Τρόπος χρήσης του "καθαρή εκκίνηση" για να προσδιορίσετε αν προγράμματα παρασκηνίου επηρεάζουν με το Office για Mac

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2398596 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο εκκίνησης του υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα ελάχιστο σύνολο προγραμμάτων οδήγησης και εκκίνησης, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε αν ένα πρόγραμμα στο παρασκήνιο παρεμβαίνει του Microsoft Office για Mac 2011 εφαρμογές. Αυτό το είδος της εκκίνησης είναι γνωστό ως "καθαρή εκκίνηση" ή "Ασφαλούς εκκίνησης".

Όταν ξεκινάτε το λειτουργικό σας σύστημα, χρησιμοποιώντας μια κανονική εκκίνηση, πολλές εφαρμογές και υπηρεσίες Έναρξη αυτόματα και στη συνέχεια εκτελέστε στο παρασκήνιο. Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν διαδικασίες του βασικού συστήματος, λογισμικό προστασίας από ιούς, βοηθητικά προγράμματα συστήματος και άλλο λογισμικό. Αυτές οι εφαρμογές και υπηρεσίες να δημιουργήσουν παρεμβολές κατά την εγκατάσταση ή την εκτέλεση του Office για Mac. Τα βήματα σε αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει να απομονώσετε το πρόβλημα, εάν λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους κατά την εγκατάσταση ή την έναρξη του προϊόντος ή εάν η εφαρμογή διακόπτεται ή κλείνει απροσδόκητα.

Αυτό το άρθρο προορίζεται για την αρχή ενδιάμεσου υπολογιστή χρήστη.

Ίσως είναι χρήσιμο να εκτυπώσετε αυτό το άρθρο, πριν να ακολουθήσετε τα βήματα.

Περισσότερες πληροφορίες

Προϋποθέσεις

Πρέπει να έχετε συνδεθεί ως διαχειριστής ή ως μέλος της ομάδας Administrators στον υπολογιστή να εκτελέσει τις μεθόδους που περιέχει αυτό το άρθρο. Εάν πρόκειται για τον προσωπικό σας υπολογιστή, ενδέχεται να είστε ήδη συνδεδεμένοι με λογαριασμό διαχειριστή. Εάν πρόκειται για έναν υπολογιστή που ανήκει σε ένα δίκτυο στην εργασία, ίσως χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια από το διαχειριστή του συστήματος.

Εκτέλεση ενός ασφαλούς εκκίνησης


Για να ξεκινήσετε μια Office για Mac εφαρμογή σε κατάσταση λειτουργίας ασφαλούς εκκίνησης, ακολουθήστε αυτά τα βήματα με τη σειρά που παρουσιάζονται.

Σημείωση Αυτά τα βήματα ισχύουν για Mac OS X 10.4.x ή μια νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Mac.

Βήμα 1: Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας σε ασφαλή λειτουργία

 1. Τερματισμός του υπολογιστή. Για να γίνει αυτό, επιλέξτε το Apple εικονίδιο και στη συνέχεια επιλέξτε Τερματισμός.
 2. Ξεκινήστε τον υπολογιστή σας πατώντας το κουμπί τροφοδοσίας.
 3. Αμέσως μετά θα ακούσετε τον τόνο εκκίνησης, πιέστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Shift.

  Σημείωση Όταν ακούσετε τον τόνο εκκίνησης, πιέστε το πλήκτρο Shift όσο το δυνατόν συντομότερα. Ωστόσο, δεν να πατήστε το πλήκτρο Shift μέχρι να ακουστεί το σήμα εκκίνησης.
 4. Απελευθερώστε το πλήκτρο Shift, όταν δείτε το γκρι Apple και η ένδειξη προόδου στην οθόνη. Η ένδειξη προόδου μοιάζει με μια υδρόγειο που γυρίζει κινήσεως του πηδαλίου. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο (έως δύο λεπτά). Περιμένετε και κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή ξανά. Κατά την εκκίνηση, δείτε Ασφαλούς εκκίνησης εμφανίζεται στο παράθυρο σύνδεσης. (Αυτό εμφανίζεται ακόμη και αν κανονικά συνδέεστε αυτόματα.)
  1. Εάν το Mac OS X έχει ρυθμιστεί να ξεκινά στην οθόνη σύνδεσης, συνδεθείτε ως ο χρήστης που εκτελεί το Office για Mac λογισμικού. Διαφορετικά, παραλείψτε αυτό το βήμα.
  2. Αμέσως, πατήστε το πλήκτρο Shift. Αυτό παρακάμπτει τα στοιχεία εκκίνησης στο φάκελο StartupItems.

