Χρήση κωδικών πρόσβασης στο Outlook Express

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2403615 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Σε αυτό το άρθρο σας θα εμφανίζεται στην καλύτερη περίπτωση πρακτικές για να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης, τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων του Outlook Express να θυμάστε τους κωδικούς πρόσβασης και τι να κάνετε εάν το Outlook Express ξεχάσει τους.

Περισσότερες πληροφορίες

Επιλογή ενός κωδικού πρόσβασης

Ασφάλεια εμπειρογνώμονες συμφωνούν ότι "βέλτιστης πρακτικής θεωρία" απαιτεί κωδικό πρόσβασης:

 • Πληκτρολογήσατε μη αυτόματα κάθε φορά που απαιτείται και
 • Είναι τυχαίοκαι
 • Είναι μοναδικό και να χρησιμοποιηθούν σε μία μόνο θέση και
 • Είναι κατά πολύ τουλάχιστον οκτώ χαρακτήρες περισσότερα είναι καλύτερη ή μεγάλη αλλά δεκατέσσερα και
 • Περιέχει ένα μείγμα επάνω και πεζά γράμματα και τουλάχιστον ένα αριθμητικό ή σύμβολο (όπως ένα σημείο στίξης) και
 • Αλλάζουν τακτικά και συχνά
Αυτές οι προτάσεις βασίζονται σε ένα bit κοινή λογική και πολύ περίπλοκη μαθηματικούς αλγορίθμους. Έχουν σχεδιαστεί όχι μόνο να εμποδίσετε κάποιον υποθέσεις τον κωδικό πρόσβασης, αλλά επίσης να καθιστούν σχεδόν αδύνατη για ένα πρόγραμμα υπολογιστή για να σπάσουν τον κωδικό πρόσβασης. Αλλά το ίδιο εμπειρογνώμονες αναγνωρίσετε εύκολα ότι τι είναι η καλύτερη θεωρητικά δεν είναι πάντα καλύτερη πρακτική. Εάν οι κωδικοί πρόσβασης έχουν γίνει πολύ μεγάλο ή περίπλοκο να θυμάστε εύκολα, είναι πολύ πιθανό ότι ο χρήστης θα γράψετε τον κωδικό πρόσβασης σε ένα κομμάτι χαρτί και να αποκρύψετε, συνήθως σε μια ανεπιτήρητη προφανή σημείου κλείσιμο από τον υπολογιστή όπως στο επάνω σχέδιο, κάτω από το πληκτρολόγιο ή, εφόσον επιδεινωθούν αλλά εκπληκτικά κοινές πλευρά της οθόνης.

Οι κωδικοί πρόσβασης πρέπει να επιλέξετε

Χρησιμοποιήστε έναν κωδικό πρόσβασης, εάν αυτό:
 • Μπορείτε να βρείτε στο λεξικό, συμπεριλαμβανομένης μιας ξένης γλώσσας λεξικού
 • Είναι ένα κατάλληλο όνομα, συμπεριλαμβανομένων των δικών σας ή που σας ISP
 • Είναι τα γενέθλιά σου, Επέτειος ή άλλες σημαντικές ημερομηνία που άλλοι μπορεί να μαντέψουν ή να ανακαλύψετε χαρτιά σας
 • Είναι σας διεύθυνση, αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικών καρτών, αριθμός διαβατηρίου ή στην πραγματικότητα οποιονδήποτε αριθμό που χρησιμοποιείται σε οποιονδήποτε τύπο κάρτας αναγνώρισης
 • Περιλαμβάνει μόνο αριθμούς ή μόνο γράμματα και όχι ένα μείγμα από αριθμούς, γράμματα και σύμβολα, ή
 • s το όνομα του αγαπημένου κατοικίδιου που χρησιμοποιείται συχνά ως υπόδειξη ερώτηση όταν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης

Είναι να χρησιμοποιήσετε μια φράση πρόσβασης αντί για μία όλο και πιο δημοφιλείς λύση μεγάλο και πολύπλοκο κωδικών πρόσβασης. Έτσι, αντί για κωδικό πρόσβασης, όπως "a4yIQX5! 0," μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι όπως "όλες τις αγελάδες να πετάξετε." Όχι μόνο είναι εξακολουθεί να είναι εύκολη η πληκτρολογήστε μια φράση πρόσβασης ευκολότερο να θυμάται κανείς, είναι επίσης πιθανό να είναι πολύ περισσότερο ακόμα. Ωστόσο, αποφύγετε κοινά φράσεις όπως "να είναι ή δεν είναι." Υποκατάσταση ακόμη αριθμούς ή χαρακτήρες, γράμματα καθιστούν πολύ δύσκολο για αποκλειστική cracker να μαντέψει τη φράση. Εάν ενδιαφέρει πολύ πιο λεπτομερή και ιδιαίτερα τεχνική συζήτηση των κωδικών πρόσβασης και φάση φράσεις, υπάρχει μια εξαιρετική άρθρου σε τρία μέρη στην τοποθεσία του Microsoft TechNet στο Web, Η μεγάλη υψηλόβαθμο: περάσει φράσεις και κωδικούς πρόσβασης.

