Hibaüzenet az Office 2010 aktiválásának kísérlete során: „Meghatározatlan hiba történt. A kérést nem lehet feldolgozni. (0x80070001)

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2400124 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Amikor aktiválni próbálja az Office 2010 szoftvert, a következő hibaüzenet jelenhet meg:
Meghatározatlan hiba történt. A kérést nem lehet feldolgozni. Próbálkozzon később. (0x80070001)


Oka

A probléma a következő feltételek valamelyikének fennállása esetén léphet fel:

 • Ha CD-emulációs szoftver van telepítve, egy beállításkulcs megakadályozza a hardverazonosító lekérését.
 • Egy szükséges beállításkulcs nincs megfelelően beállítva vagy hiányzik.

A megoldás

Ha azt szeretné, hogy a probléma megoldása automatikusan történjen, lépjen tovább az „Automatikus javítás” című részhez. Ha a probléma javítását saját kezűleg kívánja elvégezni, lépjen a „Kézi javítás” című részhez.

Automatikus javítás

A probléma automatikus javításához kattintson a Fix it gombra vagy a hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az automatikus javítási varázsló lépéseit.
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets fixit1
A probléma javítása
Microsoft Fix it 50669
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets fixit2


Megjegyzések
 • Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven érhető el, az automatikus javítás ugyanakkor a Windows többi nyelvi változatával is működik.
 • Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, mentse az automatikus javítást egy USB-meghajtóra vagy CD lemezre, és azon a számítógépen futtassa, amelyen a hiba jelentkezik.

Ezt követően folytassa az olvasást a „Megoldódott a probléma?” című résszel.


Kézi javítás

A hiba elhárításához végezze el a következőt:

 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, majd írja be a regedit parancsot.
 2. A Beállításszerkesztőben keresse meg a következő beállításkulcsot:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CURRENTCONTROLSET\CONTROL\CLASS\{4D36E967-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
 3. Keresse meg a REG_MULTI_SZ típusú UpperFilters elemet.
 4. Kattintson duplán az UpperFilters elemre, majd az Érték mezőben adja hozzá a PartMgr elemet a lista elejéhez. Kattintson az OK gombra.
 5. Indítsa újra a számítógépet.
 6. Indítsa el valamelyik Office 2010 alkalmazást, és kövesse az utasításokat az aktiváláshoz.

Automatizálhatja is ezen beállításkulcs hozzáadásának folyamatát, ha a következő parancsot futtatja a parancssorban:

reg add HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CURRENTCONTROLSET\CONTROL\CLASS\{4D36E967-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} /v UPPERFILTERS /t REG_MULTI_SZ /d PartMgr /f


Megoldódott a probléma?

 • Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma. Ha a probléma megoldódott, nincs más teendője. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.
 • Örömmel várjuk visszajelzését. Ha az itt ismertetett megoldással kapcsolatban visszajelzést küldene, illetve problémát szeretne bejelenteni, szóljon hozzá az automatikus javítással foglalkozó bloghoz, vagy küldjön egy e-mailt.

További információ

A probléma megoldásával kapcsolatban további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
916180 (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el) Az Xbox 360 konzol Media Center Extender eszközként való telepítésekor a telepítőprogram nem indul el

Bár a Tudásbázis 916180. számú cikke nem kimondottan az Office programcsomagra és aktiválásra vonatkozó javítást ismertet, a javítás a Windows XP rendszerhez kapcsolódik, és érvényes erre a hibára.

Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2400124 - Utolsó ellenőrzés: 2014. május 29. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Professional Plus 2010
 • Microsoft Office Standard 2010
Kulcsszavak: 
kbfixme kbmsifixme KB2400124
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com