Ημερομηνίες και ώρες που εμφανίζονται ως αύξοντες αριθμούς κατά την προβολή των τύπων στο Excel

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 241072 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Το Microsoft Excel εμφανίζει τον αριθμό σειράς τιμές για ημερομηνίες και ώρες σε κελιά, αλλά εμφανίζονται μορφοποιημένες ημερομηνίες και ώρες στη γραμμή τύπων.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά προκύπτει, όταν προβάλλετε το φύλλο εργασίας σας ως τύπους αντί για τιμές.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να εμφανίσετε μορφοποιημένο ημερομηνίες και ώρες στα κελιά του φύλλου εργασίας:
 1. Στο διακομιστήΕργαλείαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίOptions, ή κάντε κλικ στο κουμπίΠροτιμήσεις(από τοΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήμενού στο Microsoft Excel 98 για Macintosh και στο Microsoft Excel 2001 για Mac, σχετικά με τοExcelμενού στο Microsoft Excel X για Mac και το Microsoft Excel 2004 για Mac).
 2. Στο διακομιστήViewκαρτέλα, κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή (Κατάργηση "x" από) τουΟι τύποιπλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.

Περισσότερες πληροφορίες

Για ναΟι τύποιπλαίσιο ελέγχου χρησιμοποιείται για την προβολή των τύπων στα κελιά του φύλλου εργασίας, καθώς και στη γραμμή τύπων.

Πώς χώρων αποθήκευσης του Microsoft Excel ημερομηνιών και ωρών

Το Microsoft Excel αποθηκεύει τις ημερομηνίες ως συνεχόμενους αριθμούς, γνωστό ως σειριακές τιμές. Το Excel αποθηκεύει τις ώρες ως δεκαδικά κλάσματα επειδή η ώρα θεωρείται τμήμα της ημέρας. Ημερομηνίες και οι ώρες είναι τιμές και έτσι ώστε να μπορείτε να προσθέσετε, αφαιρέσετε και συμπεριλάβετε ημερομηνίες και ώρες σε άλλους υπολογισμούς. Για παράδειγμα, για να προσδιορίσετε τη διαφορά μεταξύ δύο ημερομηνιών, να αφαιρέσετε μία ημερομηνία από την άλλη. Μπορείτε να προβάλετε μια ημερομηνία ως σειριακή τιμή και μια ώρα ως δεκαδικό κλάσμα, αλλάζοντας τη μορφή του κελιού που περιέχει την ημερομηνία ή ώρα σε "Γενική" μορφή.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 241072 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Excel 95 Standard Edition
 • Microsoft Excel 97 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2000 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft Excel 5.0 για Macintosh
 • Microsoft Excel 98 για Macintosh
 • Microsoft Excel 2001 για Mac
 • Microsoft Excel X for Mac
 • Microsoft Excel 2004 for Mac
 • Microsoft Office Excel 2008 for Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
kbdtacode kbprb kbmt KB241072 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:241072

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com