren til volumet som du vil bruke. Snakk på vanlig stemme-nivå. Indikatoren skal gå ikke høyere enn midten.

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Dette problemet kan oppstå for mange grunner, for eksempel nettverksventetid, video eller audio-driver konfigurasjonsproblemer eller enhet konfigurasjonsproblemer.

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2386655 - Forrige gjennomgang: 14. juli 2014 - Gjennomgang: 11.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Lync Online
Nøkkelord: 
o365 o365a o365e kbgraphxlink o365p o365m o365022013 kbgraphic kbmt KB2386655 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2386655

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com