Τρόπος αλλαγής του κωδικού πρόσβασης διαχειριστή της Κονσόλα αποκατάστασης σε ελεγκτή τομέα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 239803 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000. Υποστήριξη για τα Windows 2000 λήγει στις 13 Ιουλίου 2010. Το Κέντρο λύσεων τέλος της υποστήριξης των Windows 2000 είναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό σας στρατηγικής μετεγκατάστασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το Η πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Κατά τον προβιβασμό ενός υπολογιστή που βασίζεται σε Windows 2000 Server σε ελεγκτή τομέα, θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε έναν κωδικό πρόσβασης διαχειριστή λειτουργία επαναφοράς υπηρεσίας καταλόγου. Αυτός ο κωδικός πρόσβασης χρησιμοποιείται επίσης από την Κονσόλα αποκατάστασης και είναι ξεχωριστή από τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή που είναι αποθηκευμένο στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory μετά από μια ολοκληρωμένη προαγωγή.

Περισσότερες πληροφορίες

Κωδικός πρόσβασης διαχειριστή που χρησιμοποιείτε όταν κάνετε εκκίνηση σε κονσόλα αποκατάστασης ή όταν πιέσετε το πλήκτρο F8 για να ξεκινήσετε τη λειτουργία επαναφοράς υπηρεσιών καταλόγου αποθηκεύεται με το βασίζονται στο μητρώο Διαχείριση ασφαλείας λογαριασμών (SAM) στον τοπικό υπολογιστή. Η SAM βρίσκεται στο φάκελο %SystemRoot%\System32\Config. Η SAM που βασίζεται σε λογαριασμός και κωδικός πρόσβασης είναι συγκεκριμένο υπολογιστή και δεν αναπαράγονται για άλλους ελεγκτές τομέα του τομέα.

Για ευκολία διαχείρισης ελεγκτές τομέα ή πρόσθετα μέτρα ασφάλειας, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή για τον τοπικό SAM. Για να αλλάξετε τον τοπικό κωδικό πρόσβασης διαχειριστή που χρησιμοποιείτε όταν κάνετε εκκίνηση σε κονσόλα αποκατάστασης ή όταν κάνετε εκκίνηση σε κατάσταση λειτουργίας επαναφοράς υπηρεσιών καταλόγου, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Η μέθοδος 1

Εάν τα Windows 2000 Service Pack 2 ή νεότερη έκδοση είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα Setpwd.exe για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή που βασίζονται σε SAM. Για να το κάνετε αυτό:
 1. Συνδεθείτε στον υπολογιστή ως διαχειριστής ή χρήστης που είναι μέλος της ομάδας Administrators.
 2. Στη γραμμή εντολών, αλλάξτε το φάκελο % SystemRoot%\System32.
 3. Για να αλλάξετε τον τοπικό κωδικό πρόσβασης διαχειριστή SAM που βασίζεται σε, πληκτρολογήστεSetpwd, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.

  Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή SAM βασίζεται σε ένα απομακρυσμένο ελεγκτή τομέα, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή σε μια γραμμή εντολών και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER
  Setpwd/s:όνομα_διακομιστή
  όπου όνομα_διακομιστή είναι το όνομα του απομακρυσμένου τομέα ελεγκτής.
 4. Όταν σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό διαχειριστή λειτουργία επαναφοράς υπηρεσιών καταλόγου, πληκτρολογήστε τον νέο κωδικό πρόσβασης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

  ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Εάν κάνετε κάποιο λάθος, επαναλάβετε αυτά τα βήματα για να εκτελέσετε ξανά το setpwd.
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το βοηθητικό πρόγραμμα Setpwd.exe, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
271641 Η ρύθμιση τον κωδικό πρόσβασης αποκατάστασης κενό σύνολα Οδηγός διακομιστή

Μέθοδος 2

 1. Συνδεθείτε στον υπολογιστή ως διαχειριστής ή χρήστης που είναι μέλος της ομάδας Administrators.
 2. Τερματίστε τον ελεγκτή τομέα στον οποίο θέλετε να αλλάξετε το κωδικός πρόσβασης.
 3. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή. Όταν εμφανιστεί η οθόνη μενού επιλογής κατά τη διάρκεια της restar, πιέστε το πλήκτρο F8, για να προβάλετε τις επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους.
 4. Κάντε κλικ στην επιλογή του Κατάσταση λειτουργίας επαναφοράς υπηρεσιών καταλόγου επιλογή.
 5. Αφού συνδεθείτε, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης τοπικού διαχειριστή:
  • Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή:
   NET χρήστη διαχειριστή *
  • Χρήση τοπικών χρηστών και ομάδων συμπληρωματικό (Lusrmgr.msc) για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή.
 6. Τερματίστε και ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή.
Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό διαχειριστή για να συνδεθείτε με την Κονσόλα αποκατάστασης ή κατάσταση επαναφοράς υπηρεσιών καταλόγου χρησιμοποιώντας τον νέο κωδικό πρόσβασης.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ασφαλούς τοπικού SAM, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
223301 Προστασία του λογαριασμού διαχειριστή στο χωρίς Σύνδεση

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 239803 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB239803 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:239803

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com