Het oplossen van problemen die optreden kunnen wanneer u een vergadering in Lync Online plannen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2423906 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

PROBLEEM

Wanneer u een vergadering in Lync Online in Office 365 plannen, treden de volgende symptomen op.

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
SymptoomOorzaakOPLOSSING
Lync 2010 of Lync 2013 is geïnstalleerd op de computer. U kunt de opties echter niet vinden in Outlook plannen of de vergadering te configureren.Hetzij de Lync conferencing-invoegtoepassing is uitgeschakeld of werkt niet goed.Zie oplossing voor Outlook 2010 en 2013.

Wanneer u de opties voor de vergadering bewerken, wordt het volgende foutbericht weergegeven:

Wijzigingen in dit exemplaar niet toegepast op de on line vergadering die aan deze reeks is gekoppeld. De on line vergadering wijzigen, de reeks openen en vervolgens wijzigingen aanbrengen.
Dit is normaal als u slechts één vergadering in een terugkerende reeks bewerken.Zie resolutie voor symptoom 2
Inbellen vergaderingsgegevens wordt niet in de uitnodiging voor de vergadering gevuld. Of de informatie die wordt gevuld in de uitnodiging werkt niet.De gebruiker is niet ingeschakeld voor inbellen vergaderingen of ingericht met onjuiste instellingen.Zie oplossing voor probleem 3

OPLOSSING

Voordat u doorgaan, gaat u naar en de probleemoplosser en begeleide scenario voor Lync vergaderingen plannen op de volgende Microsoft-website:
Plannen en voorbereiden voor een vergadering Lync

Symptoom 1 voor Outlook 2010 of Outlook 2013 oplossen


Controleer of de on line vergadering-invoegtoepassing voor 2010 Lync of de Lync Meeting-invoegtoepassing voor Microsoft Office is geïnstalleerd en ingeschakeld in Outlook. Voer de volgende stappen uit:

 1. Klik in Outlook op de Bestand en klik op Opties, en klik vervolgens op Add-Ins.
 2. Voer een van de volgende acties uit:
  • Als de invoegtoepassing in de Niet-actieve toepassing-invoegtoepassingen lijst, gaat u als volgt te werk:
   1. Klik in het Beheren vervolgkeuzelijst onderaan in het dialoogvenster, klikt u op COM-invoegtoepassingen, en klik vervolgens op Ga naar.
   2. Schakel het selectievakje in naast de invoegtoepassing en klik vervolgens op OK.

    Het Nieuwe on line vergadering knop moet nu beschikbaar zijn in Kalenderweergave, en de On line vergadering knop moet beschikbaar zijn wanneer u een nieuwe agenda-item maakt.
  • Als de invoegtoepassing in de Uitgeschakelde toepassing-invoegtoepassingen lijst, gaat u als volgt te werk:
   1. Klik in het Beheren vervolgkeuzelijst onderaan in het dialoogvenster, klikt u op Uitgeschakelde Items, en klik vervolgens op Ga naar.
   2. Selecteer de invoegtoepassing en klik vervolgens op Inschakelen.
   3. Start Outlook opnieuw en controleer of de invoegtoepassing wordt weergegeven in de Invoegtoepassingen in het dialoogvenster.

    Het Nieuwe on line vergadering knop moet nu beschikbaar zijn in Kalenderweergave, en de On line vergadering knop moet nu beschikbaar zijn wanneer u een nieuwe agenda-item maakt.
 3. Weergeven in Logboeken, het toepassingslogboek om te zien of er een fout is vastgelegd voor Outlook 2010 Lync of Lync 2013, de on line vergadering-invoegtoepassing voor 2010 Lync of de Lync Meeting-invoegtoepassing voor Office-2013.

Symptoom 2 oplossen

 • Een specifiek exemplaar van de Lync on line vergadering niet worden bewerkt. In plaats daarvan de hele reeks bewerken.
 • Als er slechts één exemplaar van de vergadering wijzigt, moet u een nieuwe vergadering ter vervanging van het ene exemplaar of de hele reeks te wijzigen.
 • Als de fout zich voor een vergadering die geen deel uitmaakt van een grotere reeks voordoet, een vergadering verwijderen en vervolgens opnieuw maken.

Oplossen van probleem 3


Controleer of dat de gebruiker wordt ingericht goed voor Audio Conferencing serviceprovider (ACS). Controleer of de informatie voor die gebruiker in de Conferencing-Configuratiescherm exact overeenkomt met de informatie die de ACS-Staten verstrekt.

Ga naar de volgende Microsoft-websites voor meer informatie over het oplossen van problemen inrichten ACS:
Vergaderen via inbellen configureren

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2423906 - Laatste beoordeling: zondag 29 juni 2014 - Wijziging: 17.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Lync Online
Trefwoorden: 
o365 o365022013 o365a o365e o365p o365m gwt guided walk through kbmt KB2423906 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2423906

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com