Outlook kan inte konfigurera en ny profil med hjälp av automatisk upptäckt för Exchange för en Exchange Online-postlåda i Office 365

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2404385 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

PROBLEMET

När du försöker skapa ett nytt e-postkonto för Office 365 med hjälp av guiden Lägg till nytt konto i Microsoft Outlook kan Ställ inte automatiskt Outlook-profil-in. Dessutom visas följande felmeddelande när Outlook försöker konfigurera serverinställningar för din profil:
En krypterad anslutning till e-posttjänster är inte tillgänglig
När du testar med hjälp av Microsoft Remote Connectivity Analyzer kan följande felmeddelande visas:
Automatisk upptäckt kan inte behandla angivna e-postadressen. Endast postlådor och kontakter är tillåtna.
Problemet beror på något av följande skäl:
 • Fel e-postadress har angetts på sidan Automatiska kontoinställningar i guiden Lägg till nytt konto i Outlook.
 • Uppdateringarna som krävs för att Outlook automatiskt ska ansluta till Exchange Online är inte installerat för versionen av Outlook som du kör.
 • Autodiscover CNAME-posten för din domän finns inte eller är inte korrekt konfigurerad.
 • I organisationer som använder Active Directory-synkronisering i e-post, mailNickname, displayName, och proxyAddresses attribut är inte korrekt konfigurerade för synkroniserade användare i den lokala Active Directory.

LÖSNING

Om du använder en anpassad domän

Lös det här problemet om du använder en anpassad domän med Office 365, använder du följande metoder i den ordning de är listade. Om den första metoden inte löser problemet går du till nästa metod.

Metod 1: Kör du installationsprogrammet för Office 365 Desktop

Kontrollera först att du anger rätt e-postadress och lösenord på sidan Automatiska kontoinställningar i guiden Lägg till nytt konto i Outlook.

Om du använder Outlook 2010 eller en tidigare version, kör Office 365 Desktop och kontrollera att du installerar uppdateringarna som krävs. Mer information om Office 365 Desktop, gå till Använd min aktuella Office desktop apps med Office 365.

Mer information om hur du konfigurerar Outlook för Office 365 går du till följande Microsoft-webbplatser och klicka sedan på länken som matchar versionen av Outlook som du använder:

Obs! Om denna metod inte löser problemet går du till metod 2.

Metod 2: Kontrollera att Autodiscover CNAME-post är korrekt konfigurerat

Autodiscover CNAME-post måste finnas och måste ställas in korrekt. Vi rekommenderar att du ställer in automatisk upptäckt för Exchange när du använder Outlook för att ansluta till Exchange Online-postlådor. Ställa in automatisk upptäckt och andra relaterade DNS-poster är ett krav för Outlook-anslutning i Exchange Online. Administratörer kan använda guiden Felsökaren för domän i Office 365 eller Microsoft Remote Connectivity Analyzer för att bekräfta att posterna som har ställts in korrekt.
Använda felsökaren för domän i Office 365
Så här använder du felsökaren för domän i Office 365.
 1. Logga in på Office 365 portal (https://Portal.Office.com) med hjälp av ett administratörskonto.
 2. Klicka påAdminoch klicka sedan påOffice 365öppna Office 365 Admin Center.
 3. I den vänstra navigeringsrutan pådomäner, Välj det domännamn som används av den aktuella användaren och klicka påFelsökför att starta guiden.
Använd Microsoft Remote Connectivity Analyzer
Om du vill använda Remote Connectivity Analyzer för att testa om automatisk upptäckt för Exchange fungerar så här:
 1. Bläddra i en webbläsare, till Microsoft Remote Connectivity Analyzer-verktyget på följande webbplats:
  https://www.testconnectivity.microsoft.com/?testid=O365EasAutoDiscover
 2. Fylla i alla obligatoriska fält i formuläret och klicka sedan på Utför testet.

  Dölj bildenVisa bilden
  Skärmbild av RETUR testa referenser
 3. När testet är klart kan du kontrollera om den är framgångsrik. Om testet lyckas fungerar automatisk upptäckt. Om provet inte lyckas används den information som tillhandahålls för att felsöka problemet.

  Obs! Om din organisation i en hybrid-bekräftelse pekar Autodiscover Exchange-posterna fortfarande till en lokal Exchange server. Mer information finns på följande Microsoft-webbplats:
  Microsoft Exchange Server Deployment assistenten

Metod 3: Kontrollera att användarens attribut i Active Directory är korrekt

VarningDenna procedur kräver Active Directory Interfaces Editor (ADSI Edit). Med hjälp av ADSI Edit felaktigt kan orsaka allvarliga problem som kräver att du installerar om operativsystemet. Microsoft kan inte garantera att problem på grund av felaktig användning av ADSI-redigering kan lösas. Använda ADSI-redigering på egen risk.

Använda ADSI-redigering (eller ett liknande verktyg för redigering av Active Directory) om du vill kontrollera om följande attribut är korrekt för användaren.
Dölj tabellenVisa tabellen
AttributExempel
e-postTED@contoso.com
mailNicknameTomas
displayNameTED Bremer
proxyAddressesSMTP: ted@contoso.com X 400: c = us a =; p = första organisation; o = Exchange, s = Bremer, g = Tomas
Vanliga problem som uppstår när ett värde har angetts för en eller flera av dessa attribut.

När rätt värden anges för dessa attribut tvinga katalogsynkronisering ska ske och försöker sedan ställa in användarens e-postkonto i Outlook.

Om du inte använder en anpassad domän

Om du inte använder en anpassad domän tillsammans med Office 365 kan du använda guiden Lägg till nytt konto i Outlook för att ställa in din Outlook-profil med hjälp av standard "onmicrosoft.com"-baserade e-postadress som är associerad med användarens Exchange Online-postlådor när du registrerade dig för Office 365. När du använder guiden Lägg till nytt konto för att skapa en ny e-postprofil, anger du din standard Office 365-e-postadress i formuläret användare> @domän>. onmicrosoft.com (till exempel kim@contoso.onmicrosoft.com) och ditt lösenord för Office 365.

Den här metoden stöds och fungerar för kunder som inte får planerar att ha egna vanity eller egen domän. Den här metoden har också stöd för automatisk upptäckt. Om din postlåda serverplats ändras Outlook uppdateras med den nya platsen på din postlådeserver.

MER INFORMATION

Microsoft stöder inte manuellt ställa in en profil i Outlook för anslutning till postlådor i Exchange Online i Office 365. Dock kan vi hjälpa dig att slutföra andra aktiviteter, till exempel konfigurera DNS och automatisk upptäckt poster (enligt beskrivningen i metod 2 i denna artikel), där du kan ställa in ditt konto via metoder som stöds.

REFERENSER

Mer information finns i följande artiklar i Microsoft Knowledge Base:
 • 977968 Användare kan inte använda Outlook Anywhere för att öppna en delad postlåda som har flyttats till Exchange Server 2010
 • 2555008 Felsökning av problem med ledig/upptagen-information i en hybrid distribution av lokal Exchange Server och Exchange Online i Office 365
Behöver du hjälp? Gå till Office 365-Community .

Egenskaper

Artikel-id: 2404385 - Senaste granskning: den 13 juli 2014 - Revision: 21.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Exchange Online
Nyckelord: 
o365 o365a kbgraphxlink o365e o365p o365m o365022013 gwt guided walk through kbtshoot kbgraphic kbmt KB2404385 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2404385

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com