Δεν είναι δυνατή η συμμετοχή κλήσεων διάσκεψης, χρησιμοποιώντας την κονσόλα Live 2007 συσκέψεων όταν ρυθμίζονται μόνο τις εγγραφές A και όχι οι εγγραφές SRV

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2432127 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους 2007 Microsoft Live συσκέψεων με χρήση αυτόματης ρύθμισης παραμέτρων όπου έχουν ρυθμιστεί μόνο τις εγγραφές A και όχι στις εγγραφές θέσης υπηρεσίας (SRV). Στην περίπτωση αυτή, η διαδικασία σύνδεσης δοκιμής αποτυγχάνει. Επομένως, δεν είναι δυνατό να συνδέετε κλήσεων διάσκεψης, χρησιμοποιώντας την κονσόλα Live 2007 συσκέψεων.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η δοκιμαστική σύνδεση χρησιμοποιεί TCP, αλλά δεν Transport Layer Security (TLS). Το διακομιστή περιβάλλοντος χρήστη εκτελεί ακρόαση στη θύρα 5061 χρησιμοποιώντας την επιλογή TLS. Επομένως, η δοκιμή σύνδεσης αποτυγχάνει.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση:
2433231Περιγραφή του πακέτου ενημερωμένης έκδοσης για το πρόγραμμα-πελάτη που βασίζεται σε Windows Live 2007 συσκέψεων: Νοεμβρίου 2010

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εφαρμόστε τις παρακάτω μεθόδους:
  • Ρυθμίστε τις παραμέτρους του Live 2007 συσκέψεων, χρησιμοποιώντας ΤΙΣ εγγραφές SRV αντί για εγγραφές A.
  • Ρύθμιση παραμέτρων Live 2007 συσκέψεων, χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις για προχωρημένους και καθορίστε το όνομα διακομιστή, τη θύρα και το πρωτόκολλο.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2432127 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Live Meeting 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2432127 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2432127

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com