Ägare till en distributionsgrupp för i lokaler som är synkroniserad med Office 365 kan inte hantera distributionsgruppen i Exchange Online

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2417592 - Visa produkter som artikeln gäller.
Om du är en Small Business-kund kan hitta ytterligare felsökning och utbildningsresurser på den Stöd för småföretag-webbplatsen.
Är du osäker på vilken version av Office 365 du använder? Gå till följande Microsoft-webbplats:
Använder jag Office 365 efter tjänstuppgraderingen?
Visa alla | Dölj alla

PROBLEMET

När en distributionsgrupp på lokaler är synkroniserad med en Microsoft Office 365-organisationer via Active Directory-synkronisering, kan inte migrerade användare är ägare till distributionsgruppen hantera den i Microsoft Exchange Online. En användare kan till exempel få ett felmeddelande av följande slag:
Instruktionen '<cmdlet>', '<property>' kan inte utföras på objektet '<name>' eftersom objektet som synkroniseras från organisationen på lokaler. Den här åtgärden ska utföras på objekt i organisationen på lokaler</name> </property> </cmdlet>
.

LÖSNING

Distributionsgrupper som skapas i Office 365 med katalogsynkronisering måste hanteras i miljön på lokaler. Distribution gruppen ägare måste hantera gruppen med verktygen på lokaler för Exchange Server enligt följande:
 • Exchange Admin Center
 • Exchange Management Console
 • Exchange Management Shell
När ändringar görs i gruppen i miljön på lokaler, synkroniseras ändringarna till Office 365 katalogsynkronisering körs nästa gång. Eller om du vill se ändringarna omedelbart, kan du tvinga synkronisering av katalogen. Mer information om hur du tvingar katalogsynkronisering finns på följande Microsoft-webbplats:
Tvinga katalogsynkronisering
Vi rekommenderar att du använder inbyggda Exchange-verktyg för att hantera distributionsgrupper och säkerhetsgrupper som e-postfunktioner i miljön på lokaler. Mer information finns på följande Microsoft-webbplatser:

MER INFORMATION

För närvarande synkroniserar katalogsynkronisering attributet managedBy i distributionsgruppen. I det här fallet visas den globala adresslistan (GAL) korrekt gruppägare distribution. Dock hantera inte denna ägare distributionsgruppen eftersom åtkomstkontrollistan (ACL) för gruppen inte bevilja behörighet till ägaren.

Ytterligare verktyg för att hantera distributionsgrupper

Det finns ytterligare på lokaler verktyg som kan användas för att ändra gruppmedlemskap.
 • AktivaDirectory-användare och datorer

  Administratörer kan använda Active Directory-användare och datorer för att ändra gruppmedlemskap. Mer information finns på följande Microsoft-webbplats:
  Hantera grupper
 • Dsquery.exe

  Användare kan använda verktyget Dsquery.exe för att hantera gruppmedlemskap. Genom att användare skapar en genväg på skrivbordet till användargränssnittet för Dsquery.exe och använda det här verktyget för att uppdatera distributionsgruppen. Du måste ha den Remote verktyg för fjärrserveradministration (RSAT) installerade på användarnas datorer att använda DSQuery.exe på en icke-server-versionen av Windows Vista Service Pack 1 (SP1) eller senare.

  Mer information om hur du installerar och aktiverar RSAT finns på följande Microsoft-webbplats:
  Installera fjärradministrationsverktyg för Server
  Gör följande om du vill skapa en skrivbordsgenväg till Dsquery user interface:
  1. Högerklicka på ett område på skrivbordet, peka på Ny, och klicka sedan på Genväg.
  2. Skriv följande i rutan och klicka sedan på Nästa:
   Dsquery C:\windows\system32\rundll32.exe, OpenQueryWindow
  3. Skriv ett namn på genvägen och klicka sedan på Slutför.
  När dessa steg genomförs visas ändringarna i Office 365 när katalogsynkronisering körs. Eller så kan du tvinga katalogsynkronisering för att se ändringarna omedelbart.

REFERENSER

Mer information om felsökning av Hantera distributionsgrupper i Office 365 finns i följande artikel i Microsoft Knowledge Base:
2731947 "Du har inte tillräcklig behörighet" fel vid försök att ta bort eller ändra en distributionsgrupp i Office 365

Behöver du hjälp? Gå till Office 365-Community .

Egenskaper

Artikel-id: 2417592 - Senaste granskning: den 31 maj 2013 - Revision: 8.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Exchange Online
Nyckelord: 
o365 o365e o365a o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade o365m kbmt KB2417592 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2417592

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com