ID на статията: 2395505 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

КРАТКО ИЗЛОЖЕНИЕ

Лентата е основният инструмент за смяна на менютата и лентите с инструменти в Microsoft Office for Mac 2011. Тя е част от новия потребителски интерфейс (ПИ) на Office for Mac, който е ориентиран към резултати и е има за цел лесната навигация. Лентата се състои от раздели, в които са показани командите, най-подходящи за всяка група задачи във всяко от приложенията. Например групата раздели съдържа команди за дейности като вмъкване на обекти, например картини и таблици, оформяне на страници, работа с препратки, създаване на пощенски съобщения и рецензиране на документи. Разделът Начало включва много от най-често използваните функции, които веднага ви помагат да бъдете продуктивни, когато използвате новия ПИ.

Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
2395503


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Лентата ви помага бързо да намирате командите, които ви трябват, за да изпълните дадена задача. Командите са организирани в логически групи, които са събрани заедно в раздели. Всеки раздел се отнася за определен вид дейност, например писане или оформление на страници. За да се намали претрупването на екрана, някои раздели се показват само когато има нужда от тях.

Не можете да изтриете лентата или да я заместите с ленти с инструменти или менюта от предишни версии на Microsoft Office. Можете обаче да намалите лентата, за да освободите място на екрана. За да направите това, щракнете върху Лента в менюто Изглед, за да намалите (или увеличите) лентата в приложението.

Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
2395504


Ако не можете да намерите дадена команда или функция на лентата, използвайте помощта в приложението, за да установите къде е този елемент.

Ако искате да изключите лентата, включително разделите, посетете следния уеб сайт на Microsoft:

Изключване и включване на лентата

Ако искате да узнаете повече за лентата, посетете следния уеб сайт на Microsoft:

Запознайте се с лентата

Note This is a "FAST PUBLISH" article created directly from within the Microsoft support organization. The information contained herein is provided as-is in response to emerging issues. As a result of the speed in making it available, the materials may include typographical errors and may be revised at any time without notice. See Terms of Use for other considerations.

Свойства

ID на статията: 2395505 - Последна рецензия: 16 декември 2011 г. - Редакция: 1.0
ВАЖИ ЗА:
  • Microsoft Office for Mac Home and Business 2011
  • Microsoft Office for Mac Home and Student 2011
Ключови думи: 
dftsdahomeportal KB2395505

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com