Τρόπος χρήσης του εργαλείου Userdump.exe για τη δημιουργία ενός αρχείου ένδειξης σφαλμάτων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 241215 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείου Userdump.exe για τη δημιουργία μιας ένδειξης σφαλμάτων χρήστη μια διαδικασία που τερματίζεται με μια εξαίρεση ή που σταματά να ανταποκρίνεται ("κολλάει").

Περισσότερες πληροφορίες

Για να δημιουργήσετε ένα αρχείο ένδειξης σφαλμάτων (.dmp) για μια διεργασία που τερματίζεται με εξαίρεση

 1. Εκτελέστε το πρόγραμμα Setup.exe για τον επεξεργαστή σας.

  Σημειώσεις
  • Από προεπιλογή, αυτό το πρόγραμμα Setup.exe περιλαμβάνεται με το Εργαλείου Userdump.exe στο φάκελο C:\kktools\userdump8.0.
  • Αυτό το πρόγραμμα Setup.exe εγκαθιστά ένα πρόγραμμα οδήγησης λειτουργίας πυρήνα, εγκαθιστά το αρχείο Userdump.sys και δημιουργεί το εικονίδιο της ένδειξης διαδικασία στον πίνακα ελέγχου.
  • Εκτός εάν υπάρχει συγκεκριμένη ανάγκη, απενεργοποιήστε τη δυνατότητα "ένδειξης στον τερματισμό της διεργασίας" όταν εκτελείτε το πρόγραμμα Setup.exe.
 2. Στον πίνακα ελέγχου, κάντε διπλό κλικ Διαδικασία Ένδειξη.
 3. Από το Παρακολούθηση της εξαίρεσης καρτέλα, κάντε κλικ στοΝέα, προσθέστε το κατάλληλο πρόγραμμα για το Εποπτεία λίστα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOK. Για παράδειγμα, προσθέσετε ένα όνομα προγράμματος όπως Lsass.exe, Winlogon.exe, Mtx.exe, ή Dllhost.exe.
 4. Με το Εποπτεία πλαίσιο, κάντε κλικ στο πρόγραμμα όνομα που προσθέσατε στο βήμα 3 και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Κανόνες.
 5. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσαρμοσμένη κανόνες, επιλέξτε τον τύπο σφάλμα που θέλετε να ενεργοποιεί το πρόγραμμα που προσθέσατε στο βήμα 3 του Προσαρμοσμένη κανόνες λίστα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.

  Για παράδειγμα, επιλέξτε το Παραβίαση πρόσβασης (c0000005) Τύπος σφάλματος.
Όταν το πρόγραμμα εποπτευόμενη δημιουργεί ένα μήνυμα λάθους παραβίασης πρόσβασης εκκίνηση του εργαλείου Userdump.exe και Userdump.exe δημιουργεί ένα αρχείο ένδειξης σφαλμάτων (.dmp) στο εργαλείο του% SystemRoot % ο φάκελος. Αναλύοντας το αρχείο .dmp, ίσως μπορέσετε να απομονώσετε η αιτία του Winlogon μηνύματα λάθους παραβίασης πρόσβασης.

Για να δημιουργήσετε ένα αρχείο ένδειξης σφαλμάτων για μια διαδικασία πρώτης γραμμής

 1. Εκτελέστε το πρόγραμμα Setup.exe για τον επεξεργαστή σας.

  Σημειώσεις
  • Από προεπιλογή, αυτό το πρόγραμμα Setup.exe περιλαμβάνεται με το Εργαλείου Userdump.exe στο φάκελο C:\kktools\userdump8.0.
  • Αυτό το πρόγραμμα Setup.exe εγκαθιστά ένα πρόγραμμα οδήγησης λειτουργίας πυρήνα, εγκαθιστά το αρχείο Userdump.sys και δημιουργεί το εικονίδιο της ένδειξης διαδικασία στον πίνακα ελέγχου.
  • Εκτός εάν υπάρχει συγκεκριμένη ανάγκη, απενεργοποιήστε τη δυνατότητα "ένδειξης στον τερματισμό της διεργασίας" όταν εκτελείτε το πρόγραμμα Setup.exe.
 2. Όταν το πρόγραμμα σταματά να ανταποκρίνεται, μετακινήστε την έκδοση Userdump.exe για τον επεξεργαστή σας στη γραμμή εντολών και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το η παρακάτω εντολή:
  Userdump PID
  Σημείωση Σε αυτήν την εντολή, PID είναι ένα σύμβολο κράτησης θέσης για τη διαδικασία Αναγνωριστικό (PID) του προγράμματος που έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται. Για να αποκτήσετε PID το πρόγραμμα, ανοίξτε τη Διαχείριση εργασιών και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή τουΔιαδικασία στην καρτέλα.
Όταν εκτελείτε το Userdump PID δημιουργείται η εντολή, ένα αρχείο .dmp. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το αρχείο ένδειξης σφαλμάτων για την εκτέλεση μετά τη σφαγή εντοπισμού σφαλμάτων με ένα πρόγραμμα όπως το εργαλείο το Windbg.exe.

Εάν να εκτελέσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης για την εγκατάσταση του εργαλείου Userdump.exe, είναι ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες ενεργοποιημένη. Αυτές οι πρόσθετες δυνατότητες του εργαλείου Userdump.exe περιγράφονται λεπτομέρειες του Userdocs.doc αρχείου που συνοδεύει του εργαλείου Userdump.exe. Αυτές οι πρόσθετες δυνατότητες περιλαμβάνουν το ακολουθεί:
 • Επεξεργασία self-dumping. Μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του εργαλείου Userdump.exe για να δημιουργήσετε αυτόματα ένα αρχείο ένδειξης σφαλμάτων για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, όταν το πρόγραμμα αντιμετωπίζει ένα ορισμένο είδος σφάλματος, όπως ένα μπλοκ χειρισμού εξαίρεσης ή ένα φίλτρο εξαίρεσης ανώτατου επιπέδου.
 • Στιγμιότυπο διαδικασία κλειδί. Μπορείτε να συσχετίσετε ένα μόνο keystroke με μια εικόνα binary για την ενεργοποίηση του εργαλείου Userdump.exe για να δημιουργήσετε ένα αρχείο ένδειξης σφαλμάτων.
 • Παρακολούθηση της εξαίρεσης. Να παρακολουθείτε του εργαλείου Userdump.exe προγράμματα για εξαιρέσεις και μπορεί να δημιουργήσει αυτόματα ένδειξη αρχεία όταν παρουσιάζονται ορισμένες εξαιρέσεις. Μπορείτε να ρυθμίσετε αν ένα εξαίρεση ενεργοποιεί ένα αρχείο ένδειξης σφαλμάτων για κάθε πρόγραμμα, χρησιμοποιώντας το βοηθητικό πρόγραμμα αποτύπωσης διεργασίας. Μπορείτε να προσπελάσετε το βοηθητικό πρόγραμμα ένδειξης διαδικασία από τον πίνακα ελέγχου.

Αναφορές

Για να κάνετε λήψη έκδοση 8.1 του εργαλείου Userdump.exe και της τεκμηρίωσης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx;FamilyID = E089CA41-6A87-40 C 8-BF69-28AC08570B7E & displaylang = en
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
258833Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων μεγάλη χρήση της CPU χρήση μιας διαδικασίας MTS ή COM +
Για να κάνετε λήψη της τελευταίας εργαλεία εντοπισμού σφαλμάτων για Windows (έκδοση 32-bit), επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/whdc/devtools/DDK/Default.mspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 241215 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB241215 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:241215

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com