При опит да активирате Office 2010 се появява следното съобщение за грешка: "Възникна неопределена грешка. Вашето искане не може да бъде обработено по това време. (0x80070001)

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2400124 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Симптоми

Когато се опитвате да активирате Office 2010, можете да получите следното съобщение за грешка:
Възникна неопределена грешка. Вашето искане не може да бъде обработено по това време. Моля, опитайте отново по-късно. (0x80070001)


Причина

Този проблем възниква, когато едно Препоръчано от следните условия са верни:

 • Ако имате инсталиран софтуер за емулация на CD, ключ Препоръчано от системния регистър не позволява ИД на хардуер да се придобива.
 • Изисквам регистратура ключ не е настроен правилно или е misisng.

Разрешение

За да решим този проблем за вас, отидете на "Коригиране". Ако предпочитате да решите проблема сами, отидете на "Нека реша проблема сам".

Коригиране

За да решите автоматично този проблем, щракнете върху поправи бутон или връзка. В диалоговия прозорец Изтегляне на файл щракнете върху изпълниа след това следвайте стъпките в поправка го съветника.
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets fixit1
Коригиране на проблема
Microsoft прикрепвам то 50669
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets fixit2


Бележки
 • Този съветник да е само на английски език. Въпреки това, автоматична корекция работи и за други езикови версии на Windows.
 • Ако не сте на компютъра, който има този проблем, запишете го обосновано решение на флаш устройство или компактдиск и след това го стартирате на компютъра, който има проблем.

След това, отидете на "Това реши проблема?".


Нека реша проблема сам

За да разрешите този проблем, моля, направете следното:

 1. В менюто Старт щракнете върху изпълнии тогава вид регентство.
 2. В редактора на системния регистър, търсене на следния ключ на системния регистър:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CURRENTCONTROLSET\CONTROL\CLASS\ {4D36E967-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
 3. Потърсете UpperFilters, което е вид REG_MULTI_SZ.
 4. Щракнете двукратно върху UpperFilters, и след това под ценност събиране на данни, добавете PartMgr към горната част на списъка. Щракнете върху OK.
 5. Рестартирайте компютъра.
 6. Започнете всяко приложение на Office 2010 и следвайте подканите, за да активирате.

Можете също да автоматизирате процеса на добавяне на този ключ на системния регистър, като изпълните следната команда в реда на изпълнение:

reg добави HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CURRENTCONTROLSET\CONTROL\CLASS\ {4D36E967-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} /v UPPERFILTERS /t REG_MULTI_SZ буквата d PartMgr/f


Това реши проблема?

 • Проверете дали проблемът е решен. Ако проблемът е фиксиран, вие сте готови с този раздел. Ако проблемът не бъде отстранен, можете да свържете се с разширена поддръжка.
 • Ние ще оценявам вашето мнение. За обратна информация или да докладват всякакви проблеми с този разтвор, моля, оставете коментар на "Коригиране"блог или ни изпратете имейл съобщение.

Допълнителна информация

Предни Още действия информация за това как да разрешите този проблем щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
916180 Опитахте се да настроите вашата конзола Xbox 360 като разширител на Media Center, но инсталационна назначена програма не стартира

Въпреки че статия в база знания 916180 говори за корекция, която не е специфични за Office и активиране, корекцията се отнася до Windows XP и се прилага за този въпрос.

Свойства

ID на статията: 2400124 - Последна рецензия: 16 ноември 2013 г. - Редакция: 6.0
Важи за:
 • Microsoft Office Professional Plus 2010
 • Microsoft Office Standard 2010
Ключови думи: 
kbfixme kbmsifixme kbmt KB2400124 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2400124

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com