Ved hjelp av Outlook Express med flere e-postadresser, flere og flere identiteter

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2419568 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Sammendrag

Flere og flere Internett-brukere har mer enn én e-postadresse, og mange har mange flere. Flere og flere familier har ikke bare mer enn én bruker, men også mer enn én datamaskin.

Mer informasjon

Flere e-postadresser

De fleste Internett-leverandører (ISPer) inkluderer flere e-postadresser med Internett-kontoen din. Men ikke alle e-postadresser er opprettet like ved at noen representerer en reell fil på en virkelig datamaskin, mens andre er bare virtuelle piler som peker til en reell fil. Når noen sender en melding til e-postadressen din, er de faktiske fysiske bytene lagret på Internett-leverandørens datamaskin, kalt e-postserveren, i en egen fil. Denne filen kalles e- postboksen. Hver postboks har et unikt navn som er e-postadressen. Etter en e-postmelding og deretter adressen er egentlig bare en peker til en postboks, er det svært enkelt for en Internett-leverandør til å gjøre en annen e-post adresse punkt til samme postboks. En slik adresse kalles et alias. Så har hver postboks minst en unik e-postadresse, men ikke alle e-postadressen peker til en unik postboks.

Før du bestemmer hvordan best å konfigurere Outlook Express for flere e-postadresser, må du først finne ut om du har flere postbokser, eventuelt med flere aliaser for hver postboks eller en enkelt postboks med flere aliaser. Internett-Leverandøren inneholder for eksempel fem postbokser med en standard Internett-konto. Hver postboks kan ha så mange som ti aliaser. Det betyr at jeg kan ha så mange som 50 forskjellige e-postadresser.

Flere identiteter for Windows-kontoer i forhold til flere

Windows har lenge hatt muligheten til å opprette individuelle Windows-brukerkontoer, slik at flere personer til å dele en enkelt datamaskin opprettholdes individuelle innstillinger. I eldre versjoner av Windows kan bare én bruker logge på samtidig, slik at brukerbytte ment lukke alle programmer og logge av fullstendig før den andre brukeren kan logge på. Dette pluss begrenset diskplass gjorde dette upraktisk for mange som ville bare hver bruker har separate e-postinnstillinger, men ikke nødvendigvis skiller Windows-innstillinger. Siden versjon 5 gav Outlook Express oss muligheten til å bruke flere identiteter i en enkelt Windows-brukerkonto. Hver identitet har sin egen e-post og nyheter kontoer, innstillinger, innstillinger, melding lagringsmappen og meldingsregler. Hver identitet er faktisk et eget fullføre konfigurasjonen for Outlook Express.

Nå som vi har større harddisker og raskere prosessorer, er Windows-brukerkontoer mye mer tiltalende. Windows XP har også en rask bytting av bruker-funksjon som gjør det mulig å bytte mellom brukere uten å måtte lukke alle programmer og logge av. Windows-brukerkontoer gir mange fordeler over identitet for Outlook Express:

 • Bedre personvern
  Mens en identitet kan beskyttes med et passord, som hindrer andre i å åpne identiteten i Outlook Express bare. Den hindrer ikke en avansert bruker fra å få tilgang til innstillinger for identiteten butikken mappe eller registret.
 • Bedre kontroll
  Siden identiteter er alt i en enkelt brukerkonto, kan skade på brukerkontoen skade alle identitetene, noe som gjør det svært vanskelig å gjenopprette alle innstillingene. Ved hjelp av forskjellige brukerkontoer i stedet, har skade på én brukerkonto vanligvis ingen innvirkning på andre brukerkontoer.
 • Bedre brukervennlighet
  Hvis du vil bytte til en annen identitet, kan du ganske enkelt klikke Bytte identiteter i Outlook Express fil -menyen. Dette betyr at e-post for det første identitet ikke blir kontrollert før du bytter tilbake. Hvis du bare lukker Outlook Express vanligvis som identitet er fortsatt logget på, og slik åpnes den neste personen til å åpne Outlook Express for identiteten. Ved hjelp av Raskt brukerbytte, trenger du bare å klikk Logg avStart -menyen, og deretter klikker du Bytt brukere og logge på en annen brukerkonto. Når du bytter tilbake, Outlook Express, kan fortsatt åpne og feilkontroll for e-post bare som om du hadde aldri igjen.

