Outlook kan ikke sette opp en ny profil ved hjelp av Exchange Autodiscover for en Exchange Online-postboks i Office 365

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2404385 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

PROBLEMETNår du prøver å konfigurere en ny e-postkonto for Office 365 ved å bruke veiviseren Legg til ny konto i Microsoft Outlook, er ikke Outlook-profilen defineres automatisk. I tillegg får du følgende feilmelding når Outlook prøver å konfigurere serverinnstillingene for profilen:
En kryptert tilkobling til e posttjenester er ikke tilgjengelig
Når du tester ved hjelp av Microsoft Remote Connectivity Analyzer, kan følgende feilmelding kan returneres:
AutoDiscover kan ikke behandle den angitte e-postadressen. Bare postbokser og kontakter er tillatt.
Dette problemet oppstår hvis ett av følgende årsaker:
 • Feil e-postadressen som er angitt på siden Automatisk kontooppsett i veiviseren legge til ny konto i Outlook.
 • De nødvendige oppdateringene for Outlook til å automatisk koble til Exchange Online er ikke installert for versjonen av Outlook du kjører.
 • Autodiscover CNAME-posten for domenet finnes ikke eller er ikke riktig konfigurert.
 • I organisasjoner som bruker Active Directory er-synkronisering, e-post, mailNickname, displayNameog physicalDeliveryOfficeName attributter ikke riktig angitt for synkroniserte bruker i den lokale Active Directory.
Obs!Denne artikkelen omhandler Outlook 2013, Outlook 2010, Outlook 2007 og Exchange Online. For hjelp om hvordan du kobler til Exchange Online fra en mobil enhet, kan du seKonfigurerer og bruker Office 365 på telefon eller tavle. For hjelp til å koble Outlook til en tjeneste fra tredjepart, kontakter du postleverandøren tredjeparts e.

LØSNING

Hvis du bruker et egendefinert domene

Hvis du vil løse dette problemet hvis du bruker en egendefinert domenet med Office 365, kan du bruke følgende metoder i rekkefølgen de står oppført. Hvis den første metoden ikke løser problemet, går du til neste metode.

Metode 1: Kjør installasjonsprogrammet for Office 365-skrivebord

Kontroller først at du angir riktig e-postadresse og passord på siden Automatisk kontooppsett i veiviseren legge til ny konto i Outlook.

Hvis du bruker Outlook 2010 eller en tidligere versjon, kan du kjøre Office 365 Desktop, og forsikre deg om at du har installert de nødvendige oppdateringene. Hvis du vil ha mer informasjon om Office 365 Desktop, gå til Bruk min gjeldende Office desktop apps med Office 365.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer Outlook for Office 365, kan du gå til følgende Microsoft-webområder, og deretter klikker du koblingen som samsvarer med versjonen av Outlook du kjører:

Obs! Hvis denne metoden ikke løser problemet, kan du gå til metode 2.

Metode 2: Kontroller at Autodiscover CNAME-registreringen er riktig konfigurert

Autodiscover CNAME-posten må finnes, og må være riktig konfigurert. Vi anbefaler på det sterkeste at du definerer Autodiscover for Exchange når du bruker Outlook til å koble til Exchange Online-postbokser. Definere Autodiscover og andre relaterte poster i DNS er et krav for Outlook-tilkobling i Exchange Online. Administratorer kan bruke veiviseren for feilsøking av domenet i Office 365- eller Microsoft Remote Connectivity Analyzer for å bekrefte at postene er satt opp riktig.
Bruke veiviseren for feilsøking av domenet i Office 365
Hvis du vil bruke veiviseren for feilsøking av domenet i Office 365, kan du følge disse trinnene.
 1. Logge av Office 365 portal (https://Portal.Office.com) ved hjelp av en administratorkonto.
 2. Klikkadministrator, og klikk deretterOffice 365for å åpne Office 365 administrasjonssenteret.
 3. Klikkdomeneri venstre navigasjonsrute, velg domenenavnet som brukes av den aktuelle brukeren, og deretterFeilsøkefor å starte veiviseren.
Bruke Microsoft Remote Connectivity Analyzer
Følg denne fremgangsmåten for å bruke ekstern tilkobling Analyzer til å teste om Exchange Autosøk fungerer som den skal:
 1. I en webleser, kan du gå til Microsoft Remote Connectivity Analyzer-verktøyet på følgende webområde:
  https://www.testconnectivity.Microsoft.com/?testid=O365EasAutoDiscover
 2. Fullføre alle nødvendige felt i skjemaet, og deretter Utføre testen.

