Το Outlook Express και του Outlook

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2419492 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Στο τελευταίο μήνα τριών φίλοι μου αποφάσισε να αγοράσετε νέους υπολογιστές, χάρη σε μια ειδική Μοίρασμα προσέφεραν σημαντικές προμηθευτή. Κάθε υπολογιστής συνοδεύουν μια τεράστια σκληρό δίσκο, τόνοι μνήμης, τα Windows XP Home Edition και μια ολόκληρη οικογένεια προγραμμάτων λογισμικού όπως το Microsoft Office. Δεδομένου ότι χρησιμεύουν ως "υπολογιστής guru" σε κάθε μία από τις τρεις, όλες καλείται να ανακοινώσει την τεράστια. Καθώς τους εν λόγω του Office είχε συμπεριληφθεί, ήξερα τι που προέρχονται. Οι τρεις κατέληξε ρωτά ακριβώς την ίδια ερώτηση: ποια είναι η διαφορά μεταξύ Outlook και Outlook Express και ποια θα πρέπει να χρησιμοποιήσω;

Περισσότερες πληροφορίες

Το ομοιότητες

Τόσο το Outlook και το Outlook Express χειρίζονται τα βασικά στοιχεία της αλληλογραφίας Internet, όπως ένα βιβλίο διευθύνσεων, κανόνες μηνυμάτων, τους φακέλους που δημιουργούνται από το χρήστη και υποστήριξη για λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP3, IMAP και HTTP. Και τα δύο αναπτύχθηκαν από τη Microsoft και έτσι έχουν κάπως παρόμοια εμφάνιση. Και τα δύο περιέχουν τη λέξη "Outlook" στα ονόματά τους. Believe it ή όχι, που είναι σχεδόν όλα έχουν κοινές.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2419488


Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Αυτές τόσο χειρισμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά ακόμα και σε που διαφέρουν.Οι διαφορές

Το Outlook και το Outlook Express σχεδιάστηκαν από διαφορετικές ομάδες προγραμματισμού για διαφορετικά ακροατήρια με διαφορετικές ανάγκες. Το Outlook Express αναπτύχθηκε ως τμήμα του Internet Explorer με οικιακός χρήστης υπόψη ενώ Outlook αναπτύχθηκε ως τμήμα του Microsoft Office με εταιρικός χρήστης υπόψη. Το Outlook Express είναι ένα βασικό πρόγραμμα αλληλογραφίας Internet που είναι μέρος του Internet Explorer και Windows. Το Outlook είναι ένα πρόγραμμα διαχείρισης πλήρεις προσωπικές πληροφορίες που είναι διαθέσιμο ως τμήμα του Microsoft Office, καθώς και ως αυτόνομο πρόγραμμα.

Το Outlook Express χειρίζεται όχι μόνο αλληλογραφία Internet αλλά επίσης συζητήσεων Internet, μια δυνατότητα που δεν διαθέτει εγγενώς από το Outlook. Αλλά το Outlook έχει έναν κεντρικό υπολογιστή δυνατότητες που δεν έχετε το Outlook Express, όπως ένα ημερολόγιο, μια λίστα εργασιών, εγγραφών και αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε αρχεία αρχειοθέτησης. Το βιβλίο διευθύνσεων του Outlook είναι ένα σύστημα διαχείρισης πολύ εξελιγμένο επαφών σε αντίθεση με το βιβλίο διευθύνσεων απλή που χρησιμοποιείται από το Outlook Express. Το Outlook μπορεί να προγραμματιστεί με χρήση της Visual Basic for Applications (VBA), αλλά το Outlook Express δεν είναι δυνατή. Το Outlook είναι ιδιαίτερα διαλειτουργικές και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Word, για παράδειγμα, για να εκτελέσετε συγχώνευση αλληλογραφίας σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή για να αυτοματοποιήσετε εξερχομένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Outlook Express δεν αλληλεπιδρά με άλλα προγράμματα με αυτόν τον τρόπο, εκτός για τη δημιουργία νέου μηνύματος αλληλογραφίας, όταν το ζητήσει ένα πρόγραμμα.

Το Outlook διαθέτει επίσης μια πολύ ισχυρή λειτουργία ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που έχει λάβει υψηλή praise και envied απλώς ως εξαιρετικά από πολλούς χρήστες του Outlook Express. Σε παρόμοια ραβδώσεων, το Outlook διαθέτει μήνυμα κανόνες εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας, ενώ το Outlook Express να φιλτράρετε μόνο εισερχόμενες. Οι κανόνες του Outlook προσφέρει επίσης ένα πολύ ευρύτερο φάσμα ενέργειες από κανόνες στο Outlook Express.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Το Outlook διαθέτει μια ισχυρή λειτουργία ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που είναι το ζηλέψουν πολλοί χρήστες του Outlook Express.