Aktivere rask bytting av bruker

Funksjonen for rask bytting av bruker er deaktivert som standard, men du kan aktivere den med noen få museklikk.

 1. Klikk KontrollpanelStart -menyen.
 2. I Kontrollpanel hvis du ser deretter "Plukke en kategori" Bytt til klassisk visning i panelet til venstre.
 3. Dobbeltklikk ikonet for Brukerkontoer .
 4. I Brukerkontoer -vinduet klikker du endre måten brukere logger på eller av.
 5. Merk av for Raskt brukerbytte.
 6. Klikk Bruk alternativer.

Legg merke til at tilgjengelighet funksjonen Serielle taster ikke vil fungere hvis Raskt brukerbytte er aktivert.

Du bruker flere identiteter likevel fortsatt har noen muligheter for Windows XP-brukere.

 • Fysisk atskilte én e-postkonto fra andre kontoer
  Det kan være viktig for deg å holde fysisk atskilt fra personlige e-post melding. Dette vil også gjøre det umulig å sende e-post ved en feiltakelse til sjefen eller klienten fra din personlige e-postadresse. Lag en ny identitet ved å klikkeidentiteterfil-menyen, og velgLegg til ny identitet... (Skjermbilde for dialogboksen Ny identitet nedenfor).

  Skjul dette bildetVis dette bildet
  Legge til en ny identitet er et enkelt museklikk 3 etterfulgt av et navn.
 • Starter ren
  Datamaskinene er ikke perfekt, og det skjer ulykker og feil. Noen ganger er når problemer oppstår, det best å foreta en ren oppstart. I gamle dager ikke så bra betydde dette fullstendig avinstallasjon av ødelagte programmet fra systemet, og deretter installere det på nytt fra en installasjonsdiskett. Starte fjerner Outlook Express, kan du ganske enkelt opprette en ny identitet. Deretter vil du ha alle nye mapper i butikken og alle standardinnstillinger.
 • Enkelt importere e-post fra andre identiteter
  Hvis du vil ha tilgang til veiviseren for Import, velger du Importerfil -menyen, og velg deretter meldinger. Deretter velger du Microsoft Outlook Express 6 , og klikk Neste. Du kan deretter velge kilden identitet fra listen og Følg veiviseren for å fullføre. Du kan importere meldinger fra en annen Windows-brukerkonto ved å velge Importer e-post fra et OE6-meldingslager i stedet for fra en identitet. Men du må ha fullstendige tillatelser til kildefilene for bruker kontoen.
 • Tilgang til delte kontakter-mappen i adresseboken
  Alle identitetene dele én adressebok. Kontakter for hver identitet er skjult for andre identiteter, men alle identitetene kan få tilgang til delte kontakter-mappen. Men hver Windows-brukerkonto har sin egen adressebok som ikke er delt av andre brukerkontoer. Det er derfor ingen enkel måte å dele kontakter. Men de største organisasjonene ikke, er det en måte.

Opprett en delt adressebok


 1. Klikk KjørStart -menyen.
 2. Skriv inn i boksen Åpne følgende:
  WAB / new
 3. Klikk på OK.
 4. Klikk på pil ned i den Søk i: , og velg Delte dokumenter.
 5. Skriv inn filnavnet på ditt valg, og klikk Åpne.
 6. Nå kan du importere kontaktene dine ved å velgeImporterfil-menyen, etterfulgt avAdresseboken (wab).
Alle brukerkontoene kan nå åpne nye adresseboken ved å dobbeltklikke ikonet i mappen Delte dokumenter. Outlook Express vil imidlertid ikke inkludere denne adresseboken ved kontroll av navn med mindre du også redigere registret for hver brukerkonto slik at standard Outlook Express-adresseboken er den i delte dokumenter-mappen.

