Επιφάνεια εργασίας ή την κοινή χρήση εφαρμογών δεν μπορεί να συνδεθεί σε μια διάσκεψη Lync Online

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2386684 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Ένας χρήστης κάνει κοινή χρήση επιφάνειας εργασίας του χρήστη ή μια εφαρμογή με άλλους συμμετέχοντες μέσω του Lync Online. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες στη συνομιλία δεν μπορεί να συνδεθεί στην επιφάνεια εργασίας, κοινή χρήση περιόδου λειτουργίας. Ο χρήστης λαμβάνει το ακόλουθο μήνυμα λάθους στο Lync 2010 ή Lync 2013:

Δεν είναι δυνατό να Έναρξη κοινής χρήσης εφαρμογών/επιφάνειας εργασίας εξαιτίας προβλημάτων δικτύου.
Στα αρχεία καταγραφής Lync UCCP, καταγράφεται ένα μήνυμα που μοιάζει με την ακόλουθη καταχώρηση:

ms-client-diagnostics: 23; reason="
Call failed to establish due to a media connectivity failure when one endpoint is internal and the other is remote"
;CallerMediaDebug="application-sharing:ICEWarn=0x4000320,LocalSite=207.46.5.9:20702, LocalMR=207.46.5.63:54829,RemoteSite=11.1.111.11:62198, RemoteMR=65.55.127.64:51184, PortRange=1025:65000,LocalMRTCPPort=54829, RemoteMRTCPPort=51184,LocalLocation=1, RemoteLocation=2,FederationType=0"

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Προσπαθήστε να αναπαραγάγετε το ζήτημα χρησιμοποιώντας μία επαφή ή πολλές επαφές. Εάν το ζήτημα παρουσιάζεται για μία μόνο επαφή, θα πρέπει να προσδιορίσετε αν κάποιος άλλος να αναπαραγάγετε το ζήτημα με την ίδια επαφή. Εάν το ζήτημα παρουσιάζεται για πολλές επαφές, ελέγξτε για commonalities μεταξύ της ομάδας επαφών.
  2. Σημαντικό Αυτό το βήμα ισχύει μόνο για το Office 365 για επιχειρήσεις και το Office 365 για επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις σχέδια. Αυτό το βήμα δεν εφαρμόζεται σε σχέδια συνδρομή Office 365 αποκλειστικής διεργασίας φιλτραρίσματος. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το βήμα για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, εάν έχετε ένα αποκλειστικό σχέδιο του Office 365.

    Χρησιμοποιήστε το Lync ηλεκτρονική μεταφορά αξιοπιστία IP Probe (TRIPP) για να βεβαιωθείτε ότι το δίκτυό σας πληροί όλες τις απαιτήσεις για την καλύτερη εμπειρία με το Lync Online. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του εργαλείου TRIPP, ανατρέξτε στην ενότητα "Τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι πληρούνται όλες οι απαιτήσεις δικτύου για ηλεκτρονική Lync" του ακόλουθου άρθρου της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
    2409256 Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με την ηλεκτρονική Lync ή ορισμένες δυνατότητες δεν λειτουργούν, επειδή το τείχος προστασίας εσωτερικής εγκατάστασης αποκλείει τη σύνδεση
  3. Βεβαιωθείτε ότι τα προγράμματα οδήγησης οθόνης είναι ενημερωμένα και λειτουργούν σωστά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτό το ζήτημα προκύπτει συνήθως επειδή μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής:
  • Αποκλείονται θύρα 443 ή τις θύρες 50040-50059.
  • Αποκλείεται η κυκλοφορία από και προς meet.lync.com.
Στην περίπτωση που υπάρχει στα αρχεία καταγραφής UCCP προγράμματος-πελάτη για Lync το μήνυμα λάθους στην ενότητα "Συμπτώματα", πιθανόν να υπάρχει σφάλμα επικοινωνίας μεταξύ δύο διακομιστών άκρη του Lync. Αυτό σημαίνει ότι δύο χρήστες που προσπαθούν να συνδεθούν συνδέονται μέσω διακομιστών διαφορετική πλευρά που δεν θα επικοινωνούν μεταξύ.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2386684 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 21.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Lync Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365022013 o365p o365m kbmt KB2386684 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2386684

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com