Το Outlook δεν είναι δυνατό να ορίσετε ένα νέο προφίλ με τη χρήση του αυτόματου εντοπισμού του Exchange για ένα γραμματοκιβώτιο του Exchange Online στο Office 365

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2404385 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑΌταν προσπαθείτε να ορίσετε έναν νέο λογαριασμό αλληλογραφίας για το Office 365, χρησιμοποιώντας τον Οδηγό προσθήκης νέου λογαριασμού στο Microsoft Outlook, το προφίλ του Outlook δεν έχει ρυθμιστεί αυτόματα προς τα επάνω. Επιπλέον, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους, όταν το Outlook προσπαθεί να ορίσει τις ρυθμίσεις του διακομιστή για το προφίλ σας:
Κρυπτογραφημένη σύνδεση με τις υπηρεσίες αλληλογραφίας δεν είναι διαθέσιμη
Κατά τη δοκιμή χρησιμοποιώντας την ανάλυση απομακρυσμένης σύνδεσης της Microsoft, ενδέχεται να επιστραφούν το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Αυτόματος εντοπισμός δεν μπορεί να επεξεργαστεί τη συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιτρέπονται μόνο γραμματοκιβώτια και επαφές.
Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται για έναν από τους παρακάτω λόγους:
 • Η λανθασμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει εισαχθεί στην Αυτόματη εγκατάσταση λογαριασμού σελίδα του οδηγού Προσθήκη νέου λογαριασμού στο Outlook.
 • Οι απαιτούμενες ενημερωμένες εκδόσεις για το Outlook για να συνδέεστε αυτόματα με το Exchange Online δεν είναι εγκατεστημένες για την έκδοση του Outlook που εκτελείτε.
 • Η εγγραφή CNAME αυτόματου εντοπισμού για τον τομέα σας δεν υπάρχει ή δεν έχει εγκατασταθεί σωστά.
 • Σε οργανισμούς που χρησιμοποιούν την υπηρεσία καταλόγου Active Directory συγχρονισμού, το ταχυδρομείο, mailNickname, εμφανιζόμενο όνομακαι proxyAddresses χαρακτηριστικά δεν έχουν οριστεί σωστά για το συγχρονισμένης χρήστη στο Active Directory εσωτερικής εγκατάστασης.
ΣημείωσηΑυτό το άρθρο περιγράφει το 2013 του Outlook, το Outlook 2010, το Outlook 2007 και Exchange Online. Για βοήθεια σχετικά με τη σύνδεση με το Exchange Online από μια φορητή συσκευή, ανατρέξτε στο θέμαΡυθμίστε και χρησιμοποιήστε το Office 365 στο τηλέφωνό σας ή το tablet. Για βοήθεια σχετικά με τη σύνδεση του Outlook σε μια υπηρεσία άλλου κατασκευαστή, επικοινωνήστε με την υπηρεσία παροχής αλληλογραφίας άλλου κατασκευαστή.

ΛΎΣΗ

Εάν χρησιμοποιείτε μια προσαρμοσμένη τομέα

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εάν χρησιμοποιείτε μια προσαρμοσμένη τομέα με το Office 365, χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες μεθόδους με τη σειρά που εμφανίζονται στη λίστα. Εάν η πρώτη μέθοδος δεν επιλύσει το ζήτημα, προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο.

Μέθοδος 1: Εκτελέστε την εγκατάσταση επιφάνειας εργασίας του Office 365

Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογήσατε τη σωστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης στη σελίδα Αυτόματη εγκατάσταση λογαριασμού του οδηγού Προσθήκη νέου λογαριασμού στο Outlook.

Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook 2010 ή παλαιότερη έκδοση, εκτελέστε επιφάνειας εργασίας του Office 365 και βεβαιωθείτε ότι εγκαθιστάτε όλες τις απαιτούμενες ενημερωμένες εκδόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιφάνεια εργασίας του Office 365, μεταβείτε στην Χρησιμοποιήστε μου τρέχουσα εφαρμογές επιφάνειας εργασίας του Office με το Office 365.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του Outlook για το Office 365, μεταβείτε στην τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στη σύνδεση που ταιριάζει με την έκδοση του Outlook που εκτελείτε:

Σημείωση Εάν αυτή η μέθοδος δεν επιλύσει το ζήτημα, προχωρήστε στη μέθοδο 2.

