Αναγν. άρθρου: 2399238 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων
Κατά την εγκατάσταση του Windows Internet Explorer 9, επιπλέον λογισμικό και τα στοιχεία εγκαθίστανται επίσης ως μέρος της διαδικασίας. Αυτές είναι οι προϋποθέσεις του Internet Explorer 9 και οι λεπτομέρειές τους ποικίλλουν, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που εκτελείται στον υπολογιστή. Ωστόσο, αν κάποια από αυτές τις προϋποθέσεις δεν μπορεί να εγκατασταθεί αυτόματα, η διαδικασία εγκατάστασης του Internet Explorer 9 δεν θα ολοκληρωθεί. Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να εγκαταστήσετε μη αυτόματα το προαπαιτούμενο λογισμικό και τα στοιχεία που περιγράφονται παρακάτω σε αυτό το άρθρο.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν ξεκινήσετε την οδό μη αυτόματη εγκατάσταση

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις εγκαθίστανται και ότι εκκρεμεί χωρίς επανεκκίνηση.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Internet Explorer 9 ενδέχεται να δεν εγκαθιστούν αυτόματα απαιτούμενου λογισμικού και στοιχείων εάν η εγκατάσταση άλλων ενημερωμένων εκδόσεων που είναι σε εξέλιξη, ή εάν το σύστημα αναμένει μια επανεκκίνηση. Για να ελέγξετε εάν αυτές οι ενέργειες που προκαλούν το πρόβλημα, κάντε ένα από τα εξής:
  • Στα Windows 7, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακας ελέγχου και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Windows Update.
  • Στα Windows Vista, κάντε κλικ στην επιλογή ασφαλείας στον πίνακα ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Windows Update.
Εάν η εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης που είναι σε εξέλιξη, επιτρέπουν την εγκατάσταση ολοκληρωθεί πριν από την εγκατάσταση του Internet Explorer 9. Εάν έχουν εγκατασταθεί οι ενημερωμένες εκδόσεις, αλλά δεν έγινε επανεκκίνηση ακόμα στο σύστημα, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας, πριν να προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε το Internet Explorer 9.

Επίσης, προσέξτε ότι εάν υπάρχει επανεκκίνηση σε εκκρεμότητα, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Δεν ίσχυαν για τις ενημερωμένες εκδόσεις.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε μια prelease έκδοση των Windows.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Εάν χρησιμοποιείτε μια προέκδοση των Windows, δεν θα εγκαταστήσει αυτές τις ενημερωμένες εκδόσεις. Και εδώ, θα λάβετε το μήνυμα λάθους "ενημερωμένες εκδόσεις δεν εφαρμόζονται". Εάν λάβετε αυτό το μήνυμα λάθους, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας εκτελεί μια εκδοθείσα, γνήσιο αντίγραφο των Windows 7 ή Windows Vista Service Pack 2 (SP2).

Εάν δεν είστε βέβαιοι ποια έκδοση των Windows είναι εγκατεστημένη, ακολουθήστε τα εξής βήματα:


Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed


Εγκαταστήστε με μη αυτόματο τρόπο τις προϋποθέσεις του Internet Explorer 9

Εάν θα έχετε αποκλειστεί τα θέματα αυτόματης εγκατάστασης σας ζητήσαμε να σκεφτείτε στην προηγούμενη ενότητα, προχωρήστε και μη αυτόματη εγκατάσταση του απαιτούμενου λογισμικού και στοιχείων. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε.

Για τα Windows 7 ή Windows Server 2008 R2

Για τα Windows Vista ή Windows Server 2008

Γνωστά ζητήματα

Ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους κατά την προσπάθειά σας να εγκαταστήσετε το Internet Explorer 9. Προβλήματα εγκατάστασης μπορεί να έχει διάφορες αιτίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίλυση αυτών των προβλημάτων, ανατρέξτε στο θέμαΤρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων εγκατάστασης του Internet Explorer 9.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2399238 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 5 Απριλίου 2014 - Αναθεώρηση: 27.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Internet Explorer 9
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbinfo kbsurveynew kbcip kbmt KB2399238 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2399238

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com