Az Office 365 asztali telepítő nem tud frissítéseket letölteni a Windows Update vagy a Microsoft Update szolgáltatásból, vagy megjelenik a következő hibaüzenet: Nem engedélyezett a számí...

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2392274 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A Microsoft Office 365 asztali telepítő nem tud szoftverfrissítéseket letölteni és telepíteni a Windows Update vagy a Microsoft Update szolgáltatásból Microsoft Office 365 környezetben. Ezenkívül az alábbi hibaüzenet is megjelenhet:

Nem engedélyezett a számítógépnek a Microsoft Update szolgáltatáshoz való kapcsolódása.

A jelenségeket akkor is tapasztalhatja, ha a számítógép a Windows-frissítések automatikus fogadására van konfigurálva.

Oka

Ez a probléma általában akkor fordul elő, ha le van tiltva a hozzáférés a Windows Update vagy a Microsoft Update szolgáltatáshoz. Az Office 365 asztali telepítő a Windows Update szolgáltatást használja azon szoftverfrissítések telepítésére, amelyekre az Office 365 szolgáltatáshoz való csatlakozáshoz van szükség. Ha le van tiltva a hozzáférés a Windows Update szolgáltatáshoz, az Office 365 asztali telepítő nem tudja telepíteni a szükséges frissítéseket. Ebben az esetben előfordulhat, hogy a Csoportházirend beállításai vagy más biztonsági beállítások letiltják a hozzáférést a Windows Update vagy a Microsoft Update szolgáltatáshoz. Ez akkor is megtörténhet, ha a frissítések telepítésének befejezéséhez egy Windows Update-összetevőt kell telepíteni a számítógépen. 

A megoldás

A probléma az alábbi módszerekkel oldható meg.

1. módszer: A Csoportházirend beállításainak ellenőrzése

Győződjön meg arról, hogy az ügyfélszámítógép hozzáfér a Windows Update vagy a Microsoft Update szolgáltatáshoz. Ehhez hajtsa végre a következő lépéseket:
  1. A Windows Update és az Automatikus frissítések szolgáltatás engedélyezéséhez az MMC konzol Csoportházirend beépülő moduljában bontsa ki a Számítógép konfigurációja, a Felügyeleti sablonok a Rendszer, majd az Internetes kommunikáció kezelése csomópontot, végül kattintson az Internetes kommunikáció csomópontra.
  2. A jobb oldali ablaktáblában kattintson duplán a Minden Windows Update szolgáltatás elérésének kikapcsolása elemre, válassza a Letiltva lehetőséget, és kattintson az OK gombra.
  3. A Windows Update és az Automatikus frissítési szolgáltatásnak a Windows Update parancsaihoz való hozzáférés engedélyezésével történő bekapcsolásához nyissa meg a Csoportházirend beépülő modult, és bontsa ki a Felhasználó konfigurációja, majd a Felügyeleti sablonok csomópontot, és kattintson a Start menü és Tálca csomópontra.
  4. A jobb oldali ablaktáblában kattintson duplán A Windows Update webhelyre mutató hivatkozások eltávolítása elemre, válassza a Letiltva lehetőséget, és kattintson az OK gombra.
2. módszer: A Windows Update szolgáltatáshoz való hozzáférés ellenőrzése

Győződjön meg arról, hogy más webhelyeket elér. Ha nem fér hozzá más webhelyekhez, lehetséges, hogy probléma van az internetkapcsolattal. Segítségért forduljon az internetszolgáltatóhoz.

Ha más webhelyekhez tud kapcsolódni, de a Windows Update vagy a Microsoft Update webhelyhez nem, olvassa el a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeit:

836941: A frissítések Windows Update vagy Microsoft Update szolgáltatással való telepítésekor átmeneti kapcsolati hiba léphet fel.

906602: Útmutató a Windows Update, a Microsoft Update és a Windows Server Update Services szolgáltatással kapcsolatos telepítési problémák elhárításához.


Egyes esetekben szükség lehet arra, hogy felkeresse a Microsoft Update webhelyet, és manuálisan telepítse a Windows Update-összetevőket.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2392274 - Utolsó ellenőrzés: 2011. július 26. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office 365 for enterprises
  • Microsoft Office 365 for small businesses and professionals
Kulcsszavak: 
vkbportal231 bposs o365 vkbportal237 KB2392274
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com