Folosind Outlook Express cu mai multe adrese de E-mail, mai multe conturi și mai multe identități

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2419568 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Rezumat

Mai mulți utilizatori de Internet au mai mult de o adresă de poștă electronică, și mulți au mult mai multe. Mai multe și mai multe familii au nu numai mai mult de un utilizator, dar, de asemenea, mai multe computere.

Informații suplimentare

Mai multe adrese de E-mail

Majoritatea furnizorilor de consolidare servicii Internet (ISP) includ mai multe adrese de e-mail cu contul tău de Internet. Dar nu toate adresele de poștă electronică sunt create egal în care unele reprezinta un real fișier de pe un calculator real, în marcă de timp ce altele sunt doar virtual săgeți indică un fișier reale. Când cineva Trimite un mesaj la adresa de e-mail, octeți fizice reale sunt stocate pe computerul dumneavoastră ISP, numit server de mail, în propriul fișier. Acest fișier este numit cutia poștală. Fiecare cutie poștală are un nume unic care este sa Adresă de poștă electronică. Deoarece un e-mail adresa este, de fapt, atunci doar un pointer la o cutie poștală, este foarte ușor pentru un ISP pentru a face un alt e-mail adresa punct la aceeași cutie poștală. O astfel de adresă este numit un alias. Deci fiecare cutie poștală a cel puțin o adresă de poștă electronică unică, dar nu orice puncte de adresa de e-mail la o cutie poștală unic.

Înainte de a decide cel mai bine cum să configurați Outlook Express pentru mai multe adrese de e-mail, trebuie să stabilească mai întâi dacă aveți mai multe cutii poștale, eventual cu mai multe pseudonime pentru fiecare cutie poștală, sau o singură cutie poștală cu mai multe pseudonime. De exemplu, ISP-ul meu include cinci cutii poștale cu un cont de Internet standard. Fiecare cutie poștală poate avea cât mai multe zece pseudonime. Asta înseamnă că pot avea 50 cât mai multe adrese de e-mail diferite.

Mai multe ferestre utilizator conturi vs mai multe identități

Windows a avut mult marcă de timp opțiunea de a crea conturi de utilizator Windows individuale, care să permită mai multe persoane pentru a partaja un singur calculator păstrându-setari individuale. În versiuni mai vechi ale Windows numai un utilizator poate face Log la un moment dat, astfel încât utilizatorii de comutare înseamnă toate programele de închidere și log complet înainte de al doilea utilizator ar putea face conecta. Acest plus limitată de spațiu-disc făcut acest imposibilă pentru mulți care au vrut doar fiecare utilizator să au setări de poștă electronică separat, dar nu neapărat separa setări Windows. Începând cu versiunea 5, Outlook Express ne-a dat posibilitatea de a utiliza mai multe identități într-un singur cont de utilizator Windows. Identitatea fiecare are propriile sale de e-mail și știri conturilor setări, setările de vizualizare Proiect, mesaj magazin dosar și regulile de mesaj. De fapt fiecare identitate este propria configurare Outlook Express.

Acum, că avem mai mare hard disk-uri și procesoare mai rapide, conturile de utilizator Windows sunt mult mai atrăgătoare. Windows XP are chiar o caracteristica Comutare rapidă utilizator, care vă permite să comutați între utilizatori fără a închide toate programele și faceți Log off. Conturile de utilizator Windows oferă mai multe avantaje asupra Outlook Express identități:

 • O mai bună intimitate
  În marcă de timp ce o identitate poate fi protejat cu o parolă, care doar se dezactivare alții la deschiderea identitatea în Outlook Express. Aceasta nu împiedică un utilizator sofisticate accesarea identită?ii stocare dosarul sau registrul setări.
 • Control mai bun
  Deoarece identități sunt toate la un singur cont de utilizator, daune la contul de utilizator ar putea deteriora toate identitățile, ceea ce face foarte dificil de a recupera toate setările acestora. Utilizând conturi separate de utilizator în schimb, daune la un singur cont de utilizator va, de obicei, nu au un impact pe alte conturi de utilizator.
 • O mai bună uzabilitate
  Pentru a comuta la o altă identitate, faceți clic pur și simplu Comuta identitățile pe Outlook Express dosar meniu. Acest lucru înseamnă că poștă pentru identitate prima nu vor fi verificate până când comutați înapoi. Dacă pur și simplu închideți Outlook Express în mod normal, că identitatea este încă conectat, și deci următoarea persoană să deschideți Outlook Express va deschide pentru că identitatea. Utilizați Comutare rapidă utilizator, trebuie doar să faceți clic pe Log off în meniul Start , apoi faceți clic pe Comutare utilizatori și conectați-vă la un alt cont de utilizator. Când comutați înapoi, Outlook Express va fi deschisă și verificare pentru mail fel ca în cazul în care ați părăsit niciodată.

