Outlook kan niet een nieuw profiel instellen met behulp van Exchange Autodiscover voor een Exchange Online-postvak in Office 365

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2404385 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

PROBLEEM

Uw Outlook-profiel is niet automatisch ingesteld wanneer u een nieuwe e-mailaccount instellen voor Office 365 met behulp van de wizard Nieuwe Account toevoegen in Microsoft Outlook. Bovendien wordt het volgende foutbericht weergegeven wanneer u probeert Outlook de instellingen voor uw profiel instellen:
Er is geen versleutelde verbinding met uw e-mailservices beschikbaar
Wanneer u met behulp van de Microsoft Remote Connectivity Analyzer test, kan het volgende foutbericht worden weergegeven:
AutoDiscover kan het opgegeven e-mailadres niet verwerken. Alleen postbussen en contactpersonen zijn toegestaan.
Dit probleem doet zich voor een van de volgende oorzaken hebben:
 • Het verkeerde e-mailadres is ingevoerd op de pagina Automatische accountconfiguratie van de wizard Nieuwe Account toevoegen in Outlook.
 • De vereiste updates voor Outlook automatisch verbinding maken met Exchange Online zijn niet geïnstalleerd voor de versie van Outlook die u uitvoert.
 • De Autodiscover CNAME-record voor uw domein bestaat niet of is niet correct ingesteld.
 • In organisaties die gebruikmaken van Active Directory-synchronisatie, de e-mail, mailNickname, displayName, en proxyAddresses kenmerken zijn niet juist ingesteld voor de gesynchroniseerde gebruiker in Active Directory op gebouwen.

OPLOSSING

Als u een aangepast domein

U lost dit probleem als u een aangepast domein met Office 365, gebruik de volgende methoden in de volgorde waarin deze zijn aangeboden. Als de eerste methode het probleem niet is opgelost, gaat u naar de volgende methode.

Methode 1: Office 365 Desktop Setup uitvoeren

Eerst, zorg ervoor dat u de juiste e-mailadres en het wachtwoord op de pagina Automatische accountconfiguratie van de wizard Nieuwe Account toevoegen in Outlook invoeren.

Als u Outlook 2010 of een eerdere versie gebruikt, Office 365-bureaublad worden uitgevoerd en zorg ervoor dat u de vereiste updates installeert. Ga naar voor meer informatie over Office 365-bureaublad Mijn huidige Office desktop apps gebruiken met Office 365.

Ga naar de volgende Microsoft-websites voor meer informatie over het instellen van Outlook voor Office 365 en klik vervolgens op de koppeling die overeenkomt met de versie van Outlook die u uitvoert:

Opmerking Als deze methode het probleem niet is opgelost, gaat u naar methode 2.

Methode 2: Zorg ervoor dat de Autodiscover CNAME-record correct is ingesteld

De Autodiscover CNAME-record moet bestaan en moet correct worden ingesteld. Wij raden u stelt Exchange Autodiscover wanneer u Outlook gebruikt met Exchange Online-postvakken. Instellen van Autodiscover en andere verwante DNS-records is vereist voor verbinding met Outlook in Exchange Online. Beheerders kunnen de wizard domein oplossen in Office 365 of Microsoft Remote Connectivity Analyzer gebruiken om te bevestigen dat de records correct zijn ingesteld.
Gebruik de wizard domein oplossen in Office 365
Ga als volgt te werk als u de wizard domein oplossen in Office 365.
 1. Aanmelden bij de portal (Office 365https://Portal.Office.com) met behulp van een administrator-account.
 2. Klik opbeheeren klik vervolgens opOffice 365Office 365 Admin Center te openen.
 3. Klik opdomeinenin het linkernavigatievenster Selecteer de domeinnaam die wordt gebruikt door de gebruiker en klik vervolgens opproblemen oplossenom de wizard te starten.
Microsoft Remote Connectivity Analyzer gebruiken
Als u Remote Connectivity Analyzer wilt testen of Exchange Autodiscover correct werkt, volg deze stappen:
 1. Ga in een webbrowser naar het hulpprogramma Microsoft Remote Connectivity Analyzer op de volgende website:
  https://www.testconnectivity.Microsoft.com/?TestID=O365EasAutoDiscover
 2. Vul de vereiste velden op het formulier en klik vervolgens op Test uitvoeren.

