ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αριθμητική στήλη στην Oracle προκαλεί σφάλμα 7354

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 243027 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
ΣΦΆΛΜΑ #: 36489 (SQLBUG_70)
ΣΦΆΛΜΑ #: 18722 (SQLBUG_70)
ΣΦΆΛΜΑ #: 47131 (SQLBUG_70)
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Η προσπάθεια χρήσης ενός συνδεδεμένου διακομιστή της Oracle χρησιμοποιώντας την υπηρεσία παροχής Microsoft OLE DB για Oracle (MSDAORA) που εκτελεί ερωτήματα σε έναν πίνακα με ένααριθμητικήστήλη μπορεί να προκαλέσει σφάλμα παρόμοιο με το ακόλουθο:
Διακομιστής: Μήνυμα λάθους 7354, 16 επιπέδου, κατάσταση 1, γραμμή 1 OLE DB παροχής 'MSDAORA' που δόθηκε μετα-δεδομένων δεν είναι έγκυρη για τη στήλη 'columnname'. Ο τύπος δεδομένων δεν υποστηρίζεται.
Το ερώτημα ενδέχεται επίσης να αποτύχει, εάν ηαριθμητικήη στήλη δεν είναι στη λίστα επιλογής.

Αιτία

Η στήλη με τοαριθμητικήο τύπος δεδομένων έχει χωρίς καθορισμένο μήκος (χωρίς την ακρίβεια, δεν υπάρχει προεπιλογή, επιτρέπει την τιμή NULL). Για νααριθμητικήο τύπος δεδομένων χωρίς μια ακρίβεια και κλίμακα απεικονίζεται στο Oracle από ένα μεταβλητού μήκουςαριθμητικήμε ακρίβεια έως 255.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με πιθανές λύσεις, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
221552PRB: SQL Distributed ερωτήματος με το σφάλμα της Oracle NUMERIC στήλη εμφανίζει

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει αυτό είναι ένα ζήτημα στον SQL Server 7.0. Αυτό το ζήτημα διευθετήθηκε στις η.π.α. Service Pack 2 για τον Microsoft SQL Server 7.0.Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
254561Το αρχείο INF: Τρόπος λήψης του Service Pack 2 για Microsoft SQL Server 7.0 και Microsoft Data Engine (MSDE) 1.0
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κύρια υπηρεσία παροχής υποστήριξης.

Περισσότερες πληροφορίες

Ακόμα και αν ο SQL Server 7.0 Service Pack 2 (SP2) περιέχει μια ενημέρωση κώδικα από την αρχική αιτία του ζητήματος που περιγράφεται, η εγκατάσταση του SP2 δεν εγκαθιστά την ενημερωμένη έκδοση τουsp_columns_exΚατάλογος αποθηκευμένη διαδικασία. Επομένως, μια κλήσηsp_columns_exεξακολουθεί να μπορεί να επιστρέψει το ακόλουθο σφάλμα:
Διακομιστή: Μήνυμα 515, επίπεδο 16, 2 κατάστασης, sp_columns_ex διαδικασίας, 133 γραμμής
Δεν είναι δυνατή η εισαγωγή της τιμής NULL σε μια στήλη 'DATA_TYPE' Πίνακας 'tempdb.dbo.#tmp_columns_XX' ενώ η στήλη δεν επιτρέπει τιμές null. INSERT αποτυγχάνει. Η πρόταση έχει τερματιστεί.
Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, εκτελέστε τη δέσμη ενεργειών INSTCAT.SQL από το SP2. Παρακαλούμε ανατρέξτε στο θέμα "Πώς να αναβάθμισης του καταλόγου αποθηκευμένες διαδικασίες" στον SQL Server 7.0 ηλεκτρονικά βιβλία για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης αυτής της δέσμης ενεργειών.

An Oraclenumerictype is now mapped tonvarchar(384) if the precision is too large for anumericSQL Server type.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 243027 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 7.0 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbbug kbfix kbmt KB243027 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:243027

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com