Τρόπος χρήσης του MOSDAL για να ενεργοποιήσετε ένα ίχνος για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Microsoft Βοηθό εισόδου για την αντιμετώπιση προβλημάτων σε κάποιο πρόγραμμα περιήγησης με βάση ζητημάτων εισόδου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2433327 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΣΥΝΟΨΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο χρήσης του Microsoft Online Services διάγνωσης και κιτ εργαλείων υποστήριξης καταγραφής (MOSDAL) για να ενεργοποιήσετε μια ανίχνευση για το Βοηθό εισόδου του ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Microsoft. Τα αρχεία καταγραφής που δημιουργεί το εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν όταν χρησιμοποιείτε το Βοηθό εισόδου σε περιβάλλον Microsoft Office 365.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για να χρησιμοποιήσετε το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL για να ενεργοποιήσετε την καταγραφή και συλλογή αρχείων καταγραφής παρακολούθησης Βοηθό εισόδου, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση του Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL από την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  http://www.Microsoft.com/en-US/Download/Details.aspx?ID=626
 2. Ξεκινήστε το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL. Για να γίνει αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, επιλέξτε Όλα τα προγράμματα, κάντε κλικ στο Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDALκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL.
 3. Εκτελέστε το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL, επιλέξτε Καθολικής σύνδεσης (ταυτότητα Ομοσπονδία) από τη λίστα των υπηρεσιών του Office 365 και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Στιγμιότυπο οθόνης του Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL, εμφανίζει τη λίστα των υπηρεσιών του Office 365
 4. Όταν σας ζητηθεί να εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας, εισαγάγετε το ID χρήστη ή διεύθυνση εισόδου. Ο κωδικός πρόσβασης δεν αποθηκεύεται και χρησιμοποιείται μόνο για να προσομοιώσετε μια προσπάθεια ελέγχου ταυτότητας και να καταγράψετε τα αποτελέσματα.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Στιγμιότυπο οθόνης του Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL παραθύρων, Εμφάνιση τμήματος πιστοποιήσεις Enter
 5. Σας ζητείται να κλείσετε όλες τις εφαρμογές εμπλουτισμένου προγράμματος-πελάτη και να αναπαραγάγετε το ζήτημα του ελέγχου ταυτότητας του εμπλουτισμένου προγράμματος-πελάτη. Όταν ολοκληρώσετε την αναπαραγωγή του ζητήματος, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία αναφοράςκαι, στη συνέχεια, περιμένετε για τη συλλογή δεδομένων για να ολοκληρωθεί.
 6. Όταν ολοκληρωθούν τα Διαγνωστικά, κάντε κλικ στο κουμπί Έξοδος και εμφάνιση αρχείων.
 7. Όταν ολοκληρωθεί η εκτύπωση, εντοπίστε το αρχείο MOSDALREPORT.zip στη βιβλιοθήκη εγγράφων. Ανοίξτε το φάκελο REPORTS_ που έχει την πιο πρόσφατη ημερομηνία και ώρα και, στη συνέχεια, ανοίξτε το φάκελο DataCollectionMicrosoftOnlineServicesIDCRL. Το αρχείο καταγραφής που έχει την πιο πρόσφατη ημερομηνία και ώρα που αντιστοιχεί με το θέμα που μόλις αναπαραχθεί.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365τοποθεσία Web ή τοΦόρουμ Azure υπηρεσίας καταλόγου Active Directory .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2433327 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 19.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Azure Active Directory
 • Microsoft Office 365
 • Windows Intune
 • CRM Online via Office 365 E Plans
 • Microsoft Azure Recovery Services
 • Office 365 User and Domain Management
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 mosdal4.5 o365a o365e o365p kbgraphxlink o365022013 o365m kbgraphic kbmt KB2433327 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2433327

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com