Οι χρήστες δεν είναι δυνατό να γίνουν μέλη ηλεκτρονικές συσκέψεις στο Lync Online

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2423848 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Δημιουργίας πεδίων το πρόβλημα

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να την αντιμετώπιση προβλημάτων που παρουσιάζονται όταν οι χρήστες προσπαθήσουν να συμμετέχετε σε μια σύσκεψη του Lync Online χρησιμοποιώντας Lync 2010, Lync 2013, το app Lync για Windows Store ή Lync για Mac 2011. Πριν να ξεκινήσετε, κάντε στον εαυτό σας, καθώς και οι εξωτερικοί χρήστες που αντιμετωπίζουν το ζήτημα τις παρακάτω ερωτήσεις:
 • Πόσοι χρήστες επηρεάζει το πρόβλημα;
 • Είναι οι χρήστες εσωτερικά ή εξωτερικά για την εταιρεία σας;
 • Οι χρήστες που επηρεάζονται, να αναπαράγετε το πρόβλημα σε έναν υπολογιστή ή σε πολλούς υπολογιστές;

Όταν έχετε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, δείτε τον παρακάτω πίνακα για να καθορίσετε το είδος του ζητήματος που που ενδιαφέρει. Αυτός ο πίνακας παρέχεται για την εμβέλεια του προβλήματος σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Ωστόσο, ορισμένες κατηγορίες μπορεί να είναι εκτός των ορίων της τεχνικής υποστήριξης του μια ηλεκτρονική Lync μηχανικός υποστήριξης.

Ανάγνωση του πίνακα, όπως στο ακόλουθο παράδειγμα:
Πολλοί χρήστες... (αλλά όχι ένα μεμονωμένο χρήστη) .. .from έξω από την εταιρεία μας...Δεν είναι δυνατό να συμμετέχετε σε μια σύσκεψη ηλεκτρονική Lync από πολλούς υπολογιστές: (συνήθως προκαλείται από) Θέμα ομοσπονδίας Lync ή το ζήτημα εξωτερικού δικτύου.

Να έχετε υπόψη σας ότι κάθε στήλη και κάθε γραμμή είναι αμοιβαίως αποκλειόμενα. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το ζήτημα επηρεάζει έναν μεμονωμένο χρήστη ή πολλούς χρήστες και το ζήτημα να αναπαραχθούν είτε σε έναν υπολογιστή ή σε πολλούς υπολογιστές.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Ένα χρήστη...Ένα χρήστη...Ένα χρήστη...Πολλοί χρήστες...Πολλοί χρήστες...
από μέσα στον οργανισμό μαςαπό έξω από την εταιρεία μαςαπό μέσα στον οργανισμό μαςαπό έξω από την εταιρεία μαςαπό τόσο εντός όσο και εκτός της εταιρείας μας
Δεν είναι δυνατό να συμμετέχετε σε μια σύσκεψη ηλεκτρονική Lync από έναν μεμονωμένο υπολογιστήΖήτημα προγράμματος-πελάτηΖήτημα προγράμματος-πελάτηΖήτημα προγράμματος-πελάτηΖήτημα προγράμματος-πελάτηΖήτημα προγράμματος-πελάτη
Δεν είναι δυνατό να συμμετέχετε σε μια σύσκεψη ηλεκτρονική Lync από πολλούς υπολογιστέςΤο ζήτημα ταυτότητα χρήστη ή θέμα προετοιμασίαςΘέμα ομοσπονδίας Lync ή ζήτημα εξωτερικού δικτύουΤο ζήτημα δικτύου ή υπηρεσίας διακοπή ρεύματοςΘέμα ομοσπονδίας Lync ή ζήτημα εξωτερικού δικτύουΖήτημα εξυπηρέτησης διακοπής ρεύματος ή δικτύου

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

ΣημείωσηMostof τα ζητήματα είναι δυνατό να επιλυθεί byfollowing ο σύνδεσμος σύσκεψη του Lync Καθοδηγούμενη αναλυτική παρουσίαση και αντιμετώπισης προβλημάτων, που είναι κατά την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:Εάν δεν αντιμετωπίζετε ένα από τα συμπτώματα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα, χρησιμοποιήστε το σκοπούμενο πίνακα της ενότητας "Εύρος" για να περιορίσετε το πρόβλημα ενός συγκεκριμένου είδους ζήτημα. Στη συνέχεια, μπορείτε να αντιμετωπίσετε το ζήτημα, ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται εδώ.

Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Το σύμπτωμαΚατηγορίαΑντιμετώπιση προβλημάτων
Κατά την προσπάθειά σας να κάνετε κλικ στη σύνδεση μιας πρόσκλησης σε σύσκεψη στο Lync Online Συμμετοχή σε ηλεκτρονική σύσκεψη , λαμβάνετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους στον Microsoft Internet Explorer:

Σελίδα δεν βρέθηκε
Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας
Σύνδεση δικτύουΑντιμετώπιση προβλημάτων δικτύου
Κατά την ηλεκτρονική Lync προσπαθεί να ξεκινήσετε μια ηλεκτρονική σύσκεψη, το πρόγραμμα-πελάτης "παγώνει".Ζήτημα προγράμματος-πελάτηΑντιμετώπιση προβλημάτων προγράμματος-πελάτη
Όταν προσπαθείτε να κάντε κλικ στη σύνδεση " Συμμετοχή σε ηλεκτρονική σύσκεψη " σε μια πρόσκληση σε σύσκεψη, παρουσιάζονται επανειλημμένα ένα προειδοποιητικό μήνυμα ασφαλείας και δεν είναι δυνατό να συμμετάσχετε στη σύσκεψη.Ζήτημα προγράμματος-πελάτηΑντιμετώπιση προβλημάτων προγράμματος-πελάτη
Όταν προσπαθείτε να κάντε κλικ στη σύνδεση " Συμμετοχή σε ηλεκτρονική σύσκεψη " σε μια πρόσκληση σε σύσκεψη, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα:

Σφάλμα: Η σύσκεψη URL δεν είναι έγκυρο.
Ταυτότητα χρήστη ή η παροχή ζήτημαΑντιμετώπιση προβλημάτων ταυτότητα
Όταν χρησιμοποιείτε Lync Online για να συμμετάσχετε σε μια διάσκεψη Lync που έχει οργανωθεί από άλλη εταιρεία, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

αναφορά Αναγνωριστικού 43 (πηγή 241 Αναγνωριστικό)
Το ζήτημα Lync ΟμοσπονδίαΒεβαιωθείτε ότι η Ομοσπονδία τομέα ή εξωτερικές επικοινωνίες έχουν ρυθμιστεί σωστά
Όταν κάνετε κλικ στη σύνδεση " Συμμετοχή σε ηλεκτρονική σύσκεψη " σε μια πρόσκληση σε σύσκεψη, εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου Άνοιγμα αρχείου . Επιπλέον, η ηλεκτρονική Lync δεν ξεκινά την ηλεκτρονική σύσκεψη.Εσφαλμένο αρχείο συσχέτισηςΔιόρθωση OCSMEET συσχετίσεις αρχείων στα Windows
Δοκιμάσει όλα τα βήματα σε αυτό το έγγραφο και εξακολουθείτε Lync ηλεκτρονική σύσκεψη. Είστε καθορίζεται για τη σύνδεση με τη διάσκεψη, ακόμη και αν δεν μπορείτε να συμμετέχετε σε ήχο, βίντεο ή συνομιλία.Δεν ισχύειΣυμμετάσχετε σε συσκέψεις, χρησιμοποιώντας το Web App Lync