Levering av e-post til riktig bruker

Hvis hver bruker har en unik postboks på e-postserveren, er det ikke noe problem. Men hvis flere brukere har tilgang til en enkelt postboks med flere aliaser, må du bruke Meldingsregler for å sikre at hver bruker laster ned bare post som er sendt til deres alias. Dette er fordi den første brukeren (eller den første Outlook Express mail-kontoen) som laster ned e-post vil automatisk laste ned alle e-postmeldinger i postboksen. Dette er ganske enkelt måten works for POP3-e-post.

E for eksempel Frank Lee registrert deg hos en lokal Internett-Leverandøren, A. Datum Corporation, en Internett-konto med en POP3-postboks med tre aliaser, og dermed fire-adresser i alt. Franks e-postadressen er frank@adatum.com. Hans kone Andrea skal bruke alias-andrea@adatum.com mens sønn Mark bruker mark@adatum.com og datter Cristina skal bruke cristina@adatum.com.

La oss begynne med å sikre at Cristina mottar bare e-post sendt til henne. Frank, som er administrator på datamaskinen, logger du på som Cristina, og åpner hennes Outlook Express. Deretter oppretter han en regel av melding:
 1. KlikkMeldingsreglerVerktøy-menyen, og klikk derettere-post.
 2. Klikk Ny.
 3. Kontroller boksen merket i boksen betingelserder til- eller Kopi-linjen inneholder bestemte ord.
 4. Kontroller lastes ikke ned fra servereni handling -boksen.
 5. Klikk de blå, understrekede ordi Beskrivelse -boksen.
 6. Skriv inn e-postadressen, for eksempel cristina@domain.com.
 7. Velg Legg til .
 8. Klikk Alternativer-knappen.
 9. Velg der det ikke inneholder.
 10. Klikk på OK.
 11. Skriv inn et meningsfullt navn for regelen i navn -boksen.
 12. Klikk OKfor å lukke dialogboksen meldingsregelen. (Skjermbilde for dette trinnet nedenfor).
Skjul dette bildetVis dette bildet
I alternativ for regelvilkår kan du lage en regel inklusiv eller eksklusiv.


Siste regelen skal se ut denne skjermbilde:
Skjul dette bildetVis dette bildet
E-post som ikke er adressert til Cristina lastes ikke ned.

Frank har nå til å logge på som Mark og opprette en lignende regel hvis du vil utelate mail som er adressert til ham, og deretter som Andrea å utelate e-post ikke er adressert til henne ikke. Det siste trinnet er for Frank til å opprette sin egen regel i sin egen brukerkonto. Franks regel må imidlertid bruke en annen betingelse til å sikre at ingen e-post igjen på serveren. Hans betingelsen må være:

Der til- eller Kopi-linjen inneholder cristina@adatum.com, eller mark@adatum.com eller andrea@adatum.com
Ikke Last ned den fra serveren

Cristina, merke og Andrea får nå bare e-post med sine respektive e-postadresse i til eller CC. Frank får all annen e-post sendt til postboksen. Være du bør oppmerksom på at alle meldinger som sendes til Cristina, merke eller Andrea med e-postadressen i Blindkopi (Blindkopi) ikke vil bli levert på riktig måte. Det vil være opp til Frank å videresende slike meldinger til e-postadressen.

Delte behovet for flere brukere

Uansett hvor mange Windows-brukere og identiteter er i bruk på datamaskinen eller nettverket, og uansett hvor mange personer er involvert, de alle har én ting til felles: behovet for et sikkert miljø for databehandling, spesielt i området av e-post. Vi kan forvente små barn og andre nybegynnere å forstå alle sikkerhetsproblemene rundt e-post, slik at vi må gjøre alle vi kan for å sikre Outlook Express. Det første trinnet er å sikre at datamaskinen og antivirusprogramvaren er oppdatert. Når det gjelder Windows XP, det betyr at du bør installere Windows XP Service Pack 2 (SP2) i dag, hvis du ikke allerede er gjort. SP2 bringer viktige endringer til Outlook Express. SP2 vil gjøre Outlook Express tryggere for alle PC-brukere, alle Outlook Express identitetene og alle dine Windows-brukerkontoer.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2419568 - Forrige gjennomgang: 10. oktober 2013 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Outlook Express 5.5
 • Microsoft Outlook Express 6.0
Nøkkelord: 
kbaccounts kbmt KB2419568 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2419568

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com