Színmegjelenítési problémák jelentkeznek a Windows Vista rendszeren futó Windows Fotótár program nyomtatási képének megtekintésekor

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2415238
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A probléma automatikus diagnosztizálása és javítása

"A Windows fénykép-megjelenítéssel és diavetítéssel kapcsolatos problémáinak megoldása" hibaelhárítóval esetleg automatikusan megoldható az itt ismertetett probléma.

Ez a hibaelhárító számos különböző probléma megoldásához használható. További információMegjegyzés: A probléma saját kezű javításáról a Kézi javítás szakaszban olvashat.
Hasznos volt ez az információ? Mondja el véleményét!

A MATS csomag által javított hasonló hibák

939395 Sárga színnel jelennek meg a képek a Vista rendszeren futtatott Windows Fotótár programban


A MATS csomag által javított egyéb hibákra vonatkozóan lásd „A MATS csomag által javított egyéb hibák” című részt.

A jelenség

A Windows Vista rendszerbeli Windows Fotótár programban a nyomtatási kép megtekintésekor előfordulhat, hogy felcserélődnek a képernyőn megjelenített kép színei, és ez ugyanígy igaz lehet a kinyomtatott kép színeire is.

Oka

A probléma oka az, hogy a színprofil sérült, vagy helytelenül van konfigurálva.

Kézi javítás

Fontos: Az alábbi bekezdés, módszer, illetve feladat a beállításjegyzék (korábbi nevén rendszerleíró adatbázis) módosítását is magában foglaló lépéseket tartalmaz. A beállításjegyzék helytelen módosítása azonban komoly problémákat okozhat, ezért ügyeljen az utasítások pontos betartására. A beállításjegyzékről módosítása előtt készítsen biztonsági másolatot, hogy szükség esetén visszaállíthassa azt. A beállításjegyzék biztonsági mentéséről és visszaállításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
322756 A beállításjegyzék biztonsági mentése és visszaállítása Windows XP rendszerben


A probléma megoldásához keresse meg a beállításjegyzék alábbi alkulcsát:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Class\{6BDD1FC6-810F-11 D0-BEC7-08002BE2092F}\<number>
Ezután állítsa az ICMProfiles beállításazonosító értékét az sRGB Color Space Profile.icm névre az alkulcsban található összes szám esetén.
Hasznos volt ez az információ? Mondja el véleményét!

A probléma javítása a MATS csomag segítségével

A probléma a MATS csomag segítségével történő javításának ismertetéséért kattintson ide

A MATS csomag által javított egyéb hibák

2452314 Amikor a Windows Vista rendszerbeli Windows Fotótár programban többoldalas TIFF-képeket jelenít meg, a számítógép működése lelassul
2415237 Nem jeleníthető meg a képek villámnézete a Windows Vista rendszeren futó Windows Fotótár programban
938818 A Windows Vista rendszeren futó Windows Fotótár programban nem jelennek meg a képek a diavetítés indításakor
2009298 Windows Vista rendszerről Windows 7 rendszerre frissítve nem működik az albumletöltés a Windows Live Fotótár programban
930102 Képátmeneti problémák a Windows XP vagy Windows Vista rendszeren futtatott Windows Fotótár programban
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2415238 - Utolsó ellenőrzés: 2012. február 24. - Verziószám: 1.0
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbprb kbexpertisebeginner kbexpertiseinter kbsurveynew kbmatsfixme KB2415238
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com