Εγκατάσταση διακομιστών αλληλογραφίας στο Outlook Express

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2419526
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Μερικές φορές απλές ερωτήσεις δύσκολα maddeningly απάντηση. Ένα παράδειγμα επανάληψης είναι προφανώς απλή "Πώς μπορώ να ορίσω μέχρι ο διακομιστής αλληλογραφίας στο Outlook Express;"

Περισσότερες πληροφορίες

Εύκολη απάντηση είναι απλότητα ίδια: κάντε κλικ στην επιλογή Εργαλεία λογαριασμούς κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη, κάντε κλικ αλληλογραφίας, και στη συνέχεια απλώς Ακολουθήστε τον οδηγό. Ο οδηγός σας ρωτά για το όνομά σας (εύκολη), τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (επίσης συνήθως εύκολο), και σας ζητά να ρυθμίσετε το διακομιστή αλληλογραφίας. Είναι εδώ είναι ότι η εύκολη απάντηση όλοι πολύ συχνά αποτυγχάνει επειδή πολλοί χρήστες, ιδίως νέους, όχι μόνο δεν γνωρίζετε τα ονόματα και πληκτρολογήστε τους διακομιστές αλληλογραφίας, αλλά επίσης συχνά δεν γνωρίζετε τι ένα διακομιστή αλληλογραφίας.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Ο "Οδηγός" Προσθήκη λογαριασμού επιχειρεί να κάνει εύκολη για να ρυθμίσετε το διακομιστή, εφόσον γνωρίζετε τον τύπο διακομιστή και ονόματα.

Διακομιστές αλληλογραφίας

Α διακομιστής αλληλογραφίας είναι ένας υπολογιστής που αποστέλλει, λαμβάνει και αποθηκεύει ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τους χρήστες. Σχεδόν κάθε υπηρεσία παροχής Internet (ISP) περιλαμβάνει τουλάχιστον μία γραμματοκιβώτιο στο διακομιστή αλληλογραφίας ως μέρος της βασικής υπηρεσίας. Κάθε γραμματοκιβώτιο του διακομιστή έχει ένα μοναδικό όνομα που είναι συνήθως, αλλά όχι πάντα, το όνομα σύνδεσης Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε με την υπηρεσία παροχής Internet. Κάθε γραμματοκιβώτιο είναι συσχετισμένη με ένα μοναδικό διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποτελείται συνήθως από το όνομα σύνδεσης σε συνδυασμό με το όνομα τομέα της υπηρεσίας ISP σε logon-name@example.com μορφή. Για πρόσβαση αλληλογραφία σε ένα διακομιστή, χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα υπολογιστή που ονομάζεται ένα πρόγραμμα-πελάτη αλληλογραφίας, ή πρόγραμμα ανάγνωσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Outlook Express.

Όταν ένας υπολογιστής-πελάτης συνδέεται σε ένα διακομιστή, και οι δύο υπολογιστές πρέπει να μιλάμε την ίδια γλώσσα, που ονομάζεται ένα πρωτόκολλο. Στην περίπτωση της αλληλογραφίας υπάρχουν διακομιστές είναι τέσσερα πρωτόκολλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Είναι η πιο ευρέως διαδεδομένα POP3, Post Office Protocol έκδοση 3. Χρησιμοποιείται σχεδόν πάντα σε συνδυασμό με SMTP, ή το απλό πρωτόκολλο μεταφοράς ταχυδρομείου. POP3 χρησιμοποιείται για την ανάκτηση αλληλογραφίας από το διακομιστή (εισερχόμενης) ενώ SMTP χρησιμοποιείται για την αποστολή αλληλογραφίας μέσω του διακομιστή (εξερχόμενη). IMAP, ή πρωτοκόλλου πρόσβασης μηνυμάτων Internet, είναι ένα νεότερο πρωτόκολλο που δεν χρησιμοποιείται ευρέως POP3. HTTP, ή πρωτόκολλο μεταφοράς υπερκειμένου, είναι στην πραγματικότητα το πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται από διακομιστές Web, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση αλληλογραφία σε ειδικές περιπτώσεις, όπως το Hotmail. Το Outlook Express υποστηρίζει όλα τα τέσσερα αυτά τα πρωτόκολλα. Ενώ όλα τα τέσσερα πρωτόκολλα εκτελεί λειτουργίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπάρχουν σημαντικές διαφορές στον τρόπο λειτουργούν στο διακομιστή.

Οι διακομιστές POP3

Οι διακομιστές POP3 από προεπιλογή αποθήκευσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο διακομιστή μόνο μέχρι τη λήψη σε πρόγραμμα-πελάτη αλληλογραφίας. Μόλις λάβει ένα μήνυμα, το πρόγραμμα-πελάτης ενημερώνει τον διακομιστή έλαβε το μήνυμα και θα πρέπει να διαγραφεί το αντίγραφο διακομιστή. Το Outlook Express ακολουθεί αυτήν την προεπιλεγμένη συμπεριφορά, αλλά επίσης σας δίνει την επιλογή "Διατήρηση αντιγράφου μηνυμάτων στο διακομιστή".