Porniți rapid User Nuia a întrerupe

Comutarea rapidă este dezactivată implicit, dar puteți activa aceasta cu doar câteva clicuri de mouse.

 1. Faceți clic pe Control Panel din meniul Start .
 2. În Panou de control, dacă tu a vedea "Alege o categorie" apoi faceți clic pe Comutare la vizualizare Proiect clasică în panoul din partea stângă.
 3. Faceți dublu clic pe pictograma de Conturi de utilizator .
 4. În fereastra User Accounts , faceți clic pe Modificare mod utilizatorii conecta sau off.
 5. Bifează caseta pentru Comutare rapidă utilizator.
 6. Faceți clic pe se aplică opțiunile.

Rețineți că caracteristică de accesibilitate TasteSeriale nu va funcționa dacă Comutarea rapidă este activată.

Cu toate acestea, folosind mai multe identități încă oferă unele posibilități pentru utilizatorii de Windows XP.

 • Fizic separate conturi de e-mail din alte conturi
  Este important pentru tine să păstreze e-mail lucru fizic separate de personale de e-mail. Acest lucru va, de asemenea, face imposibil de a trimite mail greseala ta seful sau clientului la adresa de e-mail personale. Doar creați o identitate nouă de clicidentitățidin meniulfișier, apoi selectațiAdăugați noua identitate... (Ecran shot pentru casetă de dialog Noua identitate este listat mai jos).

  Reduceți imagineaMăriți imaginea
  Adăugarea o nouă identitate este un ușor 3 clicuri de mouse, urmat de un nume.
 • Incepand de curat
  Computerele nu sunt perfecte și accidente și greșeli întâmpla. Uneori, când apar probleme, este cel mai bine pur și simplu pentru a face un inceput curat. În zilele de demult nu-așa-bun, acest lucru a însemnat complet dezinstalarea programului tulburi din sistem, apoi re-a instala it la său disc de instalare. Pentru a începe curat în Outlook Express, pur și simplu a crea o noua identitate. Veți avea apoi toate folderele noi magazin și toate setările implicite.
 • Cu ușurință import poștă de la alte identități
  Pentru a accesa Expertul Import, faceți clic pe Import din meniul fișier , apoi selectați mesajele. Apoi selectați Microsoft Outlook Express 6 și faceți clic pe Următorul. Apoi puteți alege sursa de identitate din listă și urmați Expertul de finalizare. Aveți posibilitatea să importați mesajele de la un alt cont de utilizator Windows prin selectarea de mail de la un director de magazin OE6 de Import în loc de la o identitate. Cu toate acestea, trebuie să aveți permisiuni depline pentru fișierele sursă User Socoteală.
 • Accesa folderul contacte partajate în agendă
  Identități toate împărtășesc o singură adresă carte. Fiecare identitate contacte sunt ascunse de la alte identități, dar toate identitățile poate accesa folderul contacte partajate. Cu toate acestea fiecare cont de utilizator Windows are propria sa adresă carte care nu este partajat de alte conturi de utilizator. Nu este nici o cale simplă pentru conturile de utilizator pentru a partaja persoanele de contact. Dar nu te teme, este o modalitate.

Creați o agendă partajată


 1. În meniul Start , faceți clic pe Run.
 2. Tip în Deschidere cutie următoarele:
  WAB / nou
 3. Faceți clic pe OK.
 4. Faceți clic pe săgeata în jos în uita-te: box și selectați Documente partajate.
 5. Tastați nume de sign-in de fișier de alegere și faceți clic pe Deschidere.
 6. Acum puteți importa contacte prin selectareaImportîn meniulfișier, urmat deAdresa de carte (wab).
Toate conturile de utilizator va fi acum posibilitatea de a deschide agenda noi doar făcând dublu clic pe pictograma în folderul Documente partajate. Cu toate acestea Outlook Express nu va include această agendă atunci când se verifică nume de sign-in excepția cazului în care, de asemenea, editarea registry pentru fiecare cont de utilizator pentru ca agenda de adrese implicit Outlook Express este cea în folderul Documente partajate.

Livrarea poștei la utilizatorul corect

În cazul în care fiecare utilizator are o cutie poștală unic pe server de mail, nu există nici o problemă. Dar în cazul în care mai mulți utilizatori accesează o singură cutie poștală cu mai multe pseudonime, va trebui să utilizați regulile de mesaj pentru a se asigura că fiecare utilizator descărcări doar mail trimis lor alias. Acest lucru se datorează faptului că primul utilizator (sau primul Outlook Express mail cont) care descărcări mail va descărca automat toate mesajele din cutia poștală. Acest lucru este pur și simplu mod de lucrări de poștă electronică POP3.

