Brukere kan ikke delta i elektroniske møter i Lync Online

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2423848 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.

Ikke sikker på hvilken versjon av Office 365 du bruker? Gå til følgende Microsoft-webområde:
Bruker jeg Office 365 etter oppgraderingen service?
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Regler for problemet

La oss anta at du vil feilsøke problemer som oppstår når brukere prøver å delta i et Microsoft Lync Online møte ved hjelp av Microsoft Lync 2010, Lync 2013, Lync for Windows Store app eller Lync for Mac 2011. Før du begynner, spør deg selv og alle eksterne brukere som opplever problemet på følgende spørsmål:
 • Hvor mange brukere påvirker problemet?
 • Er brukerne intern eller ekstern for organisasjonen?
 • Kan de påvirkede brukerne til å gjenskape problemet på en enkelt datamaskin eller på flere datamaskiner?

Når du har svarene på disse spørsmålene, kan du se følgende tabell for å finne ut hva slags problem du har med. Denne tabellen er gitt for å begrense problemet til en bestemt kategori. Noen kategorier kan imidlertid være utenfor en tekniker fra Lync Online kundestøtte.

Lese tabellen som i følgende eksempel:
Flere brukere... (men ikke en enkelt bruker) .. .from utenfor organisasjonen vår...Kan ikke koble en Lync Online møtet fra flere datamaskiner: (forårsakes vanligvis av) Lync federation problemet eller eksternt Nettverkproblem.

Vær oppmerksom på at hver kolonne og hver rad er gjensidig utelukkende. Det vil si problemet påvirker enten en enkeltbruker eller flere brukere, og problemet kan gjenskapes på én datamaskin eller på flere datamaskiner.
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
En enkelt bruker...En enkelt bruker...En enkelt bruker...Flere brukere...Flere brukere...
fra i vår organisasjonfra utenfor vår organisasjonfra i vår organisasjonfra utenfor vår organisasjonfra både innenfor og utenfor organisasjonen vår
Kan ikke koble en Lync Online møtet fra en enkelt datamaskinKlient-problemKlient-problemKlient-problemKlient-problemKlient-problem
Kan ikke koble en Lync Online møtet fra flere datamaskinerBruker identitet problem eller klargjøring problemetLync federation problem eller eksternt NettverkproblemNettverkproblem eller tjenesten ikke virkerLync federation problem eller eksternt NettverkproblemProblemer med strømbrudd eller nettverk

PROBLEMET

Hvis du ikke får et av symptomene som er oppført i tabellen nedenfor, kan du bruke tabellen områdemaskinen i delen "Område" til å begrense problemet til en bestemt type problem. Deretter kan du feilsøke problemet ved å følge fremgangsmåten som er beskrevet her.

Skjul denne tabellenVis denne tabellen
SymptomKategoriFeilsøking i forbindelse med
Når du prøver å klikke koblingen Delta på elektronisk møte i en møteinnkallelse i Lync Online, kan du få en av følgende feilmeldinger i Microsoft Internet Explorer:

Finner ikke siden
Siden kan ikke vises
NettverkstilkoblingFeilsøking for nettverk
Når Lync Online prøver å starte et elektronisk møte, fryser klientprogrammet.Klient-problemFeilsøke problemer med klient
Når du prøver å klikke koblingen Delta på elektronisk møte i en møteinnkallelse, vises flere ganger med en sikkerhetsadvarsel, og kan ikke koble til møtet.Klient-problemFeilsøke problemer med klient
Når du prøver å klikke koblingen Delta på elektronisk møte i en møteinnkallelse, kan du få følgende melding:

