Cikk azonosítója: 2399238 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása
A Windows Internet Explorer 9 telepítésekor a rendszer további szoftvereket és összetevőket is telepít. Ezek az Internet Explorer 9 előfeltételei, amelyeknek a részletei a számítógépen futó operációs rendszer függvényében változnak. Ha azonban egyes előfeltételek nem telepíthetők automatikusan, az Internet Explorer 9 telepítése nem fejeződik be. Ebben az esetben manuálisan kell telepítenie a cikk következő szakaszaiban ismertetett szükséges szoftvereket és összetevőket.

Megfontolandó szempontok a manuális telepítés kiválasztása előtt

Győződjön meg róla, hogy nincsenek egyéb, folyamatban lévő frissítéstelepítések és újraindítások.
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets folding start collapsed
Megjegyzés: Ha egyéb frissítések telepítése van folyamatban vagy rendszer-újraindítás van függőben, előfordulhat, hogy az Internet Explorer 9 nem telepíti automatikusan az előfeltételként szükséges szoftvereket és összetevőket. A probléma ellenőrzéséhez hajtsa végre az alábbi műveletek valamelyikét:
 • Windows 7 rendszerben kattintson a Start menü Vezérlőpult parancsára, majd kattintson duplán a Windows Update lehetőségre.
 • Windows Vista rendszeren nyissa meg a Vezérlőpulton található Biztonság segédprogramot, és válassza a Windows Update lehetőséget.
Ha folyamatban van egy frissítés telepítése, az Internet Explorer 9 telepítése előtt várja meg, amíg a telepítés befejeződik. Amennyiben a frissítések telepítése megtörtént, de a rendszer még nem indult újra, az Internet Explorer 9 telepítése előtt indítsa újra a számítógépet.

Ha rendszer-újraindítás van függőben, előfordulhat, hogy a következő hibaüzenet jelenik meg:

Nem sikerült telepíteni a frissítéseket.
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets folding end collapsed

Győződjön meg róla, hogy nem a Windows előzetes kiadását futtatja.
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets folding start collapsed
Ha a Windows előzetes kiadása van telepítve a számítógépen, a frissítések telepítése sikertelen lesz. Ebben az esetben is megjelenik a „Nem sikerült telepíteni a frissítéseket” hibaüzenet. Ha ez a hibaüzenet jelenik meg, győződjön meg arról, hogy a számítógépen a Windows 7 vagy a Windows Vista Service Pack 2 (SP2) rendszer kereskedelmi forgalomban megjelent példánya fut.

Ha nem tudja biztosan, hogy Windows melyik verziója van telepítve, hajtsa végre az alábbi lépéseket:


A kép összecsukásaA kép kibontása
assets folding end collapsed


Az Internet Explorer 9 előfeltételeinek manuális telepítése

Ha kizárta az automatikus telepítés során jelentkező probléma előbbiekben felsorolt lehetséges okait, folytassa a szükséges szoftverek és elemek manuális telepítésével. Ez a használt operációs rendszertől függően az alábbi módszerekkel végezhető el.

Windows 7 vagy Windows Server 2008 R2 esetén:

Windows Vista vagy Windows Server 2008 esetén:
 • A Windows Vista és a Windows Server 2008 Service Pack 2 szervizcsomagjának ismertetése (KB948465)

  Az x86-alapú csomag letöltése.
  Az x64-alapú csomag letöltése.
 • A Windows grafikai, képkezelő és XPS-függvénytára (KB971512)

  Az x86-alapú csomag letöltése.
  Az x64-alapú csomag letöltése.
 • Platformfrissítési kiegészítés a Windows Vista és a Windows Server 2008 rendszerhez (KB2117917)

  Megjegyzés:A frissítés telepítése előtt telepítenie kell a 971512. számú frissítést.

  Az x86-alapú csomag letöltése.
  Az x64-alapú csomag letöltése.

Ismert problémák:

Az Internet Explorer 9 telepítésekor hibaüzenet jelenhet meg. A telepítési problémáknak különböző okai lehetnek. A problémák megoldásával kapcsolatos további információkért tekintse meg a következő cikket: Az Internet Explorer 9 telepítésével kapcsolatos problémák hibaelhárítása.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2399238 - Utolsó ellenőrzés: 2014. február 26. - Verziószám: 16.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Internet Explorer 9
Kulcsszavak: 
kbhowto kbinfo kbsurveynew kbcip KB2399238
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com