"Το outlook για Mac 2011 δοκιμής έχει λήξει" όταν ξεκινήσετε το Outlook για Mac 2011

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2392264 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Μετά τη λήξη του Outlook για Mac 2011 δοκιμαστική έκδοση, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα:

Το Outlook Mac δοκιμής έχει λήξει. Για να αποκτήσετε μια έκδοση του Office για Mac που περιλαμβάνει το Outlook για Mac Συνεχίστε για εργασία χωρίς σύνδεση ή αγοράς του Office.

Αιτία

Εάν έχετε εγκαταστήσει το Office για Mac 2011 για την κεντρική σελίδα και μαθητές, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Outlook 2011 μόνο 30 ημέρες.

 
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2392326


Εάν κάνετε κλικ στο κουμπίContinueΤο outlook θα οριστεί στον εαυτό "Εργασία χωρίς σύνδεση" και θα είναι δυνατή η λήψη ή αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέχρι να αγοράσετε ένα προϊόν που περιλαμβάνει το Outlook.

Σημείωση: Μετά τη λήξη δοκιμαστικής έκδοσης Outlook 2011, μόνο η εφαρμογή Outlook είναι επηρεαστούν. Άλλα του Office για Mac εφαρμογές θα συνεχίσουν να λειτουργούν.


Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2392327

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Outlook για Mac 2011, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε Office για Mac οικίας και εργασίας 2011. Για να αναβαθμίσετε, κάντε κλικ στην εντολή ηλεκτρονική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση του Office για Mac Home and Student 2011 του Office για Mac οικίας και εργασίας, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:

2393959Αναβάθμιση του Office για Mac Home and Student 2011 του Microsoft Office για Mac οικίας και εργασίας 2011


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2392264 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office for Mac Home and Business 2011
  • Microsoft Office for Mac Home and Student 2011
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbmt KB2392264 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2392264

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com