Μέθοδος 2: Βεβαιωθείτε ότι η εγγραφή CNAME αυτόματου εντοπισμού είναι ρυθμισμένο σωστά

Η εγγραφή CNAME αυτόματου εντοπισμού, πρέπει να υπάρχει και πρέπει να έχει ρυθμιστεί σωστά. Συνιστάται να ορίσετε αυτόματου εντοπισμού του Exchange όταν χρησιμοποιείτε το Outlook για να συνδεθείτε με τα γραμματοκιβώτια του Exchange Online. Ρύθμιση του αυτόματου εντοπισμού και άλλες σχετικές εγγραφές DNS απαιτείται για τη σύνδεση του Outlook στον Exchange Online. Οι διαχειριστές μπορούν να χρησιμοποιήσετε τον Οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων τομέα στο Office 365 ή Microsoft απομακρυσμένης σύνδεσης Analyzer για να επιβεβαιώσετε ότι οι εγγραφές έχουν ρυθμιστεί σωστά.
Χρησιμοποιήστε τον Οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων τομέα στο Office 365
Για να χρησιμοποιήσετε τον Οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων τομέα στο Office 365, ακολουθήστε τα εξής βήματα.
 1. Είσοδος της πύλης (Office 365https://Portal.Office.com), χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό διαχειριστή.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογήδιαχείρισηςκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στοOffice 365, για να ανοίξετε το Κέντρο διαχείρισης του Office 365.
 3. Στο αριστερό παράθυρο περιήγησης, κάντε κλικ στο κουμπίτομείς, επιλέξτε το όνομα του τομέα που χρησιμοποιείται από το χρήστη που έχει επηρεαστεί και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΑντιμετώπιση προβλημάτωνγια να ξεκινήσετε τον οδηγό.
Χρησιμοποιήσετε Microsoft απομακρυσμένης σύνδεσης ανάλυση
Για να χρησιμοποιήσετε την απομακρυσμένη σύνδεση Analyzer για να ελέγξετε εάν λειτουργεί σωστά αυτόματου εντοπισμού του Exchange, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης web, μεταβείτε στο εργαλείο Microsoft απομακρυσμένης σύνδεσης Analyzer στην ακόλουθη τοποθεσία Web:
  https://www.testconnectivity.Microsoft.com/?testid=O365EasAutoDiscover
 2. Συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία της φόρμας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση δοκιμής.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Στιγμιότυπο οθόνης του enter δοκιμή διαπιστευτηρίων
 3. Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμής, επιβεβαιώστε αν είναι επιτυχής. Εάν η δοκιμή είναι επιτυχής, αυτόματου εντοπισμού λειτουργεί σωστά. Αν η δοκιμή δεν είναι επιτυχής, χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες που παρέχονται για να αντιμετωπίσετε το ζήτημα.

  Σημείωση Εάν ο οργανισμός σας έχει μια επιβεβαίωση υβριδική, τις εγγραφές σας αυτόματου εντοπισμού του Exchange εξακολουθεί να μπορεί να αναφέρεται σε ένα διακομιστή Exchange εσωτερικής εγκατάστασης. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
  Βοηθός ανάπτυξης του Microsoft Exchange Server

Μέθοδος 3: Βεβαιωθείτε ότι τα χαρακτηριστικά του χρήστη στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory έχουν ρυθμιστεί σωστά

ΠροειδοποίησηΑυτή η διαδικασία απαιτεί ενεργό πρόγραμμα επεξεργασίας διασυνδέσεις καταλόγου (Επεξεργασία ADSI). Η εσφαλμένη χρήση ADSI Edit μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, τα οποία ίσως απαιτήσουν την επανεγκατάσταση του λειτουργικού σας συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα προβλήματα που προκύπτουν από την εσφαλμένη χρήση του ADSI Edit είναι δυνατό να επιλυθούν. Χρησιμοποιήστε την επιλογή ADSI Edit με δική σας ευθύνη.

