Het oplossen van problemen die optreden kunnen wanneer u een vergadering in Lync on line plannen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2423906 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.

U weet niet welke versie van Office 365 u gebruikt? Ga naar de volgende Microsoft-website:
Gebruik ik Office 365 na de upgrade van de service?
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

PROBLEEM

Wanneer u een vergadering in Microsoft Lync Online in Microsoft Office-365 plannen, treden de volgende symptomen op.

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
SymptoomOorzaakOPLOSSING
Microsoft Lync 2010 of Lync 2013 is op de computer geïnstalleerd. U kunt de opties echter niet vinden in Microsoft Outlook plannen of de vergadering te configureren. Hetzij de Lync conferencing add-in is uitgeschakeld of werkt niet goed.Zie resolutie voor Outlook 2010 en 2013

Zie resolutie voor Outlook 2007
Wanneer u de opties voor de vergadering bewerken, wordt het volgende foutbericht weergegeven:

Wijzigingen in dit exemplaar niet toegepast op de on line vergadering die aan deze reeks is gekoppeld. De on line vergadering wijzigen, de reeks openen en vervolgens wijzigingen aanbrengen.
Dit is normaal als u slechts één vergadering in een terugkerende reeks bewerken.Zie resolutie voor symptoom 2
Inbellen vergaderingsgegevens wordt niet in de uitnodiging voor de vergadering gevuld. Of de informatie die ingevuld in de uitnodiging werkt niet.De gebruiker is niet ingeschakeld voor inbellen vergaderingen of ingericht met onjuiste instellingen.Zie oplossing voor probleem 3

OPLOSSING

Symptoom 1 voor Outlook 2010 of Outlook 2013 oplossen


Controleer of de on line vergadering-invoegtoepassing voor 2010 Lync of de Lync Meeting-invoegtoepassing voor Microsoft Office is geïnstalleerd en ingeschakeld in Microsoft Outlook. Voer de volgende stappen uit:

 1. Klik in Outlook op de Bestand en klik op Opties, en klik vervolgens op Add-Ins.
 2. Voer een van de volgende acties uit:
  • Als de invoegtoepassing in de Niet-actieve toepassing-invoegtoepassingen lijst, gaat u als volgt te werk:
   1. Klik in het Beheren vervolgkeuzelijst onderaan in het dialoogvenster, klikt u op COM-invoegtoepassingen, en klik vervolgens op Ga naar.
   2. Schakel het selectievakje in naast de invoegtoepassing en klik vervolgens op OK.

    De Nieuwe on line vergadering knop moet nu beschikbaar zijn Kalenderweergave, en de On line vergadering knop moet beschikbaar zijn wanneer u een nieuwe agenda-item maakt.
  • Als de invoegtoepassing in de Uitgeschakelde toepassing-invoegtoepassingen lijst, gaat u als volgt te werk:
   1. Klik in het Beheren vervolgkeuzelijst onderaan in het dialoogvenster, klikt u op Uitgeschakelde Items, en klik vervolgens op Ga naar.
   2. Selecteer de invoegtoepassing en klik op Inschakelen.
   3. Start Outlook opnieuw en controleer vervolgens of dat de invoegtoepassing wordt weergegeven in de Add-ins in het dialoogvenster.

    De Nieuwe on line vergadering knop moet nu beschikbaar zijn Kalenderweergave, en de On line vergadering knop moet nu zijn beschikbaar wanneer u een nieuwe agenda-item maakt.
 3. Weergeven in Logboeken, het toepassingslogboek om te zien of er een fout is vastgelegd voor Outlook 2010 Lync of Lync 2013, de Lync Meeting-invoegtoepassing voor Microsoft Office-2013 of de on line vergadering-invoegtoepassing voor Microsoft Lync 2010.

Symptoom 1 voor Outlook 2007 oplossen


Controleer of de on line vergadering-invoegtoepassing voor Microsoft Lync 2010 is geïnstalleerd en ingeschakeld in Microsoft Office Outlook 2007. Voer de volgende stappen uit:
 1. Klik in Outlook 2007 Help, en klik vervolgens op Uitgeschakelde Items.
 2. Als On line vergadering-invoegtoepassing voor Microsoft Lync 2010 is in de Uitgeschakelde Items lijst, selecteert u deze en klikt u op Inschakelen.
 3. Office Outlook opnieuw en controleer vervolgens de On line vergadering-invoegtoepassing voor Microsoft Lync 2010 invoegtoepassing weergegeven.
 4. Weergeven in Logboeken, het toepassingslogboek om te zien of er een fout is vastgelegd voor Office Outlook 2010 Lync of voor de on line vergadering-invoegtoepassing voor Microsoft Lync 2010.

Symptoom 2 oplossen

 • Een specifiek exemplaar van de Lync on line vergadering niet worden bewerkt. In plaats daarvan de hele reeks bewerken.
 • Als er slechts één exemplaar van de vergadering wijzigt, moet u een nieuwe vergadering ter vervanging van het ene exemplaar of de hele reeks te wijzigen.
 • Als de fout voor een vergadering die geen deel uitmaakt van een grotere reeks optreedt, een vergadering verwijderen en daarna opnieuw maken.

Oplossen van probleem 3


Controleer of dat de gebruiker wordt ingericht goed voor Audio Conferencing serviceprovider (ACS). Controleer of de informatie voor die gebruiker in het Conferencing-Configuratiescherm exact overeenkomt met de informatie die de ACS-Staten worden opgegeven.

Ga naar de volgende Microsoft-websites voor meer informatie over het oplossen van problemen inrichten ACS:
Conferencing inbellen configureren

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de 365 Office-Community naar de website.

Eigenschappen

Artikel ID: 2423906 - Laatste beoordeling: vrijdag 31 mei 2013 - Wijziging: 16.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office Communications Online
Trefwoorden: 
o365 o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade o365a o365e o365p o365m kbmt KB2423906 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2423906

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com