Az Internet Explorer 9 használata során teljesítménycsökkenés tapasztalható

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2398082 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A bétaverzióval kapcsolatos tudnivalók
A cikk a Microsoft egyik termékének bétaverziójával foglalkozik. A cikkben szereplő információk előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Ehhez a bétaverziójú termékhez a Microsoft nem nyújt terméktámogatási szolgáltatást. A bétakiadásokkal kapcsolatos támogatás igénybevételéről a termék bétaverziójával szállított dokumentációban vagy a bétaverzió letöltését lehetővé tevő webhelyen talál információt.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Amikor a Windows Internet Explorer 9 bétaverziójával nyit meg egy weblapot, teljesítménycsökkenést tapasztalhat. Ha azonban az Internet Explorer korábbi verziójával nyitja meg a weblapot, a hiba nem fordul elő.

Megjegyzés: A hiba főleg összetettebb grafikus elemeket tartalmazó weblapok böngészésekor fordul elő.  


Oka

A probléma akkor fordulhat elő, ha az Internet Explorer 9 bétaverziója szoftveres képalkotást használ.

Az Internet Explorer 9 bétaverziója alapértelmezés szerint grafikus processzorral történő megjelenítési módot használ. Egyes elavult videokártyák és videokártya-illesztőprogramok azonban nem támogatják a grafikus processzorral történő hardvergyorsítást. Ha az Internet Explorer 9 bétaverziója megállapítja, hogy az aktuális videokártya vagy videokártya-illesztőprogram nem támogatja a grafikus processzorral történő hardvergyorsítást, az Internet Explorer 9 bétaverziója szoftveres képalkotást használ.

Az alábbi lépésekkel határozható meg, hogy az Internet Explorer 9 bétaverziója szoftveres képalkotást használ-e:
  1. Indítsa el az Internet Explorer 9 bétaverzióját.
  2. Kattintson a Tools (Eszközök) menü Internet Options (Internetbeállítások) parancsára.
  3. Az Advanced (Speciális) lapon keresse meg az Accelerated graphics (Gyorsított grafika) részt.
  4. Jelölje be a Use software rendering instead of GPU rendering (Szoftveres képalkotás használata grafikus processzorral történő megjelenítés helyett) jelölőnégyzetet.
A jelölőnégyzet bejelölése esetén az Internet Explorer 9 bétaverziója szoftveres képalkotást használ. Ha ez a beállítás szürkített, az aktuális videokártya vagy videokártya-illesztőprogram nem támogatja a grafikus processzorral történő hardvergyorsítást.

A megoldás

A probléma megoldásához keresse fel a videokártya gyártójának webhelyét, és telepítse a grafikus processzorral történő hardvergyorsítást támogató legújabb videokártya-illesztőprogramot.  

A hardver gyártójával való kapcsolatfelvételre vonatkozó információkat a Microsoft következő webhelyén találja:
http://support.microsoft.com/gp/vendors

Megjegyzés: Ha a legújabb videokártya-illesztőprogram telepítése nem oldja meg a problémát, előfordulhat, hogy a videokártyát a grafikus processzorral történő hardvergyorsítást támogató videokártyára kell frissítenie.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2398082 - Utolsó ellenőrzés: 2010. szeptember 15. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Windows Internet Explorer 9 Beta
Kulcsszavak: 
kbprb kbexpertisebeginner KB2398082
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com