Τον τρόπο επίλυσης ζητημάτων που ενδέχεται να προκύψουν κατά τον προγραμματισμό μιας σύσκεψης του Lync Online

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2423906 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Κατά τον προγραμματισμό μιας σύσκεψης του Lync Online στο Office 365, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα από τα ακόλουθα συμπτώματα.

Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Το σύμπτωμαΑιτίαΑντιμετώπιση
Lync 2010 ή Lync 2013 είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή. Ωστόσο, δεν μπορείτε να βρείτε τις επιλογές στο Outlook για να προγραμματίσετε ή να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της σύσκεψης.Είτε το Lync διασκέψεων πρόσθετο είναι απενεργοποιημένο ή δεν λειτουργεί σωστά.Δείτε: ανάλυση για το Outlook 2010 και το 2013

Όταν προσπαθείτε να επεξεργαστείτε τις επιλογές για τη σύσκεψη, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Αλλαγές σε αυτήν την εμφάνιση δεν θα εφαρμοστούν στην ηλεκτρονική σύσκεψη που σχετίζεται με αυτή τη σειρά. Για να αλλάξετε την ηλεκτρονική σύσκεψη, ανοίξτε τη σειρά και, στη συνέχεια, να κάνετε αλλαγές.
Αυτό είναι αναμενόμενο εάν προσπαθείτε μόνο για να επεξεργαστείτε μια μεμονωμένη σύσκεψη σε μια σειρά περιοδικών.Δείτε: ανάλυση για το σύμπτωμα 2
Πληροφορίες κλήσης διάσκεψης δεν είναι κατειλημμένο στο θέμα της πρόσκλησης σε σύσκεψη. Εναλλακτικά, οι πληροφορίες που συμπληρώνεται στην πρόσκληση δεν λειτουργεί.Ο χρήστης δεν είναι ενεργοποιημένη για εισερχόμενες κλήσεις διασκέψεων ή προμήθεια με τις εσφαλμένες ρυθμίσεις.Δείτε: ανάλυση για το σύμπτωμα 3

ΛΎΣΗ

Πριν συνεχίσετε, επισκεφθείτε και ολοκλήρωση της αντιμετώπισης προβλημάτων και μια Καθοδηγούμενη αναλυτική παρουσίαση για τον προγραμματισμό συσκέψεων Lync με την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Για να επιλύσετε το σύμπτωμα 1 για Outlook 2010 ή Outlook 2013


Επιβεβαιώστε ότι η ηλεκτρονική σύσκεψη πρόσθετο του Lync 2010 ή σύσκεψη του Lync προσθέτου για το Microsoft Office έχει εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί στο Outlook. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Στο Outlook, κάντε κλικ στο κουμπί του Αρχείο καρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Πρόσθετα.
 2. Εκτελέστε μία από τις ακόλουθες ενέργειες:
  • Εάν το πρόσθετο του είναι σε το Πρόσθετα ανενεργή εφαρμογής λίστα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
   1. Με το Διαχείριση αναπτυσσόμενη λίστα στο κάτω μέρος του παραθύρου διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπί Τα πρόσθετα COM, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Μετάβαση.
   2. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου που βρίσκεται δίπλα στο πρόσθετο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

    Το Νέα ηλεκτρονική σύσκεψη θα πρέπει να είναι πλέον διαθέσιμη στο κουμπί Προβολή ημερολογίου, και το Ηλεκτρονική σύσκεψη κουμπί θα πρέπει να είναι διαθέσιμες όταν δημιουργείτε ένα νέο στοιχείο ημερολογίου.
  • Εάν το πρόσθετο του είναι σε το Απενεργοποιημένα πρόσθετα εφαρμογής λίστα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
   1. Με το Διαχείριση αναπτυσσόμενη λίστα στο κάτω μέρος του παραθύρου διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπί Ανενεργά στοιχεία, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Μετάβαση.
   2. Επιλέξτε το πρόσθετο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση.
   3. Ξεκινήστε πάλι το Outlook και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι το πρόσθετο του εμφανίζεται στο το Πρόσθετα παράθυρο διαλόγου.

    Το Νέα ηλεκτρονική σύσκεψη θα πρέπει να είναι πλέον διαθέσιμη στο κουμπί Προβολή ημερολογίου, και το Ηλεκτρονική σύσκεψη κουμπί τώρα πρέπει να είναι διαθέσιμες όταν δημιουργείτε ένα νέο στοιχείο ημερολογίου.
 3. Στο πρόγραμμα προβολής συμβάντων, προβάλετε το αρχείο καταγραφής της εφαρμογής για να δείτε αν ένα σφάλμα που καταγράφηκε για το Outlook Lync 2010 ή Lync 2013, ηλεκτρονική σύσκεψη προσθέτου για το Lync 2010 ή σύσκεψη του Lync προσθέτου για το Office 2013.

Για να επιλύσετε το σύμπτωμα 2

 • Δεν επεξεργάζεστε μια συγκεκριμένη εμφάνιση του Lync ηλεκτρονική σύσκεψη. Αντίθετα, μπορείτε να επεξεργαστείτε ολόκληρη η σειρά.
 • Εάν πρέπει να αλλάξετε μόνο μια εμφάνιση της σύσκεψης, πρέπει να δημιουργήσετε μια νέα σύσκεψη να αντικαταστήσετε τη μία εμφάνιση ή να αλλάξετε ολόκληρη η σειρά.
 • Εάν το σφάλμα παρουσιαστεί για μια σύσκεψη που δεν είναι μέρος μιας σειράς μεγαλύτερο, διαγράψτε τη σύσκεψη και, στη συνέχεια, δημιουργήστε ξανά το.

Για να επιλύσετε το σύμπτωμα 3


Βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης έχει προμηθευτεί σωστά για υπηρεσία παροχής διασκέψεων ήχου (ΑΚΕ). Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες για αυτόν το χρήστη σε εισερχόμενες κλήσεις διασκέψεων πίνακα ελέγχου ταιριάζει απόλυτα με τις πληροφορίες που παρέχονται από τα κράτη ΑΚΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων ΑΚΕ προμήθεια θέματα, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2423906 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 17.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Lync Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365022013 o365a o365e o365p o365m gwt guided walk through kbmt KB2423906 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2423906

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com