  Skjul dette bildetVis dette bildet
  Skjermbilde av enter test legitimasjon
 3. Når testen er ferdig, kan du kontrollere om det er vellykket. Hvis testen er vellykket, fungerer Autosøk som den skal. Hvis testen er vellykket, kan du bruke informasjonen som er gitt for å feilsøke problemet.

  Obs! Hvis organisasjonen din er i en hybrid bekreftelse, kan oppføringene for Autodiscover for Exchange fremdeles peke til en Exchange-server for lokale. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
  Assistent for Microsoft Exchange Server-distribusjon

Metode 3: Kontroller at brukerens attributter i Active Directory som er angitt på riktig måte

AdvarselDenne fremgangsmåten krever Active Directory grensesnitt Editor (ADSI Edit). Ved hjelp av ADSI Edit feil, kan det forårsake alvorlige problemer som gjør at du må installere operativsystemet på nytt. Microsoft garanterer ikke at problemer som er forårsaket av feil bruk av ADSI-redigering, kan løses. Bruk ADSI-redigering på egen risiko.

Bruk ADSI-redigering (eller et lignende verktøy for redigering av Active Directory) for å kontrollere om følgende attributter er riktig angitt for brukeren.
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
AttributtetEksempel
e-postTed@contoso.com
mailNicknameTed
displayNameTed Blom
physicalDeliveryOfficeNameSMTP: ted@contoso.com X 400: c = us a =; p = første organisasjonen; o = Exchange; s = Blom, g = Ted
Vanlige problemer kan oppstå når en verdi ikke er angitt for ett eller flere av disse attributtene.

Etter at du har de riktige verdiene som er angitt for disse attributtene fremtvinge katalogsynkronisering skal utføres, og prøv deretter å konfigurere brukerens e-postkonto i Outlook.

Hvis du ikke bruker et tilpasset domene

Hvis du ikke bruker et tilpasset domene sammen med Office 365, kan du bruke veiviseren Legg til ny konto i Outlook til å sette opp Outlook-profilen ved hjelp av standard "onmicrosoft.com"-basert e-postadressen som er knyttet til brukeres Exchange Online-postbokser når du har registrert deg for Office 365. Når du bruker veiviseren legge til ny konto til å definere en ny e-postprofil, du angir e-postadressen din standard Office 365 i form av brukeren> @domene>. onmicrosoft.com (for eksempel kim@contoso.onmicrosoft.com) og passordet for Office 365.

Denne metoden støttes og works for kunder som ikke kanskje har tenkt å ha sine egne vanity eller egendefinert domene. Denne metoden støtter også Autodiscover. Hvis plasseringen din postboks-serveren endres, Outlook, oppdateres i henhold til dette med den nye plasseringen for e-postserver.

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Microsoft støtter ikke manuelt sette opp en profil i Outlook for tilkobling til postbokser i Exchange Online i Office 365. Imidlertid kan vi hjelpe deg med å utføre andre oppgaver, for eksempel hvordan du konfigurerer DNS- og Autodiscover poster (som beskrevet i metode 2 i denne artikkelen), som lar deg sette opp kontoen din gjennom de støttede metodene.

REFERANSER

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se følgende artikler i Microsoft Knowledge Base:
 • 977968 Brukere kan ikke bruke Outlook til å åpne en delt postboks som ble flyttet til Exchange Server 2010
 • 2555008 Slik feilsøker du problemer med ledige/opptatte tidspunkt i en hybrid distribusjon av lokale Exchange-serveren og Exchange Online i Office 365
Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet webområdet.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2404385 - Forrige gjennomgang: 25. juli 2014 - Gjennomgang: 22.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Exchange Online
Nøkkelord: 
o365 o365a kbgraphxlink o365e o365p o365m o365022013 gwt guided walk through kbtshoot kbgraphic kbmt KB2404385 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2404385

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com