Feil: URL-adressen for møtet er ikke gyldig.
Brukeridentiteten eller klargjøring av problemetFeilsøke problemer med identitet
Når du bruker Lync Online til å koble en Lync-konferansen som er ordnet i et annet selskap, får du følgende feilmelding:

referanse-ID-43 (kilde-ID 241)
Lync Federation problemetKontroller at domene Federation eller ekstern kommunikasjon er riktig konfigurert
Når du klikker på Delta på elektronisk møte koblingen i en møteinnkallelse, en Åpne fil dialogboksen vises. I tillegg starte Lync Online ikke et elektronisk møte.Ugyldig filtilknytningFikse OCSMEET filtilknytninger i Windows
Du har forsøkt alle trinnene i dette dokumentet og fortsatt ikke kan koble til Lync Online møtet. Du er angitt til å koble til konferansen, selv om du ikke kan delta i lyd-, video- eller chat.Ikke tilgjengeligDelta på møter ved hjelp av Lync Web App
Du er tvunget til å bli med på Lync-møter med Lync Web App i Windows 8.1 forhåndsvisning.Ikke tilgjengeligSe Microsoft Knowledge Base-artikkel 2867734.

Feilsøke problemer med Windows-klienten

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Du kan løse problemet en klient eller en datamaskin, må du først kontrollere at datamaskinen er oppdatert. Datamaskinen må ha den siste operativsystemoppdateringene, lyd- og drivere og programvareoppdateringer av programmet slik at du kobler til et Lync Online møte en vellykket opplevelse. Følg disse trinnene:
 1. Kjør Windows Update, og deretter kontrollerer du at alle valgfrie maskinvareoppdateringer er installert. Kontroller spesielt at video, lyd og nettverksdrivere er oppdatert.
 2. Kjøre Office 365 Desktop Setup Tool, og kontroller at alle de nødvendige oppdateringene er installert.
 3. Avinstallere og deretter installere Lync 2010 fra Microsoft Office 365-portalen.
Nå som datamaskinen er oppdatert, og oppfyller minimum systemkrav, bufrede Fjern eventuelle legitimasjonsbeskrivelser eller sertifikater fra tidligere pålogginger:
 1. Kontroller at du har de riktige sertifikatene i Sertifikatbehandling. Følg disse trinnene:
  1. Åpne Windows-Sertifikatbehandling. Å gjøre dette, klikk Start, klikk Kjør, Skriv inn certmgr.msc, og klikk deretter OK.
  2. Utvid personlig, og utvid deretter sertifikater.
  3. Sorter etter IssuedBy kolonne, og se etter et sertifikat som er utstedt av Communications Server.
  4. Kontroller at sertifikatet finnes og at den ikke er utløpt.
  5. Slette sertifikatet, og prøv å logge på til Lync Online. Hvis du ikke kan logge på Lync Online, kan du gå til trinn 2.
 2. Fjern legitimasjonen for brukeren Lync Online fra Windows Legitimasjonsbehandling. Følg disse trinnene:
  1. Klikk Start, klikk Kontrollpanel, og klikk deretter Legitimasjonsbehandling.
  2. Finn sett med legitimasjonsbeskrivelser som brukes til å koble til Lync Online.
  3. Utvid sett med legitimasjon, og deretter klikker du Fjern fra hvelv.
  4. Prøv å logge på til Lync Online, og deretter skriver du inn det nye settet med legitimasjoner.
Lync Online faller tilbake seg"anonym" Hvis den ikke kan godkjennes. Så lenge anonym deltakerne ikke er eksplisitt blokkert fra å koble seg til møtet, bør de alltid kunne delta i møtet.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Feilsøke nettverksproblemer med

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
 1. Kontroller at datamaskinen er koblet til nettverket. Bestemme om datamaskinen kan få tilgang til andre webområder.
 2. Bruk av Lync Online Transport pålitelighet IP-granske (TRIPP) til å kontrollere nettverket oppfyller kravene for å koble til Lync Online.

  Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker verktøyet TRIPP, kan du se avsnittet "Slik kontrollerer du at det er oppfylt alle nettverkskrav til for Lync Online" i følgende artikkel i Microsoft Knowledge Base:

  2409256 Du kan ikke koble til Lync Online, eller enkelte funksjoner virker ikke, fordi en lokal brannmur blokkerer tilkoblingen
 3. Bruk instruksjonene i Microsoft Knowledge Base-artikkel 2566790 for å kontrollere at de nødvendige DNS-postene for Lync Online løser på riktig måte. Hvis noen av disse oppføringene ikke er løst fra en intern eller ekstern DNS-server, kan dette påvirke hvordan Lync Online federation kommuniserer med eksterne Lync-organisasjoner. Kontakt IT-ansvarlig eller DNS-verten for å løse følgende elementer:
  • _sip._tls.<domain></domain>
  • _sipfederationtls._tcp.<domain> </domain>
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Fikse OCSMEET filtilknytninger i Windows

