Windows NT LAN Manager versiunea 3 Client cu primul conecta împiedică activitate de firmă ulterioară de conecta

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 241338 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Atunci când un client utilizează Autentificare Windows NT LAN Manager versiunea 2 (cunoscut de asemenea NTLMv2) care este configurat cu setarea LmCompatibilityLevel 3 sau mai mare pentru a face o conexiune la un server care rulează Windows NT 4.0 înainte de un utilizator consola a făcut Log interactiv sau unele alt client a efectuat conectare la rețea LAN Manager sau autentificare NTLMv1, unul dintre următoarele simptome se poate produce pe server:
 • Serverul poate genera un mesaj de eroare de "violare de acces", eventual referitoare la serviciul LSASS. Acest lucru poate apărea pe ambele server și client în timpul pornirii, în special în timpul perioadelor de conectare la rețea grele trafic.
 • Câmpul nume de domeniu să nu apară pe Ecran de început de conecta de server, chiar dacă câmpurile de nume și parolă utilizator face. Este posibil să nu reușiți să faceți conecta la domeniu, deoarece acest lucru indică faptul că controlerul de domeniu nu poate fi găsit.
 • Încercarea de conecta nu poate locul de muncă, și este posibil să primiți următorul mesaj de eroare:
  Sistemul vă nu conecta (C0000037). Vă rugăm să încercați din nou sau consulta dvs. administrator de sistem.

CAUZĂ

Acest comportament se produce deoarece la conecta Windows NT LAN Manager versiunea 2 (nivelul 3 +) este primit și prelucrate de către server înainte de funcția NlSamInitialize este numit, provoacă un mesaj de eroare "Violare de acces". De asemenea, în acest moment Lsass.exe generează un mesaj de eroare „STATUS_PORT_DISCONNECTED", care împiedică reușita încercări de conecta ulterioare.

REZOLUȚIE

Windows NT Server sau Workstation 4.0

Pentru a rezolva această problemă, obține ultimul pachet Service Pack pentru Windows NT 4.0 sau actualizarea software-ul individuale. Pentru informații despre obținerea ultimul pachet de service, vă rugăm să mergeți la:
 • 152734cum se obține ultimul pachet de service windows nt 4.0
Pentru informații despre obținerea actualizarea software individuale, contactați serviciile de asistență a produselor Microsoft. Pentru o listă completă a numerelor de telefon serviciilor de asistență pentru produse Microsoft și informații privind costurile de suport, vă rugăm să mergeți la următoarea adresă de pe World Wide Web:
http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=fh;EN-US;CNTACTMS

Windows NT Server 4.0, Terminal Server Edition

Pentru a rezolva această problemă, obțineți cel mai recent pachet Service Pack pentru Windows NT Server 4.0, Terminal Server Edition. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
152734 Cum se obține ultimul pachet de Service Windows NT 4.0

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în Windows NT 4.0 și Windows NT Server 4.0, Terminal Server Edition.

Primul, această problemă a fost corectată în Windows NT Server 4.0 pachet Service Pack 6 și Windows NT Server 4.0, Terminal Server Edition pachet Service Pack 6.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Windows NT 4.0 acceptă provocare/răspuns Windows NT (sau provocare/răspuns Windows NT LAN Manager) ca o metodă de autorizare, împreună cu autentificare de bază și acces anonim. Microsoft a dezvoltat un accesoriu la numit Windows NT LAN Manager versiunea 2 care utilizează o cheie parolă-derivate de 128-bit și îmbunătățește semnificativ mecanismele de securitate de sesiune NTLM.

Pentru mai multe informații despre Windows NT LAN Manager versiunea 2, vă rugăm să faceți clic pe numărul de articol de mai jos pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
147706Cum se dezactivează autentificarea LM în Windows NT
Acest comportament nu poate apărea atunci când următoarele situații eludeze problemelor implicate:
 • Atunci când un serviciu de server care se execută utilizând un cont de utilizator începe înainte de primul non-anonymous logon.
 • Când un utilizator interactiv logs on la Consola de serverul înainte de primul non-anonymous logon apărut.
 • Când un computer client nu este configurat pentru a trimite Windows NT LAN Manager versiunea 2 numai (nivel 3) ca primul non-anonymous logon

Proprietă?i

ID articol: 241338 - Ultima examinare: 13 iunie 2012 - Revizie: 3.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Enterprise Edition
Cuvinte cheie: 
kbhotfixserver kbqfe kbbug kberrmsg kbfix kbnetwork kbmt KB241338 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 241338

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com