Cikk azonosítója: 2395505 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A Microsoft Office for Mac 2011 termékben elsősorban a menüszalag helyettesíti a menüket és eszköztárakat. A menüszalag az Office for Mac új, eredményorientált felhasználói felületének része, amelyet az egyszerű navigációhoz terveztek. A menüszalag lapokból áll, amelyek megjelenítik az egyes alkalmazások különböző feladatterületeinek legfontosabb parancsait. A lapok csoport például olyan tevékenységekhez tartozó parancsokat tartalmaz mint az objektumok, például képek vagy táblázatok beszúrása, az oldalak elrendezése, a hivatkozások használata, a körlevelek létrehozása és a dokumentumok áttekintése. A Kezdőlap számos gyakran használt funkciót tartalmaz, így elősegíti, hogy az új felhasználói felület használatakor azonnal hatékonyan dolgozhasson. 

A kép összecsukásaA kép kibontása
2395503


További információ

A menüszalag használatával gyorsan megtalálhatja a feladatok elvégzéséhez szükséges parancsokat. A parancsok a lapokon összegyűjtött logikai csoportokba vannak rendezve. Minden lap egy tevékenységtípushoz, például az íráshoz vagy az oldalak elrendezéséhez kapcsolódik. A képernyő zsúfoltságának csökkentése érdekében egyes lapok csak szükség esetén jelennek meg. 

A menüszalag nem törölhető és nem cserélhető le a Microsoft Office korábbi verzióiban található eszköztárakra és menükre. A menüszalag azonban bármikor kis méretűvé tehető, ha képernyőterületet kíván felszabadítani. Ehhez kattintson a Menüszalag lehetőségre a Nézet menüben a menüszalag kis méretűvé (vagy teljes méretűvé) tételéhez az alkalmazásban. 

A kép összecsukásaA kép kibontása
2395504


Ha nem talál egy parancsot vagy függvényt a menüszalagon, használja az alkalmazás Súgóját az elem megkereséséhez.

Ha ki szeretné kapcsolni a menüszalagot a lapokkal együtt, látogassa meg a Microsoft következő webhelyét:

A menüszalag ki- vagy bekapcsolása

Ha többet szeretne megtudni a menüszalagról, látogassa meg a Microsoft következő webhelyét:

A menüszalag megismerése

Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2395505 - Utolsó ellenőrzés: 2011. december 16. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office for Mac Home and Business 2011
  • Microsoft Office for Mac Home and Student 2011
Kulcsszavak: 
dftsdahomeportal KB2395505
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com