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed

 1. Kontroller at Lync Online er standardprogrammet som brukes til å åpne .ocsmeet-filer. Følg disse trinnene:
  1. Klikk Start, klikk Kontrollpanel, og deretter Standardprogrammer.
  2. Klikk Tilknytt en filtype eller protokoll til et program.
  3. Rull ned til .ocsmeet, og kontroller deretter at Microsoft Lync 2010 er valgt som den Gjeldende standard alternativet.
 2. Hvis trinn 1 ikke løser problemet, må du avinstallere og deretter installere Lync 2010 fra Office 365-portalen.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Feilsøke problemer med identitet

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Dette problemet oppstår når to brukere av den samme Office 365-organisasjonen deler samme brukernavn (alias). På grunn av hvordan genererer Lync møte URL-adresser, to brukere på samme Office 365-organisasjon som har samme brukernavn skal dele den samme URL-adresser for møte. Dette fører til Lync Online-konferanse skades.

Hvis du vil løse dette problemet, kan du endre navnet på en av brukerne som har like brukernavnet. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du redigerer og endrer brukerkontoer i Office 365, kan du se følgende emne i Hjelp:
Opprette eller redigere brukere
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Feilsøking av problemer med Lync federation

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Hvis eksterne brukere (og bare eksterne brukere) ikke kan koble en Lync Online møtet, må du først bestemme om de prøver å koble som godkjente brukere eller som anonyme brukere.
 • Hvis brukeren prøver å bli med som en godkjent bruker fra en annen organisasjon eller Lync OCS:
  • Lync Online-organisasjonen din må ha ekstern kommunikasjon er aktivert, og ekstern kommunikasjon må være fullstendig åpen. Eller den eksterne brukeren-domene må være i tillatelseslisten .

   For hjelp i å aktivere og feilsøke federation for domenet, kan du se følgende Microsoft Showcase videoen:
   Feilsøking i forbindelse med Lync Online public IM connectivity i Office 365 for virksomheter
  • Ekstern organisasjon må ha riktig konfigurert fra deres side for føderasjonen.
  • Hvis du vil ha mer informasjon om federating med en Lync Online-organisasjonen, kan du gå til følgende Microsoft TechNet-webområde:
   Konfigurere Federation støtte for en kunde med Lync Online 2010
 • Hvis brukeren prøver å bli med som en anonym bruker fra Lync deltaker, eller hvis Lync Web App eller ringer i til Lync Online-konferanse med et Tilgangsnummer ACP:
  • For anonyme sammenføyning til å arbeide, må en bestemt DNS SRV-post finnes i DNS. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
   2693625 Eksterne brukere kan ikke delta i Lync Online konferanser anonymt eller som gjester
  • For ulike metoder for å bekrefte Lync Online DNS-postene, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
   2566790 Feilsøking av problemer med Lync Online DNS-konfigurasjonen i Office 365
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Deltagelse i møter ved hjelp av Lync Web App


Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Hvis denne fremgangsmåten for feilsøking ikke løser problemet, og koble seg til møtet umiddelbart er en større betydning, kan du bruke den Lync Web App. Vær oppmerksom på at Lync Web App ikke inneholder Voice over IP (VoIP)-funksjonalitet. Det betyr at deltakerne bare kan vise delte økter. Følg disse trinnene:
 1. Kopiere URL koble fra møteinvitasjonen, og deretter lime den inn i Internet Explorer. (Advarsel: ikke trykk Enter ennå.)
 2. Legge til "? sl = 1" på slutten av URL-adressen, og trykk deretter Enter.

  Obs! Du må ha Silverlight installert for å bruke de avanserte funksjonene i Lync Web App.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2423848 - Forrige gjennomgang: 9. februar 2014 - Gjennomgang: 7.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Lync Online
Nøkkelord: 
o365 o365a o365p o365e o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade o365m kbmt KB2423848 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2423848

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com