Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης για το Microsoft Silverlight: 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2416427 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Εισαγωγή

Το Microsoft Silverlight είναι ένα πρόσθετο για διαφορετικά περιβάλλοντα και προγράμματα περιήγησης, που χαρίζει την επόμενη γενιά μέσων που βασίζονται στο Microsoft .NET και πλούσιες αλληλεπιδραστικές εφαρμογές στο Web.

Αυτό το άρθρο περιγράφει μια ενημερωμένη έκδοση (έκδοση 4.0.50917.0) που επιλύει ένα ζήτημα ασυμβατότητας μεταξύ του Silverlight 4 έκδοσης γενικής διανομής (GDR) 1 (έκδοση 4.0.50826.0) και προηγούμενων εκδόσεων της γραμμής εργαλείων του Bing. Η τρέχουσα έκδοση της γραμμής εργαλείων (έκδοση 6) του Bing δεν επηρεάζεται. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση κυκλοφόρησε στις 28 Σεπτεμβρίου, 2010.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνεται στα τρέχοντα προγράμματα εγκατάστασης του Silverlight. Εάν ο υπολογιστής σας δεν έχει εγκατεστημένο το Microsoft Silverlight, αυτή η ενημερωμένη έκδοση θα προσφερθεί από το Microsoft Update ή με Windows Server Update Services (WSUS). Για να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, απόκτηση από μία από τις ακόλουθες πηγές:

Τοποθεσία Microsoft Silverlight

Το πρόγραμμα εγκατάστασης του Silverlight περιλαμβάνει όλες τις προηγούμενες ενημερωμένες εκδόσεις μαζί με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση. Για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Silverlight, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες; Στείλτε μας τα σχόλιά σας
Το Microsoft Update

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση είναι επίσης διαθέσιμη σε χρήστες του Microsoft Update. Εάν έχετε μια παλαιότερη έκδοση του Silverlight εγκατεστημένη, αυτή η ενημερωμένη έκδοση θα διατεθεί ως “ Ενημέρωμένη έκδοση για το Microsoft Silverlight (KB 2416427) ”.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτή η ενημερωμένη έκδοση θα εντοπίζονται από το Microsoft Update Agent εάν η "Ενημερωμένη έκδοση για το Microsoft Silverlight (KB 2416427)" είναι κατάλληλη για τον υπολογιστή σας. Εάν θέλετε να κάνετε μη αυτόματη λήψη, επισκεφθείτε"Λήψη του Microsoft Silverlight"


WSUS

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση διατίθεται επίσης στο Microsoft Update μέσω του WSUS. Εάν ένας υπολογιστής έχει μια προηγούμενη έκδοση του Microsoft Silverlight εγκατεστημένη, αυτή η ενημερωμένη έκδοση θα διατεθεί ως "Ενημερωμένη έκδοση για το Microsoft Silverlight (KB 2416427)."
Εάν ένας υπολογιστής έχει εγκατεστημένο το Microsoft Silverlight, αυτή η ενημερωμένη έκδοση θα προσφερθεί από το πιο πρόσφατο πρόγραμμα εγκατάστασης του Microsoft Silverlight ως "Ενημερωμένη έκδοση για το Microsoft Silverlight (KB 2416427)."


Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Silverlight, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες Web της Microsoft:
Διαχείριση Silverlight
Microsoft Silverlight

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2416427 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011 - Αναθεώρηση: 13.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Silverlight 4
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbexpertiseinter kbinfo atdownload kbcip kbmt KB2416427 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2416427

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com