Υψηλής σημάδια για εσφαλμένη Αγγλικά

Τη σύνθεση του κωδικού πρόσβασης ή φάση φράση ίσως η μόνη φορά όταν πληρώνει να γράψει εσφαλμένα, παρέχεται ορθογραφικά λάθη σας δεν είναι συνηθισμένες. Για ισχυρότερη φράση πιθανές φάση, συνδυασμός ορθογραφικό λάθος με γραμματικά εσφαλμένο και αντικαταστάσεις ορισμένων χαρακτήρων, όπως "μία ποτέ kn0w dusn't κάνετε 1;"

Κωδικών ταυτότητας

Εάν χρησιμοποιείτε πολλές ταυτότητες στο Outlook Express ή όχι, μπορείτε να προστατεύσετε την ταυτότητά σας με κωδικό πρόσβασης, εάν επιλέξετε. Πολλοί χρήστες επιλέξετε να μην το κάνετε επειδή δεν έχουν τους υπολογιστή με άλλους χρήστες ή επειδή βασίζονται τους κωδικού πρόσβασης των Windows για να εμποδίσετε άλλους χρήστες να βλέπουν τα αρχεία τους. Password ταυτότητα έχει σχεδιαστεί για ελάχιστη απορρήτου και ασφαλείας δεν είναι ισχυρό. Ενώ θα σταματήσετε την περιστασιακή χρήστη από το άνοιγμα της ταυτότητάς σας το Outlook Express, εξακολουθεί να είναι πολύ εύκολο πεπειραμένος χρήστης πρόσβασης σας χώρος αποθήκευσης μηνυμάτων χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας ταυτότητα. Ταυτότητα κωδικοί πρόσβασης είναι επίσης περιορισμένη σε 15 χαρακτήρες ή λιγότερο, έτσι, χρησιμοποιώντας μια μεγάλη περάσει φράση δεν είναι δυνατή. Για ισχυρή ασφαλείας πρέπει να χρησιμοποιείτε λογαριασμούς χρηστών των Windows με προστασία κωδικού πρόσβασης αντί για ταυτότητες του Outlook Express.

Τα Windows XP Service Pack 2 (SP2) κάνει σημαντική αλλαγή όσον αφορά κωδικούς πρόσβασης ταυτότητα. Πριν να το SP2, εάν χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για την ταυτότητά σας ζητηθεί ξανά τον κωδικό πρόσβασης ακόμα και αν κλείσετε και στη συνέχεια ανοίξτε ξανά το Outlook Express. Αυτό συμβαίνει επειδή η ταυτότητά σας παραμένει συνδεδεμένος. Για να σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης κατά την εκκίνηση του Outlook Express, πρέπει να κλείσετε το Outlook Express κάνοντας κλικ στο κουμπί Έξοδος και Log Off ταυτότητα από το μενού αρχείο, αντί να από απλά να κλείσετε το παράθυρο ως μπορείτε συνήθως να κάνετε. Μετά την εγκατάσταση του SP2, το Outlook Express θα πάντα ερώτηση για τον κωδικό πρόσβασης κατά την εκκίνηση ανεξάρτητα από το αν έχει αποσυνδεθεί την ταυτότητά σας.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2403613


Προσθήκη, αλλαγή ή κατάργηση ενός κωδικού ταυτότητας:
 1. Από το Το αρχείο μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Ταυτότητες, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείριση ταυτοτήτων
 2. Κάντε διπλό κλικ στην ταυτότητα που θέλετε να επεξεργαστείτε
 3. Καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου"Απαιτείται κωδικός πρόσβασης."

Κωδικοί πρόσβασης λογαριασμών

Το Outlook Express να θυμάστε τους κωδικούς πρόσβασης των ορισμένους ή όλους τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συζητήσεων, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τις πληκτρολογείτε κάθε φορά έλεγχος για νέα μηνύματα ή να ανοίξετε ένα φάκελο συζητήσεων. Αυτό έχει ρυθμιστεί στη σελίδα Ιδιότητες διακομιστή κάθε λογαριασμό.

