Hulpprogramma Setup van Office 365 bureaublad kan updates niet downloaden of er een foutbericht 'uw computer is niet toegestaan voor verbinding met de service Microsoft Update' bericht

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2392274 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

PROBLEEM

Het hulpprogramma Setup van Microsoft Office 365 bureaublad niet downloaden en installeren van software-updates via Windows Update of Microsoft Update in een omgeving met Microsoft Office 365. Mogelijk ook dat u het volgende foutbericht weergegeven:

Uw computer is geen verbinding maken met de Microsoft Update-service toegestaan.

Deze symptomen kunnen optreden zelfs als de computer is ingesteld voor het automatisch ontvangen van Windows-updates.

OPLOSSING

U kunt dit probleem oplossen door een of meer van de volgende methoden te gebruiken.

Methode 1: Controleer ofde instelling voor Groepsbeleid

Zorg ervoor dat de computer toegang heeft tot Windows Update of Microsoft Update.
 1. Windows Update en Automatische Updates inschakelen. Voer de volgende stappen uit:
  1. Open de module Groepsbeleid in de MMC, Computerconfiguratie, Beheersjablonen, vouw systeem, vouw Internet-communicatiebeheeren klik op het knooppunt Internet-communicatie .
  2. Dubbelklik op toegang tot alle functies van Windows Update uitschakelenin het detailvenster, klik op uitgeschakelden klik op OK.
 2. Windows Update en Automatische Updates inschakelen door het toestaan van toegang tot de Windows Update-opdrachten. Voer de volgende stappen uit:
  1. Open de module Groepsbeleid, vouw achtereenvolgens Gebruikersconfiguratie, Beheersjablonenen klik vervolgens op het knooppunt Menu Start en taakbalk .
  2. In het detailvenster, dubbelklikt u op koppelingen naar en toegang tot Windows Update verwijderen, klik op uitgeschakelden klik op OK.
Methode 2: Zorg ervoor dat u verbinding kunt maken met Windows Update

Zorg ervoor dat u toegang hebt tot andere websites. Als u geen toegang andere websites tot, wordt uw internetverbinding niet goed werkt. Neem contact op met uw internetprovider voor hulp.

Zie de volgende artikelen in de Microsoft Knowledge Base als u geen verbinding met Windows Update of Microsoft Update kunt u verbinding maken met andere Internet-websites

836941 Tijdelijk verbindingsfouten kunnen optreden wanneer u Windows Update of Microsoft Update om updates te installeren.

906602 Het oplossen van veelvoorkomende installatieproblemen van Windows Update, Microsoft Update en Windows Server Update Services.


In sommige gevallen wellicht u Ga naar de website Microsoft Update en Windows Update-onderdelen handmatig installeert.

MEER INFORMATIE

Dit probleem treedt meestal op wanneer toegang tot Windows Update of Microsoft Update wordt geblokkeerd. Het hulpprogramma Setup van Office 365 bureaublad gebruikt Windows Update voor het installeren van software-updates die nodig zijn om verbinding met Office 365. Het hulpprogramma Setup van Office 365 Desktop installeren toegang tot Windows Update wordt geblokkeerd, niet de vereiste updates.

In dit scenario, Groepsbeleid of andere beveiligingsconfiguraties blokkeert mogelijk de toegang tot Windows Update of Microsoft Update. Dit probleem kan ook optreden als een onderdeel van Windows Update op de computer moet worden geïnstalleerd voordat de updates kunnen worden uitgevoerd.

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2392274 - Laatste beoordeling: donderdag 10 juli 2014 - Wijziging: 17.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office 365
 • Office 365 User and Domain Management
Trefwoorden: 
o365 o365a o365e o365p o365m o365022013 kbmt KB2392274 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2392274

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com