Συμβουλή:Εάν θέλετε να διατηρήσετε ένα αντίγραφο των μηνυμάτων στο διακομιστή αλληλογραφίας POP3, μπορείτε να το κάνετε από την πρόσβαση στο λογαριασμό σύνθετες ιδιότητες σελίδας:

 1. Στο Outlook Express Εργαλεία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Λογαριασμοί.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή του Αλληλογραφία καρτέλα και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικ στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή του Για προχωρημένους στην καρτέλα.
 4. Ελέγξτε το πλαίσιο "Διατήρηση αντιγράφου μηνυμάτων στο διακομιστή." Αυτή η ενέργεια ενεργοποιεί δύο επιλογές εκκαθάρισης:
  Εάν θέλετε, ελέγξτε το πλαίσιο "Κατάργηση από το διακομιστή μετά από 5 ημέρες". Μπορείτε να το αλλάξετε σε οποιονδήποτε αριθμό μεταξύ 1 και 100.
  Εάν θέλετε, το πλαίσιο ελέγχου "Κατάργηση από το διακομιστή όταν διαγραφεί από 'Διαγραμμένα'."
Να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την επιλογή! Οι περισσότερες υπηρεσίες ISP περιορίζουν το μέγεθος του γραμματοκιβωτίου σας POP3. Αποθήκευση μηνυμάτων στο διακομιστή μπορεί να προκαλέσει το γραμματοκιβώτιό σας να γίνει πλήρης πολύ γρήγορα και έτσι ίσως δεν λαμβάνετε σημαντικά μηνύματα μέχρι να διαγράψετε τα αντίγραφα του διακομιστή.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Το Outlook Express σας επιτρέπει να παρακάμψετε την προεπιλεγμένη συμπεριφορά και να αφήνετε ένα αντίγραφο των μηνυμάτων στο διακομιστή.

Διακομιστές IMAP

Διακομιστές IMAP αφετέρου αποθήκευσης αλληλογραφίας σας μόνιμα στο διακομιστή. Το Outlook Express επίσης να αποθηκεύσετε αντίγραφα του υπολογιστή σας, έτσι ώστε το τοπικό αντίγραφο είναι ακριβές είδωλο του οτιδήποτε βρίσκεται στο διακομιστή. Όταν διαγράφετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα λογαριασμό IMAP, διαγράφετε το τοπικό αντίγραφο και το αντίγραφο διακομιστή. Για να αποτρέψετε διαγραφές κατά λάθος, διακομιστές IMAP δεν εντελώς Διαγραφή μηνύματος μέχρι να εκδώσετε ένα Εκκαθάριση εντολή)Εκκαθάριση διαγραμμένων στοιχείων από το Επεξεργασία μενού, ή Εκκαθάριση κουμπί γραμμής εργαλείων). IMAP έχει επίσης μια εντολή Αναίρεση διαγραφής ένα μήνυμα (βρίσκεται επίσης σε το Επεξεργασία μενού). Το κύριο πλεονέκτημα IMAP μέσω POP3 είναι ότι, δεδομένου ότι όλα τα μηνύματα που βρίσκονται στο διακομιστή, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση αλληλογραφία σας από οποιονδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο Internet. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε υποφακέλους στο διακομιστή (και το τοπικό λογαριασμό Outlook Express) για να οργανώσετε καλύτερα την αλληλογραφία σας. Το μειονέκτημα είναι ότι περισσότερες υπηρεσίες παροχής Internet περιορίζουν το μέγεθος του γραμματοκιβωτίου σας έτσι ένα γραμματοκιβώτιο IMAP θα γεμίσει πολύ πιο γρήγορα από ένα γραμματοκιβώτιο POP3.

Διακομιστές SMTP

Οι διακομιστές SMTP είναι πολύ σημαντικά Βοηθήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως υπολογιστές αποστολή όλων αυτών εκατομμύρια μηνύματα κάθε μέρα. Αλλά όπως γνωρίζετε όλους τους χρήστες του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πολλά από αυτά τα μηνύματα έχουν προσβληθεί ιογενή συνημμένα είναι ανεπιθύμητα μηνύματα (εμπορικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) ή οι απάτες (Παρακαλώ let me χρησιμοποιήστε τραπεζικού λογαριασμού σας για να λάβετε εκατομμύρια δολάρια εκτός της Νιγηρίας). Για να εμποδίσετε τους αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και κακόβουλοι χρήστες αποστολή αλληλογραφίας μέσω του διακομιστή, οι περισσότερες υπηρεσίες παροχής Internet έχετε τοποθετήσει περιορισμούς στην ποιος επιτρέπεται να έχει πρόσβαση το διακομιστή SMTP. Για τα περισσότερα άτομα αυτό δεν είναι ένα ζήτημα, δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν μόνο μία υπηρεσία παροχής Internet και ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βρίσκονται σε αυτήν την υπηρεσία παροχής Internet. Εάν μερικές φορές χρησιμοποιήσετε δεύτερο ISP όμως ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαφορετικό από εκείνο που παρέχεται από την υπηρεσία παροχής Internet, ο διακομιστής SMTP ενδέχεται να σας αναγνωρίζει ως εξουσιοδοτημένο χρήστη και έτσι θα αρνηθεί να στείλετε τα μηνύματά σας. Αντί για το διακομιστή θα εκδώσει ένα μήνυμα σφάλματος που θα εμφανίζει το Outlook Express. Το ακριβές κείμενο ποικίλλει, αλλά συνήθως θα περιλαμβάνει τον κωδικό σφάλματος "550 - η μετάδοση δεν επιτρέπεται."