Για να διαχειριστείτε τους κωδικούς πρόσβασης του λογαριασμού:
 1. Κάντε κλικ στην επιλογή λογαριασμοί του Εργαλεία μενού
 2. Κάντε διπλό κλικ στο λογαριασμό που θέλετε να αλλάξετε
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή του Διακομιστές καρτέλα

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2403614


Σελίδα ιδιοτήτων διακομιστή σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε ένα λογαριασμό κωδικών πρόσβασης. Επιλέξτε για να ορίσετε το Outlook Express να θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό, απλώς το πλαίσιο ελέγχου Απομνημόνευση κωδικού πρόσβασης.

Κωδικοί πρόσβασης που έχετε ξεχάσει

Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας ταυτότητα, δεν θα μπορέσετε να το ανακτήσετε. Επιπλέον, δεδομένου ότι κωδικούς πρόσβασης αποθηκεύονται στο μητρώο των Windows με συγκεκριμένη ταυτότητα, ακόμα και αν έχετε ποτέ χρησιμοποιήσει περισσότερες από μία ταυτότητα, επίσης θα δεν είναι δυνατή η ανάκτηση των κωδικών πρόσβασής τους. Είναι η μόνη επιλογή για να δημιουργήσετε μια νέα ταυτότητα από το παράθυρο ταυτότητα σύνδεσης, εισαγάγετε ξανά τις πληροφορίες λογαριασμών και στη συνέχεια εισαγάγετε ως εξής φακέλους αλληλογραφίας:
 1. Από το Το αρχείο μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Εισαγωγή, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Μηνύματα
 2. Επιλέξτε "Microsoft Outlook Express 6" από τη λίστα και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
 3. Επιλέξτε Εισαγωγή αλληλογραφίας από κατάλογο αποθήκευσης του OE6 και κάντε κλικ στο κουμπί OK
 4. Μεταβείτε στο φάκελο του αρχικού ταυτότητα χώρου αποθήκευσης
 5. Επιλέξτε τους φακέλους για να εισαχθούν και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη
 6. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εισαγωγής, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος Για να κλείσετε τον "Οδηγό εισαγωγής".

Για να καταργήσετε την αρχική ταυτότητα θα πρέπει να επεξεργαστείτε το μητρώο των Windows. Αυτό είναι αριστερά καλύτερα για έμπειρους χρήστες.

Συμβαίνει μερικές φορές ότι το Outlook Express σταματά Θυμάμαι κωδικούς πρόσβασης λογαριασμού. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε σαρωτές εντοπισμού ιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Απενεργοποίηση της σάρωσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνήθως διορθώνει αυτό το πρόβλημα, αλλά μάλλον θα πρέπει να εισαγάγετε ξανά τις ρυθμίσεις λογαριασμού στη σελίδα Ιδιότητες διακομιστών και επιβεβαιώστε εξακολουθεί να είναι επιλεγμένο το πλαίσιο Απομνημόνευση του κωδικού πρόσβασης.

Εάν το Outlook Express ακόμα δεν θυμάστε κωδικών πρόσβασης, το πρόβλημα εντοπίζεται μάλλον η υπηρεσία Protected Storage των Windows. Θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι εκτελείται η υπηρεσία:
 1. Από το Έναρξη μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Πίνακας ελέγχου
 2. Κάντε διπλό κλικ Εργαλεία διαχείρισης Για να το ανοίξετε
 3. Με το Εργαλεία διαχείρισης παράθυρο, κάντε διπλό κλικ Υπηρεσία Για να το ανοίξετε
 4. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, μετακινηθείτε προς τα κάτω και δείτε εάν Ο προστατευμένος χώρος αποθήκευσης η κατάσταση είναι Εκκίνηση
 5. Εάν η κατάσταση δεν είναι Εκκίνηση, κάντε διπλό κλικ σε αυτό
 6. Ορισμός του Τύπος εκκίνησης Για να Αυτόματη και κάντε κλικ στο κουμπί OK
 7. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί, οι καταχωρήσεις μητρώου για την προστασία της αποθήκευσης είναι πιθανόν κατεστραμμένο. Η λύση περιλαμβάνει την προσεκτική επεξεργασία του μητρώου και εξηγείται λεπτομερώς σε αυτά τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft.

Σας το Outlook Express και το Outlook επανειλημμένα ζητήσει τον κωδικό πρόσβασής σας όταν έλεγχος μηνυμάτων σε έναν υπολογιστή με Exchange Server

Αποθηκεύστε τη ρύθμιση κωδικού πρόσβασης δεν διατηρούνται στο Outlook ή το Outlook Express

Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού, υπάρχει ελάχιστο που μπορεί να γίνει από την online κοινότητα υποστήριξης προϊόντος των Windows. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε σας ISP ή το λογαριασμό ιδιοκτήτη και ζητήστε ένα νέο κωδικό πρόσβασης.


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2403615 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook Express 5.5
 • Microsoft Outlook Express 6.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbpasswords kbmt KB2403615 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2403615

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com