De exemplu, Frank Lee semnat cu un locale ISP, A. Datum Corporation, pentru un cont de Internet cu un POP3 cutii poștale cu trei pseudonime, astfel patru adresele de poștă electronică în total. Frank pe adresa de e-mail este frank@adatum.com. Soția lui Andrea va fi folosind alias andrea@adatum.com, în marcă de timp ce fiul Mark va folosi mark@adatum.com și fiica Cristina va folosi cristina@adatum.com.

Să începem cu asigurarea că Cristina primește doar e-mail trimis la ei. Frank, care este administrator al computerului, se conectează ca Cristina și deschide ei Outlook Express. Apoi el creează o regulă de mesaj:
 1. Faceți clic peMesaj reguliledin meniulInstrumente, apoi faceți clic pecorespondență.
 2. Faceți clic pe noi.
 3. În caseta de condiții , verificați caseta cu eticheta unde linia către sau CC conține anumite cuvinte.
 4. În caseta de acțiune , a verifica nu descărca de pe server.
 5. În caseta Descriere , faceți clic pe albastru subliniat anumite cuvinte.
 6. Tastați adresă de e-mail, ex. cristina@domain.com.
 7. Faceți clic pe butonul Adăugare .
 8. Faceți clic pe butonul Opțiuni.
 9. Selectați în cazul în care nu conține.
 10. Faceți clic pe OK.
 11. În caseta nume , tasta?i un nume semnificativ pentru regula.
 12. Faceți clic pe OKpentru a închide casetă de dialog regulă de mesaj. (Ecran shot pentru acest pas este listat mai jos).
Reduceți imagineaMăriți imaginea
Regulă starea opțiuni vă permite să vă face o regulă inclusiv sau exclusiv.


Regula final ar trebui să arate acest ecran shot:
Reduceți imagineaMăriți imaginea
Mail care nu se adresează Cristina nu vor fi descărcate.

Frank va trebui acum să faceți conecta ca marca și de a crea o regulă similară pentru a exclude mail nu a abordat pentru a-l, și apoi ca Andrea să excludă mail nu adresate ei. Ultimul pas este pentru Frank să creeze propria regulă în cont propriu de utilizator. Frank pe regula, cu toate acestea, trebuie să utilizați o condiție diferite pentru a se asigura că nici un mail este lăsat pe server. Starea lui trebuie să fie:

Unde linia către sau CC conține cristina@adatum.com, sau mark@adatum.com sau andrea@adatum.com
Nu-l descărcați de pe server

Cristina, Mark și Andrea acum va primi doar mail care are adresa lor de respective e-mail în către sau CC Frank va primi toate alte poștă electronică trimise către cutia poștală. Ar trebui remarcat că orice mesaj trimis la Cristina, marca sau Andrea cu adresă de e-mail în linia de cca (orb carbon copy) nu va fi emis corect. Acesta va fi apoi până la Frank a transmite astfel de mesaje la adresa de e-mail corectă.

Partajate este nevoie de mai mulți utilizatori

Nu contează cât de multe utilizatorii de Windows și identități sunt în uz pe computer sau în rețea, și nu contează cât de multe persoane sunt implicate, toate au un lucru în comun: nevoia de o sigure mediu de calcul, mai ales în zona de e-mail. Nu așteptăm de mici copii și altor începători să înțeleagă toate problemele de securitate din jurul e-mail, așa că trebuie să ne face tot ce poate pentru a face Outlook Express sigure. Primul pas este de a asigura sistemul de computer și software-ul anti-virus este ținut la zi. În cazul Windows XP, care înseamnă ar trebui să instalați Windows XP pachet Service Pack 2 (SP2) astăzi, dacă nu ați făcut deja acest lucru. SP2 aduce schimbări importante în Outlook Express. SP2 va face Outlook Express mai sigure pentru toți utilizatorii computerului, toate Outlook Express identitățile și toate conturile de utilizator Windows.

Proprietă?i

ID articol: 2419568 - Ultima examinare: 10 octombrie 2013 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
 • Microsoft Outlook Express 5.5
 • Microsoft Outlook Express 6.0
Cuvinte cheie: 
kbaccounts kbmt KB2419568 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată ?i poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate ?i articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cuno?tin?e în mai multe limbi. Articolele traduse automat ?i post-editate pot con?ine gre?eli de vocabular, sintaxă ?i/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactită?ile, erorile sau daunele cauzate de traducerea gre?ită a con?inutului sau de utilizarea acestuia de către clien?i. Găsi?i mai multe informa?ii despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2419568

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com