Αντιμετώπιση προβλημάτων προγράμματος-πελάτη των Windows

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Για να επιλύσετε το ζήτημα κάθε υπολογιστή-πελάτη ή υπολογιστή, βεβαιωθείτε πρώτα ότι ο υπολογιστής είναι ενημερωμένος. Ο υπολογιστής πρέπει να διαθέτει τις πιο πρόσφατες ενημερωμένες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος, προγραμμάτων οδήγησης ήχου και οθόνης και ενημερωμένες εκδόσεις εφαρμογών λογισμικού για να κάνετε τη σύνδεση με ένα Lync ηλεκτρονική σύσκεψη μια επιτυχημένη εμπειρία. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εκτελέστε το Windows Update και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχουν εγκατασταθεί όλες οι ενημερωμένες εκδόσεις υλικού προαιρετική. Συγκεκριμένα, βεβαιωθείτε ότι το βίντεο, ήχου και προγράμματα οδήγησης δικτύου είναι ενημερωμένα.
 2. Βεβαιωθείτε ότι Lync είναι ενημερωμένο. Μετάβαση στην επόμενη σελίδα του TechNet για τις τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις του Lync:
  Lync λήψεις και ενημερώσεις
  Επιλέξτε την έκδοση (2013 ή 2010) και, στη συνέχεια, επιλέξτε το πρόγραμμα-πελάτης του Lync στηνκατηγορία.
Τώρα που ο υπολογιστής είναι ενημερωμένος και πληροί όλες τις απαιτήσεις συστήματος, καταργήστε οποιαδήποτε προσωρινής αποθήκευσης διαπιστευτηρίων ή πιστοποιητικά από προηγούμενες συνδέσεις:
 1. Βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης έχει τα σωστά πιστοποιητικά στη Διαχείριση πιστοποιητικών. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Ανοίξτε τη διαχείριση πιστοποιητικών των Windows. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην εντολή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε certmgr.msc, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  2. Ανάπτυξη προσωπικώνκαι, στη συνέχεια, αναπτύξτε πιστοποιητικά.
  3. Ταξινόμηση κατά τη στήλη IssuedBy και, στη συνέχεια, αναζητήστε το πιστοποιητικό που εκδίδεται από τον Communications Server.
  4. Βεβαιωθείτε ότι το πιστοποιητικό είναι παρόν και ότι δεν έχει λήξει.
  5. Διαγράψτε το πιστοποιητικό και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να εισέλθετε στο Lync Online. Εάν δεν μπορείτε να εισέλθετε στο Lync Online, μεταβείτε στο βήμα 2.
 2. Καταργήστε τα διαπιστευτήρια του χρήστη Lync Online από τη Διαχείριση διαπιστευτηρίων του Windows. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακας ελέγχουκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση διαπιστευτηρίων.
  2. Εντοπίστε το σύνολο πιστοποιήσεων που χρησιμοποιούνται για να συνδεθείτε με την ηλεκτρονική Lync.
  3. Αναπτύξτε το σύνολο πιστοποιήσεων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Κατάργηση από θάλαμο.
  4. Προσπαθήστε να εισέλθετε στο Lync Online και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το νέο σύνολο πιστοποιήσεων.
Ηλεκτρονική Lync μεταπίπτει στο "Ανώνυμο σύνδεσμο" Εάν δεν είναι δυνατό να πραγματοποιήσει έλεγχο ταυτότητας. Για όσο διάστημα ανώνυμους συμμετέχοντες δεν αποκλείονται ρητά από τη συμμετοχή στη σύσκεψη, θα πρέπει πάντα να μπορούν να λάβουν μέρος στη σύσκεψη.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Αντιμετώπιση προβλημάτων δικτύου

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
 1. Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο. Προσδιορίστε αν ο υπολογιστής έχει πρόσβαση άλλες τοποθεσίες Web.
 2. Βεβαιωθείτε ότι το δίκτυο πληροί τις απαιτήσεις για τη σύνδεση με την ηλεκτρονική Lync. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:

  2409256 Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με την ηλεκτρονική Lync ή ορισμένες δυνατότητες δεν λειτουργούν, επειδή το τείχος προστασίας εσωτερικής εγκατάστασης αποκλείει τη σύνδεση
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Διόρθωση OCSMEET συσχετίσεις αρχείων στα Windows

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed

 1. Επιβεβαιώστε ότι η ηλεκτρονική Lync είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για το άνοιγμα αρχείων .ocsmeet. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακας ελέγχουκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Προεπιλεγμένα προγράμματα.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Συσχέτιση ενός τύπου αρχείου ή πρωτόκολλο με ένα πρόγραμμα.
  3. Μετακινηθείτε προς τα κάτω .ocsmeetκαι στη συνέχεια επιβεβαιώστε ότι Microsoft Lync έχει επιλεγεί ως ηΤρέχουσα προεπιλεγμένη επιλογή.
 2. Εάν το βήμα 1 δεν επιλύσει το ζήτημα, εκτελέστε μια Επιδιόρθωση εγκατάστασης του Office, ή επανεγκατάσταση του Lync 2010.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Αντιμετώπιση προβλημάτων ταυτότητα

