Η ώρα που δημιουργήθηκε και η ώρα τροποποίησης του συνημμένου είναι λανθασμένες κατά την αποθήκευση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα γραμματοκιβώτιο του Exchange Server 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2427297 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2007, μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα συνημμένο ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας το μενού "Αποθήκευση ως" στο Microsoft Office Outlook. Στην περίπτωση αυτή, την ώρα που δημιουργήθηκε από το συνημμένο και η ώρα τροποποίησης του συνημμένου είναι εσφαλμένες.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το Outlook χρησιμοποιεί την ώρα που δημιουργήθηκε και η ώρα τροποποίησης χωρίς τη ζώνη ώρας για να αποθηκεύσετε ένα συνημμένο, όταν ο τύπος MIME ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, το Exchange Server 2007 χρησιμοποιεί την τοπική ώρα με τη ζώνη ώρας.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2407025Περιγραφή της συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων 2 για τον Exchange Server 2007 Service Pack 3

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2427297 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
    • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbmt KB2427297 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2427297

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com