Article ID: 2415053 - View products that this article applies to.
Expand all | Collapse all

PROBLEM

When you add a new domain in the Office 365 portal in Microsoft Office 365, and you create users or change existing users to use the new domain, email messages aren't received for the new domain.

This can occur if one of the following is true:
  • The domain has to replicate to all Microsoft Exchange Online servers. This could take up to one hour.
  • The appropriate MX record doesn't exist or has to replicate to all applicable Domain Name System (DNS) servers around the world. This could take up to 72 hours.

SOLUTION

To fix this issue, follow these steps:
  1. Make sure that the new domain is verified in the Office 365 portal.
  2. Make sure that the MX record for the new domain points to the value that's listed in the DNS Settings section of the Office 365 portal for Exchange Online. For more info, go to the following Microsoft website:
    Work with domain names and DNS records
  3. You may have to wait up to 72 hours.
If your MX record must point to its current location, you have to take additional steps to have your email forwarded to your Office 365 users. Use one of the following methods:
Still need help? Go to the Office 365 Community website.

Properties

Article ID: 2415053 - Last Review: July 9, 2014 - Revision: 27.0
Applies to
  • Microsoft Exchange Online
Keywords: 
o365 o365a o365p o365e o365022013 o365m KB2415053

Give Feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com