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν δύο χρήστες του ίδιου οργανισμού Office 365 έχουν το ίδιο όνομα χρήστη (ψευδώνυμο). Λόγω πώς Lync δημιουργεί πληρούν τις διευθύνσεις URL, δύο χρήστες στην ίδια εταιρεία Office 365, που έχουν το ίδιο όνομα χρήστη θα χρησιμοποιούν το ίδιο URL σε σύσκεψη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Lync ηλεκτρονική διάσκεψη να καταστραφεί.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αλλάξτε το όνομα χρήστη ενός από τους χρήστες που έχει το όνομα διπλότυπος χρήστης. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να επεξεργαστείτε και να αλλάξετε λογαριασμούς χρήστη στο Office 365, ανατρέξτε στο ακόλουθο θέμα στη Βοήθεια:
Δημιουργία ή επεξεργασία χρήστες
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Αντιμετώπιση προβλημάτων του Lync Ομοσπονδία

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Εάν οι εξωτερικοί χρήστες (και μόνο στους εξωτερικούς χρήστες) δεν είναι δυνατό να συμμετέχετε σε μια σύσκεψη Lync Online, προσδιορίστε πρώτα αν προσπαθείτε να συμμετάσχετε σε εξουσιοδοτημένους χρήστες ή οι ανώνυμοι χρήστες.
 • Εάν ο χρήστης προσπαθεί να συνδεθείτε ως χρήστης με έλεγχο ταυτότητας από έναν άλλο οργανισμό Lync ή OCS:
  • Lync ηλεκτρονική εταιρεία σας πρέπει να έχει εξωτερικές επικοινωνίες ενεργοποιημένη και εξωτερική επικοινωνία πρέπει να είναι πλήρως ανοικτό. Ή, στο εξωτερικό χρήστη τομέα πρέπει να είναι στη λίστα επιτρεπόμενων .

   Για βοήθεια σχετικά με την ενεργοποίηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων του τομέα Ομοσπονδία, επισκεφθείτε την Καθοδηγούμενη αναλυτική παρουσίαση σε Lync Online εξωτερικές επικοινωνίες:
   Ορίσετε Lync Online εξωτερικές επικοινωνίες
  • Το εξωτερικό οργανισμό πρέπει να Ομοσπονδία έχει ρυθμιστεί σωστά από την πλευρά τους, πολύ.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ομόσπονδα με έναν οργανισμό Lync Online, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft TechNet:
  • Εάν δεν λειτουργεί η σύνδεση με έλεγχο ταυτότητας, Lync πρέπει να προσπαθήσουν να συνδεθείτε ως χρήστης ανώνυμο ή επισκέπτη.
 • Εάν ο χρήστης προσπαθεί να συμμετάσχετε ως ανώνυμος χρήστης από συμμετέχοντα Lync ή εάν η εφαρμογή Web του Lync ή κάνει κλήση σε μια διάσκεψη Lync Online με έναν αριθμό πρόσβασης ΑΚΕ:
  • Για ανώνυμη σύνδεση για να εργαστείτε, μια συγκεκριμένη εγγραφή DNS SRV πρέπει να υπάρχει στο DNS.
  • Για τις διάφορες μεθόδους επιβεβαιώνει τις εγγραφές DNS ηλεκτρονική Lync σας, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
   2566790 Αντιμετώπιση προβλημάτων της ρύθμισης παραμέτρων DNS ηλεκτρονική Lync στο Office 365
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Συμμετοχή σε συσκέψεις, χρησιμοποιώντας το Web App Lync


Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Εάν αυτά τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων δεν επιλύσουν το ζήτημα, και εάν σας συμμετοχή στη σύσκεψη αμέσως μεγαλύτερη, χρησιμοποιήστε το Lync Web App. θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Web App Lync δεν περιλαμβάνει τη φωνή μέσω IP (VoIP) λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες μπορούν να προβάλουν μόνο κοινής χρήσης περιόδων λειτουργίας. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του συνδέσμου από την πρόσκληση σε σύσκεψη και κατόπιν επικολλήστε το στο Internet Explorer. (Προειδοποίηση: μην πατήσετε Enter ακόμα.)
 2. Προσθήκη "; sl = 1" στο τέλος του URL και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter.

  Σημείωση Πρέπει να έχετε Silverlight για να χρησιμοποιήσετε τις εξελιγμένες δυνατότητες του Lync Web App.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 τοποθεσία Web.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2423848 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014 - Αναθεώρηση: 23.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Lync Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365p o365e o365022013 o365m gwt guided walk through kbmt KB2423848 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2423848

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com