Βήμα 2: Εξακριβώσετε αν επιλύθηκε το πρόβλημα

Αφού ξεκινήσει ο υπολογιστής, προσπαθήστε να ξεκινήσετε το πρόγραμμα που έχει επηρεαστεί ή εγκατάστασης, για να εξακριβώσετε αν επιλύθηκε το πρόβλημα.
 • Εάν η δυσκολία δεν παρουσιαστεί μετά την καθαρή εκκίνηση, τα παράσιτα παρουσιάζεται εξαιτίας του ένα πρόγραμμα παρασκηνίου ή της υπηρεσίας. Σε αυτήν την περίπτωση, ανατρέξτε στην ενότητα "Προσδιορισμός της αιτίας του προβλήματος".
 • Αν το πρόβλημα συνεχιστεί μετά την καθαρή εκκίνηση, τα παράσιτα δεν παρουσιάζεται εξαιτίας του ένα πρόγραμμα παρασκηνίου ή της υπηρεσίας. Στην περίπτωση αυτή, αυτό το άρθρο δεν επιλύσει το ζήτημά σας. Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας ξανά, για να επιστρέψετε στην κανονική λειτουργία.

Βήμα 3: Προσδιορισμός της αιτίας του προβλήματος

Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Από το μενού Apple, κάντε κλικ στο κουμπί Προτιμήσεις συστήματος.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2398856
 2. Επιλέξτε Λογαριασμοί.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2398853

 3. Στην αριστερή πλευρά του παραθύρου, ο λογαριασμός εμφανίζεται και είναι επιλεγμένο. Στη δεξιά πλευρά του παραθύρου, επιλέξτε Στοιχεία σύνδεσης.

  Σημειώσεις
  • Όλα τα στοιχεία που εμφανίζονται εδώ έχουν ρυθμιστεί να ξεκινούν κατά την κανονική εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος. Εάν το στοιχείο έχει επισημανθεί με ένα σημάδι επιλογής, αυτό το στοιχείο θα είναι κρυφό και δεν θα ξεκινήσει κατά την επανεκκίνηση ασφαλή.
  • Εάν δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές, κάντε κλικ στο εικονίδιο κλειδαριάς στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης χρήστη Mac στη γραμμή εντολών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK Για να μετακινηθείτε το κλείδωμα στη θέση που δεν είναι κλειδωμένα. Μετά το κλείδωμα πραγματοποιείται εναλλαγή στη θέση που δεν είναι κλειδωμένα, μπορείτε να κάνετε αλλαγές.


  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2398940


 4. Για να καταργήσετε ένα στοιχείο, επιλέξτε το στοιχείο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο σύμβολο μείον (-) που βρίσκεται κάτω από τη λίστα.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  X


  Σημείωση Όταν καταργήσετε το στοιχείο, αυτό δεν καταργεί την εφαρμογή. Μπορείτε να προσθέσετε το στοιχείο αργότερα, κάνοντας κλικ στο σύμβολο συν (+) σε αυτήν την οθόνη. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε τη διαδρομή του στοιχείου (εφαρμογή) για να μπορέσετε να την προσθέσετε ξανά.
 5. Καταργήστε τα στοιχεία, ένα κάθε φορά και ξεκινήστε κανονικά για να ελέγξετε αν το ζήτημα εξακολουθεί να παρουσιάζεται.

Εάν καθορίσατε το στοιχείο που προκαλεί το πρόβλημα, θέλετε να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή του στοιχείου εκκίνησης για μια ενημερωμένη έκδοση ή μια νεότερη έκδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή λειτουργία και ασφαλούς εκκίνησης, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο AppleCare:
http://docs.Info.Apple.com/article.HTML?artnum=107392

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2398596 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office for Mac Home and Business 2011
 • Microsoft Office for Mac Home and Student 2011
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbinstallation kbmt KB2398596 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2398596

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com