"Λάθος μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο κωδικός πρόσβασης" ή εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Δεν ήταν δυνατό να εισέλθετε" όταν εισέρχεστε ένα Windows Phone με ένα λογαριασμό Microsoft

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2432933 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Όταν προσπαθείτε να εισέλθετε στο Windows Phone χρησιμοποιώντας το λογαριασμό Microsoft σας, ενδέχεται να δείτε ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με ένα από τα εξής:

 • Δεν ήταν δυνατό να εισέλθετε
  Το όνομα χρήστη ή ο κωδικός πρόσβασης δεν φαίνεται να λειτουργεί. Προσπαθήστε να την πληκτρολογήσετε ξανά.
 • Λάθος μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο κωδικός πρόσβασης
  Βεβαιωθείτε ότι σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο κωδικός πρόσβασης είναι σωστά.
 • Windows Live κωδικός πρόσβασης είναι εσφαλμένος

Πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε

Να εισέλθετε σε έναν υπολογιστή;
Δείτε εάν μπορείτε να εισέλθετε στο λογαριασμό σας με έναν υπολογιστή. Για να γίνει αυτό, μεταβείτε στη Επισκόπηση λογαριασμού, εισαγάγετε το λογαριασμό Microsoft και τον κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ Στο σύμβολο. Εάν έχετε ζητήματα εγγραφή σας σε έναν υπολογιστή, επισκεφθείτε την Έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης ή άλλα προβλήματα εισόδου άρθρο της Βοήθειας.


Εκτελείται η υπηρεσία λογαριασμό Microsoft;
Περιστασιακά, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα σφάλμα κατά τη σύνδεση. Ωστόσο, αυτά τα είδη των προβλημάτων είναι συνήθως προσωρινές και επιλύονται γρήγορα. Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία λογαριασμό Microsoft λειτουργεί κανονικά. Για να γίνει αυτό, ελέγξτε την Κατάσταση υπηρεσίας ιστοσελίδα.


Είναι πολύ μεγάλη τον κωδικό πρόσβασής σας;
Βεβαιωθείτε ότι τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού της Microsoft δεν είναι πολύ μεγάλο. Πρέπει να έχει περισσότερους από 16 χαρακτήρες. Εάν είναι πολύ μεγάλη, μεταβείτε στην το Αλλαγή του κωδικού πρόσβασης σελίδα και να αλλάξετε σε ένα μικρότερο κωδικό.


Ο κωδικός πρόσβασής σας περιέχει ένα κενό διάστημα ή ειδικούς χαρακτήρες;
Εάν ο κωδικός πρόσβασής σας περιέχει ένα κενό διάστημα ή ειδικούς χαρακτήρες, δοκιμάστε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, έτσι ώστε να χρησιμοποιεί μόνο γράμματα και αριθμούς. Για να γίνει αυτό, μεταβείτε στην το Αλλαγή του κωδικού πρόσβασης σελίδα, αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να εισέλθετε στο τηλέφωνό σας.


Θα ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης και πρέπει να την επαναφέρετε;
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε να την επαναφέρετε. Για να γίνει αυτό, μεταβείτε στο Μετάβαση Επαναφορά του κωδικού πρόσβασης ιστοσελίδα ή επισκεφθείτε το Έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης ή άλλα προβλήματα εισόδου άρθρο της Βοήθειας


Όταν δημιουργήσατε το λογαριασμό Microsoft σας, μπορείτε ολοκλήρωσε τη διαδικασία επαλήθευσης
Εάν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό Microsoft πρόσφατα, μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία δήλωσης και ίσως χρειαστεί να επαληθεύσετε το λογαριασμό σας. Για να γίνει αυτό, μεταβείτε στην το Η επαλήθευση αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ιστοσελίδα και ακολουθήστε τις οδηγίες.


Πρόσφατα αλλαγή πρωτεύοντος ψευδώνυμο του λογαριασμού σας στο Microsoft ή μετονομάσετε το λογαριασμό Microsoft;
Εάν πρόσφατα αλλάξει ψευδώνυμο πρωτεύοντα λογαριασμό Microsoft ή μετονομάσατε το λογαριασμό Microsoft σας, ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε το τηλέφωνό σας για να αλλάξετε το λογαριασμό Microsoft για το Windows Phone. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
 • 2430020 Πώς μπορείτε να αλλάξετε το λογαριασμό Microsoft για το Windows Phone

Να έχετε μια λειτουργική σύνδεση δεδομένων στο τηλέφωνό σας και την ημερομηνία και την ώρα που έχουν οριστεί σωστά;
Εάν δεν έχετε μια σύνδεση ισχυρό δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, δοκιμάστε να συνδεθείτε με Wi-Fi. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία και η ώρα έχουν ρυθμιστεί σωστά στις ρυθμίσεις των Windows Phone. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
 • 2784236 Δεν είναι δυνατή η προσθήκη λογαριασμού Microsoft κατά τη διάρκεια της αρχικής εγκατάστασης των Windows Phone 8

Έχει πρόσφατα ενεργοποιήσει δύο βημάτων επαλήθευσης στο λογαριασμό σας Microsoft;

Εάν ενεργοποιήσατε δύο βημάτων επαλήθευσης για το λογαριασμό Microsoft σας, θα πρέπει να εκτελέσετε ένα επιπλέον βήμα για να εισέλθετε στο Windows Phone. Windows Phone δεν μπορεί να σας ζητήσει να εισαγάγετε έναν κωδικό ασφαλείας κατά την προσπάθειά σας να εισέλθετε. Επομένως, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης μοναδικό app να χρησιμοποιήσετε κατά την είσοδό σας στο Windows Phone με ένα λογαριασμό Microsoft που έχει διττή επαλήθευσης ενεργοποιημένη.

Για να δημιουργήσετε app μοναδικό κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας Microsoft, μεταβείτε εδώ:
Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο ακόλουθο λογαριασμό Βοήθεια και οδηγίες άρθρο της:
Αφού δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης app για το λογαριασμό Microsoft σας, εισαγάγετέ την ως τον κωδικό πρόσβασής σας στο Windows Phone. Για να γίνει αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > + Λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Λογαριασμό Microsoft, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης της εφαρμογής, στη συνέχεια, κάνει.


Είστε βέβαιοι ότι χρησιμοποιείτε ένα λογαριασμό Microsoft να συνδεθείτε;
Εάν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πληκτρολογήσατε δεν είναι αυτό που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση σε υπηρεσίες της Microsoft, όπως το Xbox LIVE, Zune, Outlook.com, MSN ή SkyDrive ήδη, μπορεί να έχετε εισαγάγει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν είναι ακόμα ένα λογαριασμό Microsoft. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ρυθμίσετε ένα λογαριασμό Microsoft.

Για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Microsoft για μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ήδη, μεταβείτε στη Επισκόπηση του λογαριασμού, και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ή κτυπήστε Sign Up.


Βοήθεια

Community Forum
Get help from the knowledgeable Windows Phone Community.

Contact Us
View other helpful articles and contact information.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2432933 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Phone 8 for Consumers
 • Windows Phone 7 Consumer
Λέξεις-κλειδιά: 
kbwp7oobe kbwp7messaging kbwp7 kbwp7sync kbwp7people kbwp7connectivity kbwp8 kbmt KB2432933 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2432933

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com