Internet Explorer mogelijk niet weer gegeven op de tekst die de HTML-elementen bevatten kunnen.

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 240121 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Microsoft Internet Explorer mogelijk niet correct tekst weer als lijn lengtes die langer dan 4000 tekens zijn. Dit kan vooral gelden in één regel bewerkt DIV en invoer elementen, waar meer dan 4000 tekens niet langer weer tijdens de invoer gegeven.

Oplossing

BelangrijkDeze sectie, methode of taak bevat stappen voor het wijzigen van het register. Echter, kunnen ernstige problemen optreden als u het register onjuist bewerkt. Zorg ervoor dat u deze zorgvuldig uitvoert stappen. Voor extra bescherming, back-up van het register voordat u aanbrengt wijzigingen. Vervolgens kunt u het register herstellen als er een probleem optreedt. Voor meer informatie over back-up en terugzetten van het register, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
322756Back-up en terugzetten van het register in Windows


Dit probleem werd verholpen in de vorm van een register sleutel herstellen in Internet Explorer 5. 01 Service Pack 1 (SP1) en hoger. Als u een eerdere versie van Internet Explorer worden uitgevoerd, moet u downloaden en installeren van Internet Explorer 5. 01 SP1 of hoger. Vervolgens moet u de correctie inschakelen.

Configureren van Internet Explorer 5. 01 SP1 of hoger met meer dan 4000 tekens, moet u de registervermelding MaxRenderLine maken met een DWORD-waarde die groter is dan 4000 de correctie inschakelen. Hiertoe gaat u als volgt te werk:
 1. Sluit Internet Explorer af.
 2. Klik opStart, klik opUitvoeren, typeRegedit, en klik vervolgens opOK.
 3. Ga naar de volgende registersubsleutel:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main
 4. RechterHoofd, wijsNieuwe, en klik vervolgens opDWORD-waarde.
 5. TypeMaxRenderLine, en druk vervolgens opINVOEREN.
 6. RechterMaxRenderLine, en klik vervolgens opWijzigen.
 7. OnderBase, klik opDecimaal. In deWaarde gegevensvak typt u het nummer dat u wilt de limiet ingesteld op. Typ bijvoorbeeld4100. OnderBase, klik opHexadecimaalhet getal converteren naar de standaard hexadecimale waarde en klik vervolgens opOK.

  In dit voorbeeld typt u4100(decimaal) om deze waarde instelt op 1004 (hexadecimaal).
 8. Sluit Register-Editor.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie is "Van toepassing op". Dit probleem is gecorrigeerd in Internet Explorer versie 5. 01 Service Pack 1.

Eigenschappen

Artikel ID: 240121 - Laatste beoordeling: zondag 23 februari 2014 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 op de volgende platformen
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbHotfixServer kbqfe kbbug kbfix kbmt KB240121 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:240121

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com