Outlook 2000: Hoe E-mail rond zenden met Outlook

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 241825 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Dit artikel wordt beschreven hoe u het rond zenden van e-mail. Zenden van e-mail is het dezelfde e-mail bericht platte tekst verzonden naar veel verschillende adressen, elk als een afzonderlijk bericht. Op deze manier slechts één adres wordt weer gegeven in deNaarveld en één bericht is verzonden naar elke ontvanger.

Meer informatie

Outlook bevat een methode voor het rond zenden van e-mail; echter gebruikt in combinatie met de functie Afdruk samenvoegen van Microsoft Word, kan Outlook e-mail naar een groep contact personen uitzenden. Elke ontvanger krijgt een individueel bericht dat is geadresseerd aan hen.

Belaste samenvoegen naar e-mailadressen, moet u het volgende doen:
  1. Uw Outlook-contactpersonen als een e-mailadresboek publiceren zodat de e-mailadressen worden gebruikt als gegevens voor Afdruk samenvoegen in Word.
  2. Het ontwerp voor een Word-document als de hoofdtekst van uw bericht zenden van e-mail.
  3. Afdruk samenvoegen naar contact gegevens met uw Word-document samenvoegen uit te voeren. Het belangrijkste verschil met deze samen voeg bewerking is in te stellen de "documentsoort" "Standaardbrieven" en de opties voor samenvoegen op samenvoegen naar 'E-mail'.
Voor meer informatie over de Outlook-contactpersonen samenvoegen met uw versie van Outlook en Word, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
192258Outlook 2000: Hoe contact personen gebruiken voor Afdruk samenvoegen

Eigenschappen

Artikel ID: 241825 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbhowto kbusage kbmt KB241825 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:241825

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com