A megnyitott fájlokkal rendelkező folyamatok listájának megjelenítése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 242131 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A cikk a Systems Internals által fejlesztett Process Explorer shareware segédprogramot ismerteti.

További információ

A Process Explorer segédprogram fájlokat, rendszerleíró kulcsokat és nyílt forráskódú eljárások által használt egyéb objektumokat, illetve az eljárások segítségével betöltött dinamikus kötésű kódtárakat (DLL-fájlokat) tartalmaz. A Process Explorer segédprogram beszerezhető a Systems Internals következő webhelyén:
http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/utilities/ProcessExplorer.mspx
A Microsoft saját termékei kivételével nem hitelesíti ezen termékeket, és az ugyanazon területen használható termékekre sem tesz javaslatot. Ezek az információk csupán tájékoztató jellegűek, és saját termékei kivételével a Microsoft elhárít mindennemű kifejezett vagy vélelmezett felelősséget, ideértve a forgalmazhatóságot és adott célra való alkalmasságot szavatoló garanciát is.

A cikkben említett, harmadik féltől származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei, melyek teljesítményére és megbízhatóságára a Microsoft sem törvényi, sem másféle garanciát nem vállal.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 242131 - Utolsó ellenőrzés: 2006. december 25. - Verziószám: 1.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbinfo KB242131
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com