  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  Schermafdruk van enter referenties testen
 3. Wanneer de test is voltooid, moet u controleren of het gelukt is. Als de test geslaagd is, werkt Autodiscover correct. Als de test niet slaagt, wordt de informatie die wordt verstrekt aan het oplossen van het probleem gebruiken.

  Opmerking Als uw organisatie in een hybride-bevestiging is, kunnen nog steeds de Exchange Autodiscover-records verwijzen naar een Exchange-server op locatie. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie:
  Microsoft Exchange Server Deployment Assistant

Methode 3: Zorg ervoor dat de kenmerken van de gebruiker in Active Directory juist zijn ingesteld

WaarschuwingDeze procedure moet Active Directory-Interfaces Editor (ADSI bewerken). Met ADSI Edit onjuist kan ernstige problemen veroorzaken waardoor u het besturingssysteem opnieuw installeren. Microsoft kan niet garanderen dat problemen die uit een onjuist gebruik van ADSI Edit voortkomen opgelost worden kunnen. Gebruik ADSI Edit voor uw eigen risico.

ADSI bewerken (of een vergelijkbaar hulpprogramma gebruiken voor bewerkingen van Active Directory) om na te gaan of de volgende kenmerken voor de gebruiker correct zijn ingesteld.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
KenmerkVoorbeeld
e-mailTed@contoso.com
mailNicknameTed
displayNameTed Bremer
proxyAddressesSMTP: ted@contoso.com X 400: c = us; a =; p = eerste organisatie; o = Exchange; s Bremer; = g = Ted
Veelvoorkomende problemen optreden wanneer een waarde niet is ingesteld voor een of meer van deze kenmerken.

Nadat u de juiste waarden voor deze kenmerken zijn ingesteld adreslijstsynchronisatie forceren te laten plaatsvinden en probeer te stellen van de gebruiker e-mailaccount in Outlook.

Als u een aangepast domein niet gebruikt

Als u een aangepast domein samen met Office 365 niet gebruikt, kunt u de wizard Nieuwe Account toevoegen in Outlook uw Outlook-profiel instellen met behulp van de standaard "onmicrosoft.com"-op basis van e-mailadres dat is gekoppeld aan de Exchange Online-postvakken van gebruikers toen u zich voor Office 365 aanmeldde. Wanneer u de wizard Nieuwe Account toevoegen om een nieuw e-mailprofiel in te stellen, u uw e-mailadres van de standaard Office 365 opgeven in de vorm van de gebruiker> @domein>. onmicrosoft.com (bijvoorbeeld kim@contoso.onmicrosoft.com) en het wachtwoord van uw Office 365.

Deze methode wordt ondersteund en werkt voor klanten die mogelijk niet van plan te hebben hun eigen ijdelheid of aangepaste domein. Deze methode biedt ook ondersteuning voor Autodiscover. Als de locatie van uw postbus-server wordt gewijzigd, wordt Outlook dienovereenkomstig bijgewerkt met de nieuwe locatie van de postbusserver.

MEER INFORMATIE

Microsoft ondersteunt geen handmatig instellen van een profiel in Outlook voor connectiviteit voor postvakken in Exchange Online in Office 365. We kunnen echter helpen u andere taken uitvoeren, zoals het instellen van DNS- en Autodiscover records (zoals beschreven in methode 2 in dit artikel), waarmee u uw account instellen via de ondersteunde methoden.

VERWIJZINGEN

Zie de volgende artikelen in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
 • 977968 Gebruikers Outlook Anywhere niet gebruiken voor het openen van een gedeelde postbus is verplaatst naar Exchange Server 2010
 • 2555008 Het oplossen van problemen bij de implementatie van een hybride van vrije/bezette tijden op-premises Exchange Server en Exchange Online in Office 365
Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2404385 - Laatste beoordeling: zondag 13 juli 2014 - Wijziging: 33.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Exchange Online
Trefwoorden: 
o365 o365a kbgraphxlink o365e o365p o365m o365022013 gwt guided walk through kbtshoot kbgraphic kbmt KB2404385 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2404385

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com