Μία σημαντική διαφορά εφαρμόζεται σε περιβάλλοντα δικτύου intranet του office ή ένα οικιακό δίκτυο. Το Outlook Express έχει σχεδιαστεί για χρήση σε έναν υπολογιστή και έτσι το χώρο αποθήκευσης μηνυμάτων και τις ρυθμίσεις δεν είναι αποθηκευμένα σε ένα διακομιστή. Outlook ήταν ωστόσο εξατομικευμένες δίκτυα και έτσι μπορεί να είναι το χώρο αποθήκευσης μηνυμάτων σε ένα κεντρικό διακομιστή που να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλούς υπολογιστές. Εάν χρειάζεστε πρόσβαση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου από περισσότερους από έναν υπολογιστές στο δίκτυό σας, το Outlook Express είναι απλώς δεν η λύση.

Στη λίστα των διαφορών μπορεί να επεκταθεί και να καταναλώσει ολόκληρο το χώρο για αυτήν τη στήλη. Για περισσότερες λεπτομέρειες και βοήθεια, δείτε: επιλογή Διαφορές μεταξύ Outlook και Outlook Express. Το Γκρινιάρης για τα Office της κανονικής στήλης στην τοποθεσία Web του Microsoft Office περιλαμβάνει εύχρηστο πίνακα για να συγκρίνετε τις δυνατότητες του Το Outlook και το Outlook Express: συγγενείς, δεν twins.

Επιλογή προεπιλεγμένου προγράμματος-πελάτη

Προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιεί Windows όταν κάποια ενέργεια που εκτελείτε απαιτεί ένα συγκεκριμένο τύπο προγράμματος χειρισμού της ενέργειας. Κάνοντας κλικ σε μια σύνδεση σε μια σελίδα Web για την αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μια ενέργεια που απαιτεί ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι ώστε τα Windows θα ανοίξει ένα παράθυρο μηνύματος σε οποιοδήποτε πρόγραμμα έχει ρυθμιστεί ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να ανοίξετε μια vCard, δηλαδή εικονικών επαγγελματικών καρτών απαιτεί Windows για να ανοίξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτης λίστα επαφών. Κάνοντας κλικ σε μια σύνδεση σε μια ομάδα συζήτησης ή στο άρθρο ομάδων συζήτησης, ανοίγει το προεπιλεγμένο πρόγραμμα συζητήσεων.

Όλα τα προεπιλεγμένα προγράμματα-πελάτες ελέγχονται σε μία θέση.
  1. Από τοΈναρξημενού, κάντε κλικ στο κουμπίΠίνακας ελέγχου.
  2. Σε προβολή κατηγοριών, κάντε κλικ στο κουμπίΣυνδέσεις δικτύου και Internet, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπιλογές Internet.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή τουΠρογράμματα στην καρτέλα.Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Ρυθμίστε όλα τα προεπιλεγμένα προγράμματα-πελάτες σε μία θέση εύκολη.Εάν έχετε Outlook και εγκαταστήσει το Outlook Express, θα χρειαστεί να επιλέξετε μία ή την άλλη για το προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη για τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ομάδων συζήτησης και επαφής.

Εάν επιλέξετε το Outlook για το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει επίσης να επιλέξετε τη λίστα επαφών του Outlook. Ομοίως, αν επιλέξετε το Outlook Express για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει να επιλέξετε βιβλίου διευθύνσεων για τη λίστα επαφών. Σε παλαιότερες εκδόσεις του Outlook και το Outlook Express, ήταν δυνατό να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του Outlook Express για την κοινή χρήση φακέλου επαφών στο Outlook. Στην περίπτωση αυτή το Outlook Express μπορεί να είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά το Outlook πρέπει να είναι η προεπιλεγμένη λίστα επαφών. Αυτή η δυνατότητα δεν θα είναι προσβάσιμη σε τρέχουσες εκδόσεις, αν και είναι δυνατή η ενεργοποίηση με επεξεργασία του μητρώου. Αυτό δεν συνιστάται όμως εφόσον αυτή η δυνατότητα μπορεί να μην λειτουργούν καθόλου σε μελλοντικές εκδόσεις.