Υπηρεσίες παροχής Internet χρησιμοποιούν πολλές μέθοδοι για την ανίχνευση εξουσιοδοτημένους χρήστες. Ορισμένες ρυθμίσετε τους διακομιστές SMTP για να δέχεται αλληλογραφία μόνο από υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι στο Internet χρησιμοποιώντας μόντεμ τράπεζα στην υπηρεσία ISP, καλώδιο ή γραμμή DSL. Ορισμένες επίσης να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αποστολέα και απορρίπτει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από διευθύνσεις δεν φιλοξενείται η υπηρεσία παροχής Internet, η ίδια. Ορισμένα σας επιτρέπουν να εγκρίνει με το διακομιστή SMTP χρησιμοποιώντας το ίδιο όνομα σύνδεσης και κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείται για πρόσβαση στο διακομιστή POP3. Ορισμένα χρησιμοποιούν μια μέθοδο γνωστή ως "POP πριν SMTP" με την οποία πρέπει πρώτα να πρόσβαση στο διακομιστή POP3 χρησιμοποιώντας το όνομα σύνδεσης και κωδικό πρόσβασης, που δίνει δικαιώματα πρόσβασης του διακομιστή SMTP για μερικά λεπτά. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα μεταβίβασης, θα πρέπει να ζητήσετε από την υπηρεσία παροχής Internet helpdesk ποια μέθοδο να χρησιμοποιήσετε και τους Βοήθεια για τη ρύθμιση παραμέτρων λογαριασμών του Outlook Express.

Διακομιστές HTTP

Η πιο κοινή υπηρεσία παροχής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιεί HTTP στο Outlook Express είναι Hotmail. Για τους περισσότερους σκοπούς HTTP/Hotmail λειτουργεί πολύ πολύ όπως IMAP, ότι η αλληλογραφία σας αποθηκεύεται στο διακομιστή αλληλογραφίας και Outlook Express δημιουργεί ένα αντίγραφο του ειδώλου στον υπολογιστή σας. Η πιο σημαντική διαφορά είναι ότι Hotmail χρησιμοποιεί συναρτήσεις αναίρεσης διαγραφής και εκκαθάριση. Διαγραφή μηνύματος στο Hotmail μετακινεί το μήνυμα στο φάκελο Διαγραμμένα Hotmail. Από εκεί μπορούν να ανακτηθούν εάν αλλάξετε γνώμη, απλά σύρετε πίσω στο φάκελο "Εισερχόμενα" ή σε άλλο φάκελο. Επίσης το φάκελο Διαγραμμένα διαγράφεται αυτόματα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Μια απλή απάντηση

Το απλούστερο απάντηση στην ερώτηση που προκαλεί στην αρχή είναι απλή πράγματι: επικοινωνήστε με την υπηρεσία παροχής Internet. Ελέγξτε την τοποθεσία Web της υπηρεσίας παροχής Internet για "Ρύθμιση αλληλογραφίας" ή "ονόματα διακομιστών" ή ακόμη και "διευθύνσεις IP" και θα είναι πιθανό να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τους τοποθεσία Web, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήση σας ISP helpdesk. Μόνο για σας ISP σας ενημερώνει ότι για τα ονόματα των διακομιστών και τι μεθόδους ελέγχου ταυτότητας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να ρυθμίσετε σωστά σας διακομιστών αλληλογραφίας στο Outlook Express. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε ένα μήνυμα στο φόρουμ του Outlook Express, αλλά να κατανοήσετε ότι μόνο τα άτομα που χρησιμοποιούν την ίδια υπηρεσία παροχής Internet είναι πιθανό να ξέρετε τα ονόματα διακομιστή και τις μεθόδους.

Όταν οι ένοπλες με το όνομα του διακομιστή, το όνομα του διακομιστή σύνδεσης και κωδικό πρόσβασης και τον τύπο του διακομιστή, είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε τον Οδηγό Προσθήκη λογαριασμού με τον οποίο μας ξεκίνησε. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα λογαριασμό Hotmail, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση Hotmail σας, όταν ο οδηγός ζητήσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Το Outlook Express θα αναγνωρίσει ως Hotmail και να ορίσετε το διακομιστή αυτόματα για εσάς.

Εάν έχετε ήδη ρυθμίσει σας λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θέλετε να αλλάξετε τις πληροφορίες διακομιστή, μπορείτε να το κάνετε με λίγα κλικ του ποντικιού.

 1. Στο Outlook Express Εργαλεία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Λογαριασμοί.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή του Αλληλογραφία καρτέλα και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικ στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή του Διακομιστές στην καρτέλα.Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2419526 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbaccounts kbmt KB2419526 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2419526

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com