Τρόπος πλήρους απενεργοποίησης του λογισμικού εντοπισμού ιών από αρχεία φιλτραρίσματος

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 240309 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
ΣημαντικόΑυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες που σας δείχνει πώς μπορείτε να βοηθήσετε χαμηλότερες ρυθμίσεις ασφαλείας ή για την απενεργοποίηση των δυνατοτήτων ασφαλείας σε έναν υπολογιστή. Μπορείτε να κάνετε αυτές τις αλλαγές για να αντιμετωπίσετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Προτού κάνετε αυτές τις αλλαγές, συνιστάται να εκτιμήσετε τους κινδύνους που σχετίζονται με την εφαρμογή αυτού του εναλλακτικού τρόπου αντιμετώπισης στο συγκεκριμένο περιβάλλον που χρησιμοποιείτε. Εάν εφαρμόσετε αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης, λάβετε τα κατάλληλα πρόσθετα μέτρα για την προστασία του συστήματός σας.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

ΠΡΟΣΟΧΗΑυτή η λύση ενδέχεται να κάνουν τον υπολογιστή σας ή το δίκτυο πιο ευάλωτα σε επιθέσεις από κακόβουλους χρήστες ή επιβλαβές λογισμικό, όπως οι ιοί. Αυτός ο εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης δεν συνιστάται, αλλά παρέχονται οι σχετικές πληροφορίες, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να τον εφαρμόσετε κατά την κρίση σας. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης με δική σας ευθύνη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΈνα πρόγραμμα αντιμετώπισης ιών έχει σχεδιαστεί για να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από ιούς. Δεν πρέπει να κάνετε λήψη ή να ανοίγετε αρχεία από προελεύσεις που δεν εμπιστεύεστε, να επισκέπτεστε τοποθεσίες Web που δεν εμπιστεύεστε ή να ανοίγετε συνημμένα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όταν είναι απενεργοποιημένο το πρόγραμμα αντιμετώπισης ιών.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τους ιούς υπολογιστών, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
129972Οι ιοί υπολογιστών: περιγραφή, πρόληψη και αποκατάσταση
Εάν απενεργοποιήσετε προγράμματα λογισμικού εντοπισμού ιών από σάρωση ή φιλτράρισμα αρχείων στον υπολογιστή σας, πρέπει επίσης να απενεργοποιήσετε τα προγράμματα οδήγησης φίλτρου. Μπορούν να επιλυθούν πολλά θέματα που αφορούν τη μεταφορά αρχείων και εκτύπωσης, απενεργοποιώντας τα ενεργά φίλτρα για τα προγράμματα προστασίας από ιούς. Ωστόσο, απλώς η διακοπή των υπηρεσιών που σχετίζονται με το λογισμικό δεν είναι αρκετή. Πρέπει να διακόψετε επίσης με μη αυτόματο τρόπο τα προγράμματα οδήγησης συσκευών για αυτά τα φίλτρα. Για να το κάνετε αυτό για τα Windows NT:
 1. Κάντε κλικStart, τοποθετήστε το δείκτηρυθμίσειςΚάντε κλικΟ πίνακας ελέγχου, και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικΣυσκευές (Devices).
 2. Επιλέξτε τα προγράμματα οδήγησης τουΣυσκευήλίστα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕμφανίζεται το μήνυμα λάθους Διακοπή.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πραγματικό πρόγραμμα οδήγησης φίλτρου της Symantec ονομάζεται "symevent.sys που έχει".

Για να γίνει αυτό, τα Windows 2000:
 1. Κάντε δεξιό κλικΟ Υπολογιστής μου (My Computer)και κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλαΥλικόκαρτέλα και κάντε κλικ στοΔιαχείριση συσκευών (Device Manager)το κουμπί.
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλαViewμενού και κάντε κλικ στοΠροβολή κρυφών συσκευών.
 4. expandΤα προγράμματα οδήγησης χωρίς υποστήριξη Τοποθέτησης και Άμεσης λειτουργίαςΓια να εντοπίσετε τα προγράμματα οδήγησης αντιμετώπισης ιών.
 5. Κάντε δεξιό κλικ στο σωστό πρόγραμμα οδήγησης και κάντε κλικ στο κουμπίΑπενεργοποίηση (Disable).
 6. Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Ακολουθούν τα ονόματα των μερικά κοινά ονόματα συσκευών πρόγραμμα προστασίας από ιούς ανά προϊόν:
 • Inoculan V.4.00 - INO_FLPY και INO_Fltr
 • NAVENG V.5.0 - NAVAP, Norton, και NAVEX15 (για τον Microsoft Exchange Server)
 • McAfee V.4.03a - NaiFiltr και NaiFsRec
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα εντοπισμού ιών, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή του λογισμικού.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 240309 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbmt KB240309 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:240309

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com