Συμβουλή: Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις προγράμματος-πελάτη που ισχύουν για όλους τους λογαριασμούς χρηστών των Windows και απαιτεί δικαιώματα διαχειριστή για να αλλάξετε τους, ώστε να σκεφτείτε Πώς επηρεάζουν άλλους χρήστες του υπολογιστή σας από την επιλογή σας. Εάν πατέρα θέλει Outlook ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη αλλά Mom θέλει το Outlook Express, κάθε θα χρειαστείτε δικαιώματα διαχειριστή ώστε κάθε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη μετά τη σύνδεση στα Windows. Για να αποφύγετε διενέξεις είναι καλύτερα όλους τους χρήστες να συμφωνούν για την προεπιλεγμένη επιλογή.

Το προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη ομάδων συζήτησης είναι το Outlook Express σε μια κανονική εγκατάσταση των Windows. Οι παλαιότερες εκδόσεις του Outlook εμφανίζονται επίσης ως πελάτες πιθανές ομάδες συζήτησης. Αλλά καθώς είπε νωρίτερα, το Outlook δεν έχει εγγενή υποστήριξη για ομάδες συζήτησης, έτσι αυτό απαιτεί ένα bit εξήγηση. Εάν το Outlook έχει οριστεί ως προεπιλεγμένη εδώ, προκαλεί Outlook Express για να εκτελέσετε μια ειδική Λειτουργία ανάγνωσης συζητήσεων του Outlook. Αυτή η κατάσταση λειτουργίας καταργεί την πρόσβαση λειτουργίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook Express εκτός εάν έχετε ήδη δημιουργήσει ένα λογαριασμό αλληλογραφίας στο Outlook Express. Προσθέτει επίσης ένα Ομάδες συζήτησης στοιχείο του Outlook Μετάβαση μενού. Αλλά η αλήθεια είναι το πρόγραμμα ανάγνωσης συζητήσεων του Outlook είναι στην πραγματικότητα, το Outlook Express.

Συμβουλή: Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε το Outlook για να δείτε πώς φαίνεται το πρόγραμμα ανάγνωσης συζητήσεων του Outlook.

  1. Βεβαιωθείτε ότι το Outlook Express είναι κλειστό.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση.
  3. Με το Άνοιγμαπλαίσιο, πληκτρολογήστε Το MSIMN /outnews.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να παραπέμψω σχετικά με ομάδες συζήτησης και το προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν διαβάζετε ένα μήνυμα συζητήσεων και κάντε κλικ στο κουμπί Απάντηση στο συντάκτη, αυτό θα ενεργοποιήσει το προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό surprises πολλά άτομα που αναμένεται απάντηση να αποστέλλονται από το Outlook Express, επειδή υπάρχουν ήδη σε αυτό το πρόγραμμα ανάγνωσης του μηνύματος συζητήσεων. Αλλά αυτό θα ήταν ασυμβίβαστο με τον τρόπο προεπιλεγμένα προγράμματα-πελάτες πρέπει να λειτουργεί. Όταν το Outlook Express είναι σε λειτουργία συζητήσεων μοιάζει με το προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη για οποιεσδήποτε λειτουργίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απαιτούνται. Ομοίως όταν είναι σε κατάσταση λειτουργίας αλληλογραφίας Outlook Express, κάνοντας κλικ σε μια σύνδεση σε μια ομάδα συζήτησης ανοίγει ομάδας στο το προεπιλεγμένο πρόγραμμα συζητήσεων που μπορεί ή δεν μπορεί να είναι το Outlook Express.

Καλύτερο υπάρχει

Μόλις έχετε ρυθμίσει προεπιλεγμένα προγράμματα-πελάτες, είναι ακόμη τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τόσο το Outlook και το Outlook Express, ακόμη και ταυτόχρονα. Στην πραγματικότητα αυτό είναι Τι κάνω όλα τα μεγάλα την ημέρα. Όλα έχουν ρυθμιστεί μου λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με την εργασία στο Outlook, έτσι ώστε να μπορώ να διατηρήσω καλύτερη παρακολούθηση επαγγελματικών ανταπόκρισης και σύνδεση σε συναντήσεις και επαφές. Ρυθμίζονται μου προσωπικών λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρήση σε συνδυασμό με ομάδες συζήτησης στο Outlook Express. Δεδομένου ότι αγαπώ την ευκολία και την απλότητα του Outlook Express και επίσης αγαπώ τη διαχείριση πληροφοριών και ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του Outlook, ο συνδυασμός επιτρέπει πραγματικά μου Απολαύστε καλύτερο υπάρχει.
Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2419492 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook Express 6.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbemailchatagent kbmt KB2419492 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2419492

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com