WSD-laitteiden kuvakkeet saattavat näkyä virheellisesti eri luokkana Windows 7:n Laitteet ja tulostimet -kohdassa

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 2403006 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

WSD (laitteiden WWW-palvelut) -laiteen yhteydessä saattaa näkyä virheellinen kuvake, kun sitä tarkastellaan Laitteet ja tulostimet -toiminnossa. Esimerkiksi WSD-tulostimen yhteydessä saattaa näkyä palvelinkuvake ja tulostin saattaa näkyä Laitteet-kohdassa sen sijaan, että sen yhteydessä näkyisi tulostinkuvake ja että se näkyisi Tulostimet ja faksit -kohdassa.

Syy

Tämä ongelma aiheutuu Microsoftin julkaisemasta virheellisestä Device Stage -paketista, joka oli saatavilla 8.6.2010 ja 22.10.2010 välisenä aikana.

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman tyhjentämällä Device Stage -metatietosäilön ja lataamalla uudet paketit. Jos haluat, että tämä ongelma korjataan puolestasi, siirry Korjaa ongelma puolestani -osaan. Jos haluat korjata tämän ongelman itse, siirry Haluan korjata ongelman itse -osaan.

Korjaa ongelma puolestani

Jos haluat, että tämä ongelma korjataan automaattisesti, napsauta Korjaa tämä ongelma -linkkiä. Valitse sitten Tiedostojen lataaminen -valintaikkunassa Suorita ja noudata tämän ohjatun toiminnon ohjeita.


Korjaa tämä ongelma
Microsoftin Fix it -ratkaisu 50527


Huomautus Tämä ohjattu toiminto saattaa olla saatavana vain englanninkielisenä. Automaattinen korjaus toimii kuitenkin myös muiden Windowsin kieliversioiden kanssa.

Huomautus Jos et ole käyttämässä tietokonetta, jossa tämä ongelma ilmenee, voit tallentaa automaattisen korjauksen muistitikkuun tai CD-levylle, jotta voit suorittaa sen tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee.

Haluan korjata ongelman itse

Jos haluat korjata tämän ongelman itse, toimi seuraavasti:

1. Avaa järjestelmänvalvojan oikeuksin suoritettu komentokehote.

2. Kirjoita del /s "%systemdrive%\users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Device Metadata\*.*" ja paina Enter-näppäintä.

3. Kirjoita Oletko varma (K/E) -kehotteeseen K ja paina Enter-näppäintä.

4. Saatat joutua vahvistamaan joitakin muita poistamisia kirjoittamalla K sen mukaan, montako Device Stage -pakettia tietokoneessa kyseisellä hetkellä on. (Windows on ladannut ne kaikki äskettäin.)
 

Näiden vaiheiden tekeminen poistaa virheellisen paketin sisältävän välimuistin sisällön ja saa Windows 7:n lataamaan asianmukaiset paketit uudelleen niin, että ne sisältävät oikeat laitemetatiedot.
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2403006 - Viimeisin tarkistus: 30. kesäkuuta 2011 - Versio: 1.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Ultimate
Hakusanat: 
kbmsifixme kbfixme KB2403006

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com