Χρησιμοποιήστε το ADSI Edit (ή ένα παρόμοιο εργαλείο επεξεργασίας υπηρεσίας καταλόγου Active Directory) για να επαληθεύσετε εάν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά έχουν ρυθμιστεί σωστά για το χρήστη.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
ΧαρακτηριστικόΠαράδειγμα
αλληλογραφίαςTED@contoso.com
mailNicknameTED
Εμφανιζόμενο όνομαTED Bremer
proxyAddressesSMTP: ted@contoso.com X 400: c = μας; a =; p = πρώτη εταιρεία; o = χρηματιστήριο-s = Bremer, g = Ted
Κοινά ζητήματα παρουσιάζονται όταν μια τιμή δεν έχει οριστεί για ένα ή περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά.

Μετά τις σωστές τιμές που έχουν οριστεί για αυτά τα χαρακτηριστικά, επιβολή συγχρονισμού καταλόγου και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να ορίσετε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη στο Outlook.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε ένα προσαρμοσμένο τομέα

Εάν δεν χρησιμοποιείτε ένα προσαρμοσμένο τομέα μαζί με το Office 365, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον "Οδηγό προσθήκης νέου λογαριασμού" στο Outlook για να ρυθμίσετε το προφίλ σας του Outlook χρησιμοποιώντας την προεπιλεγμένη "onmicrosoft.com"-με βάση τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συσχετισμένος με το Exchange Online γραμματοκιβώτια των χρηστών, όταν εγγραφήκατε για το Office 365. Όταν χρησιμοποιείτε τον "Οδηγό προσθήκης νέου λογαριασμού" για να ορίσετε ένα νέο προφίλ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να καθορίσετε την προεπιλεγμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Office 365 στη φόρμα του χρήστη> @τομέα>. onmicrosoft.com (για παράδειγμα, kim@contoso.onmicrosoft.com) και τον κωδικό πρόσβασης του Office 365.

Αυτή η μέθοδος υποστηρίζεται και λειτουργεί για πελάτες που δεν μπορούν να σχεδιάζουν να έχουν τη δική τους ματαιοδοξίας ή προσαρμοσμένη τομέα. Αυτή η μέθοδος υποστηρίζει επίσης αυτόματου εντοπισμού. Εάν αλλάξει η θέση σας γραμματοκιβώτιο στο διακομιστή, το Outlook θα ενημερωθεί ανάλογα με τη νέα θέση του διακομιστή γραμματοκιβωτίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Microsoft δεν υποστηρίζει με μη αυτόματο τρόπο Ορισμός προφίλ του Outlook για τη σύνδεση σε γραμματοκιβώτια στο Exchange Online στο Office 365. Ωστόσο, να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε άλλες εργασίες, όπως η δημιουργία DNS και αυτόματου εντοπισμού καρτελών (όπως περιγράφεται στη μέθοδο 2 αυτού του άρθρου), που σας επιτρέπει να ορίσετε ένα λογαριασμό από τις υποστηριζόμενες μεθόδους.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στα ακόλουθα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
 • 977968 Οι χρήστες δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιούν Outlook Anywhere για να ανοίξετε ένα κοινόχρηστο γραμματοκιβώτιο που μετακινήθηκε σε Exchange Server 2010
 • 2555008 Τον τρόπο αντιμετώπισης ζητημάτων διαθεσιμότητας σε υβριδική ανάπτυξη της εσωτερικής εγκατάστασης Exchange Server και Exchange Online στο Office 365
Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2404385 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 51.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a kbgraphxlink o365e o365p o365m o365022013 gwt guided walk through kbtshoot kbgraphic kbmt KB2404385 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2404385

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com